Papatya Bilim Bilgisayar Mühendisliğine Giriş

420 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
422,13 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Papatya Bilim Bilgisayar Mühendisliğine Giriş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pelikan Kitabevi Satıcı Ünvanı: PELİKAN TIP VE TEKNİK KİTAPÇILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0843003941600019 Vergi Kimlik Numarası: 8430039416
    Bu ürün Pelikan Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu kitabın amacı, 'Bilgisayar Mühendisliği' kapsamına giren konulara ait temel bilgileri vermek ve bireye, öğretimi boyunca verilen dersler hakkında temel bilgileri / kavramları önceden kazandırmaktır. Böylece Bilgisayar Mühendisliği veya Bilimleri konusunda öğretim gören bireyler, hem meslekleri konusunda ön bilgiler ile donatılmış olacak hem de öğretim sürecinde hangi derste hangi konuların anlatılacağı hakkında bilgileri olacaktır.Bu kitap, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Endüstri Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümleri için bilgisayar mühendisliği konuları hakkında referans niteliğindedir. Aynı zamanda, Bilgisayar Mühendisliği kavramlarına ve konularına hakim olmak, temel bilgilerini belirli referansa oturtmak isteyen meslek yüksek okullarının ilgili bölümleri İçin de bir başvuru kaynağıdır.Konu BaşlıklarıTemel KavramlarBoole CebriAlgoritma ve Akış ŞemalarıProgramlama Dilleriİşletim Sistemleri
  • Windows, LinuxBilgisayar Mimarisi ve DonanımBilgisayar Ağları ve İnlernetSayı Sistemi ve KodlamaYazılım MühendisliğiVeri Yapıları ve ModelleriVeritabam Yönetimi ve SQLDonanım MühendisliğiSayfa Sayısı: 352Baskı Yılı: 2016Dili: TürkçeYayınevi: Papatya YayıncılıkYazar:Yayınevi:Papatya Bilim

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Papatya Bilim Bilgisayar Mühendisliğine Giriş

Öğretim yılları boyunca iyi kaynaklardan beslenmek mesleğinizi donanımlı bir şekilde yapmanız konusunda sizi destekler. Özellikle çalışacağınız alana dair temel bilgileri iyi bir şekilde öğrenmeniz sizin için avantajlı olur. Derslerin alt yapısını oluşturmak kendinizi geliştirmek açısından oldukça önemlidir. Papatya Bilim Bilgisayar Mühendisliğine Giriş uzman kadrosu ve içerdiği önemli bilgilerle değerli bir kaynak olarak karşınıza çıkar. Öğretim döneminiz boyunca sahip olacağınız birikim için temel oluşturmanızı sağlayan bu kaynak diğer derslerin daha kolay anlaşılmasını sağlayabilir. Önceden temel kavramlar hakkında bilgi sahibi olmanız size kolaylık sağlar. Mevcutta oluşturduğunuz bilgiler sayesinde yeni konuları daha rahat öğrenme şansını yakalayabilirsiniz. Siz de içeriği ile eğitim öğretim hayatınızı destekleyici olan ve mesleki yaşantınıza katkı sağlama imkanı bulunan bu kaynağı kolayca inceleyebilirsiniz.

  • Özenli içerik
  • Uzman kadro
  • Temel oluşturan bilgiler

Geliştiren Papatya Bilim Bilgisayar Mühendisliğine Giriş

Geliştiren Papatya Bilim Bilgisayar Mühendisliğine Giriş

İşinizi iyi bir şekilde yapmanız için yeterli bilgi birikimine sahip olmanız oldukça önemlidir. Üniversite yıllarını verimli geçirmeniz mesleki anlamda daha donanımlı ve bilgili olmanızı sağlayabilir. Bölümdeki derslerde başarılı olmak ve daha üst seviyelere sahip olan dersleri anlamak için temel bilgilerinizin sağlam olması gerekir. Papatya Bilim Bilgisayar Mühendisliğine Giriş satın alarak bu alandaki gerekli olan bilgileri edinme imkanı elde edebilirsiniz. Bu kitap bilgisayar, elektrik-elektronik, endüstri, mühendisliği ve bilgisayar bilimleri öğrencilerinin kullanımına uygundur. Bilgisayar mühendisliği konuları için referans yeterliliğinde olan bu kitap alanında uzman olan kişiler tarafından özenle hazırlanır. Bu alandaki konulara ve kavramlara iyi bir şekilde hakim olmak için bu kaynaktan yararlanmak mümkündür. Siz de önemli konu ve kavramlara iyi bir şekilde hakim olmayı sağlayarak eğitiminizi destekleyen bu yararlı kaynağa kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Öğreten Papatya Bilim Bilgisayar Mühendisliğine Giriş

Öğreten Papatya Bilim Bilgisayar Mühendisliğine Giriş

Kaliteli ve öğretici kaynaklar kullanmak hem akademik hem de mesleki açıdan bilgi düzeyinize katkı sağlayabilir. Özellikle öğrenilmesi şart ve gerekli olan temel noktalara hakim olmanız birçok açıdan sizin için yararlı olur. Papatya Bilim Bilgisayar Mühendisliğine Giriş kullananlar ürünün iyi bir temel oluşturması açıdan faydalı olduğunu düşünürler. Önemli gerekli noktalara vurgu yapılan bu kaynak sayesinde ilerlemeniz için gerekli olan ön bilgilere erişmeniz mümkün olur. Öğrene eğiniz üst düzey konuları daha rahat bir şekilde kavramanıza yardımcı olan eser sizi temel noktalarda destekler. Başlangıç konularına iyi bir şekilde hakim olmanız ilerleyen süreçte öğrenmeniz gereken dersler için avantajlı olur. Mesleğinize dair gerekli olan donanıma sahip olmanız iş yapma kalitenizi artırır. Siz de özenle hazırlanan içeriği sayesinde gelişiminize olumlu yönde katkı yapacak bu kaynağa hemen ulaşabilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarla Bilgisayar Mühendisliğine Giriş

İndirimli Fiyatlarla Bilgisayar Mühendisliğine Giriş

Yaptığınız işte yetkin olmak ve mesleğinizi iyi bir şekilde yapmak için belli bir donanımınızın olması gerekir. Özellikle öğrencilik yılları temel bilgileri iyi bir şekilde öğrenmek açısından oldukça kritiktir. Mesleğinize dair bilgileri başlangıçta iyi bir şekilde kavramanız ilerleyen süreçte daha başarılı olmanızı kolaylaştırabilir. Bunun için yardımcı kaynaklardan yararlanmak faydalı olabilir. Bazı kaynaklar ve kitaplar içerik ve referans noktaları açısından öne çıkar. Papatya Bilim Bilgisayar Mühendisliğine Giriş yorumları sayesinde bu kaynağın içeriği ve yararlarına kolaylıkla ulaşmanız mümkün olur. Bu kitabın içeriğinde algoritma, akış şemaları, program dilleri ve işletim sistemleri gibi konulara yer verilir. Veri yapıları, modelleri ve yönetimi noktasında sizi destekleyecek olan bu eseri inceleyebilirsiniz. Papatya Bilim Bilgisayar Mühendisliğine Giriş fiyatlarına Trendyol kampanya ve fırsatları sayesinde indirimli seçeneklerle ulaşarak iyi bir alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.