NYX Professional Makeup Total Control Pro Aydınlatıcı - Warm

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
384,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NYX Professional Makeup Total Control Pro Aydınlatıcı - Warm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MASTER OF Satıcı Ünvanı: HAKAN DENİZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5208733408017019 Vergi Kimlik Numarası: 2910247562
    Bu ürün MASTER OF tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Daha fazla damla= daha fazla parlaklık! Total Control Pro Aydınlatıcı ile fondöteninin bitişi senin kontrolün altında! Kusursuz bir ten makyajı için fondöteninin bitişini kendin ayarlamak istiyorsan Total Control Drop Pro ailesinin en yeni üyelerinden Total Control Pro Aydınlatıcı tam sana göre! Sıcak ve soğuk cilt alt tonuna uygun İki farklı renk seçeneği sayesinde fondötenine dilediğin bitişi sağlayabilir, senin için en uygun ten makyajı görüntüsünü elde edebilirsin. İster cildine fondöten uyguladıktan sonra, istersen de fondöteni uygulamadan önce Total Control Pro Drop Fondöten ile karıştırarak ışıltılı bir cilt görünümü elde edebilirsin. Nasıl mı? Doğal ve ışıltılı bir görünüm için 2+ damlalık, Daha fazla ışıltılı istiyorsan 4+ damlalık kullanarak ten makyajını bitişine sen karar verebilirsin. İpucu: Sana en uygun fondöten bitişini bulman için Total Control Pro Drop Fondöten ile Total Control Pro Aydınlatıcı’yı karıştırmayı unutma! Cilt alt tonunu öğrenmek için blog sayfamızı ziyaret et!

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver