6
Plak kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Osso Sezen Aksu - 88 (2 Plak)

605,35 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
5 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Osso Sezen Aksu - 88 (2 Plak)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1-Gönderilecek olan plaklar, kapalı ambalajında, sıfır ürünlerdir. 2-Plaklar özenle paketlenip kargo firmasına teslim edilmektedir. 3-Hediye amaçlı gönderilecek plaklar için hediye paketinin üzerine yazılmasını istediğiniz özel bir notunuz varsa bize iletebilirsiniz. 4-Plaklar koleksiyon değeri olan kültür ürünleri olduğu için ambalajı açılmış veya kullanılmış olan ürünlerin iade alınması mümkün olmamaktadır. *ürün iadesi ancak kargodan ürünün hasarlı gelmesi ve kargo tutanağı tutulmuş olması durumunda geçerlidir. 3-Önemli not: Iade ve değişimlerde ürün gönderilirken ürünün orjinalliği bozulmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Format 33 Devir
  • Müzik Türleri Pop
  • Sanatçı SEZEN AKSU
Geri Bildirim Ver

Sezen Aksu - 88 (2 Plak) | Osso

Sezen Aksu, Türkçe pop müziğin en önemli yorumcu ve bestecilerinden biridir. Sanatçının ilk kez 22 Şubat 1988 tarihinde yayınlanan Sezen Aksu’88 albümü plak formatında hem de iki plak hâlinde yeniden basılıp müzikseverlerin beğenisine sunuluyor. Plak Sezen Aksu tarafından seslendirilen birçok önemli eseri içerdiği gibi bu şarkılarda Aşkın Nur Yengi, Sertab Erener ve Harun Kolçak gibi önemli isimlerin geri vokallerini duymak mümkün.Sezen Aksu plaklar açısından oldukça yüksek koleksiyon değeri taşıyan bir sanatçıdır. Bu ürün, sanatçının plaklarına ulaşımı da kolaylaştırmaktadır.

  • 12 muhtemeşem şarkı ve 2 adet plaktan oluşmaktadır.
  • Plağın devir sayısı 33’tür. 33’lük pikaplarda çalınabilir.
  • Ses kalitesi son derece iyidir.

Sezen Aksu’88 Plağının Ses Kalitesi Nasıldır?

Sezen Aksu’88 Plağının Ses Kalitesi Nasıldır?

Plaktan müzik dinlemek, birçok müziksevere göre günümüzde sık sık kullanılarak dijital formatlara göre daha yoğun bir haz verir. Bunun nedeni plakların sıkıştırılmamış ses içeren, analog yapıda olmasıdır. Bu özellikleri sebebiyle plaklar dinleyiciye tabiri caizse dokunulabilir bir müzik dinleme deneyimi sağlarlar.

Bu durum Sezen Aksu’88 plak için de geçerlidir. 2018 yılında yeniden iki plak olarak yayınlanan bu ürün, oldukça güçlü ve temiz bir ses kalitesine sahiptir. Böylelikle bu ürün dinleyicilere Sezen Aksu ile yüksek ses kalitesinde bir buluşma sağlar.Bu plak Sezen Aksu şarkılarını yüksek ses kalitesiyle sunmasının yanında 180 gr olarak üretilmiştir. Böylelikle plaklar kolay deforme olmaz, arşivcilerin koleksiyonlarında herhangi bir sorunla karşılaşmadan uzun süre saklanabilir. Sezen Aksu 88 plak yorum açısında da kullanıcılardan oldukça olumlu geri dönüşler almıştır.

Sezen Aksu’88 Plağının Genel Özellikleri Nelerdir?

Sezen Aksu’88 Plağının Genel Özellikleri Nelerdir?

Plaklar, özelliklerine göre farklı devirlerde olabilirdir. Piyasada 16, 33, 45 ya da 78 devirde plaklara rastlayabilmek mümkündür. Sezen Aksu 1988 plak ürünü ise 33 devirdir. Bu ürün, 33’lük plaklara uyumlu pikaplarda çalınabilir. Günümüzde yaygın olarak kullanılan hemen her elektrikli pikap bu özelliğe sahiptir. 80’li yıllardan önce üretilen gramofonlar ise sadece 78 devirli taş plaklara uyumludur ve bu plağı çalamazlar. Bunun denenmesi hâlinde plak yüzeyinde ciddi hasarlar oluşabilir.

Sezen Aksu plak 88 ürünü, iki farklı plakta toplam 12 adet şarkı içermektedir. Sezen Aksu 88 plak şarkıları listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz:

LP1 içerisinde bulunan şarkılar; Sarışın, Geçer, Sultan Süleyman, El Gibi, Unut, Oldu mu?

LP2 içerisinde bulunan şarkılar; Kavaklar, Bir Çocuk Sevdim, Hasret, Bir Kuş Uçur, Hayır, Seni İstiyorum.

Sezen Aksu’88 Plak Uygun Fiyatlı mıdır?

Sezen Aksu’88 Plak Uygun Fiyatlı mıdır?

Plak, 90’lı yıllarda kasete geçilmesiyle birlikte yavaş yavaş ortadan kalkmış bir format olsa da günümüzde yeniden gözde hâle gelmiştir. Bu geçişin öncesinde, eski tarihlerde yayınlanan plaklar, oldukça değer kazanmıştır. Bu durum Sezen Aksu plakları için de geçerlidir. Fakat yeniden yayınlanan bu plak Sezen Aksu imzalı 88 albümündeki şarkıları hem uygun fiyatlı hem de kaliteli şekilde dinleyicilerin ve koleksiyonerlerin beğenisine sunuyor.

Hemen her alanda olduğu gibi müzik alanında da kullanıcılara çok geniş bir ürün yelpazesi sunan Trendyol, bu plağı da oldukça uygun fiyatlı şekilde kullanıcılarına ulaştırıyor. Hem bu albüm hem de diğer sezen aksu plak fiyatları Trendyol’da olabilecek en uygun seviyelerdedir.