Paşabahçe Elysia 8'li Kase Seti

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Elysia 8'li Kase Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Viyalente Satıcı Ünvanı: HASAN KARAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4454846276000001 Vergi Kimlik Numarası: 5190613516
    Bu ürün Viyalente tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe Elysia 8'li kase tüm sunumlarınız için oldukça kullanışlıdır. Ürün ölçüleri:9 cm çap yükseklik 6 cm'dir. Kapasitesi:235 cc'dir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı 6+
  • Hacim 100 - 249 cc
  • Boyut/Ebat 14 x 14
  • Ürün Tipi Çerezlik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Elysia 8'li Kase Seti

Kaseler, günlük yaşantıda çok amaçlı olarak kullanılan fonksiyonel araç gereçlerden biridir. Bu işlevsel gereçlere tatlı, reçel ve sos sunumlarında sıklıkla ihtiyaç duyulur. Mutfaklarda kullanılan tüm malzemelerin şık ve gösterişli olması, sofra dizaynına uyması tercih edilir. Paşabahçe Elysia 8’li kase seti zarif tasarımı ve dekoratif detayları ile beğeni toplar. Elysia 8’li kase seti 492135, fonksiyonelliği ve işlevselliğinin yanı sıra modern çizgilere sahip tasarımı ile dikkat çeker. Paşabahçe Elysia kaseler yalnızca servis sırasında değil sunum ve dekor esnasında da müşterilere yardımcı olmayı hedefler. Ürün, özel bir dizayna sahiptir. Soğuk ve sıcak atıştırmalıklar için benzersiz bir sunum olanağı tanır. Camdan tasarlanan malzeme yapısı sayesinde sağlıklı ve zarif bir görünüm elde edilmesini sağlar.

  • Etkileyici dekoratif tasarım
  • Fonksiyonel kullanım imkanı
  • Sağlıklı cam malzeme

Etkileyici Tasarımı ile Paşabahçe Elysia 8'li Kase Seti

Etkileyici Tasarımı ile Paşabahçe Elysia 8'li Kase Seti

Paşabahçe Elysia 8'li kase seti 492135 serisi, yalın hatları ve estetik dizaynı ile dikkat çeker. Ürün, dikey çizgili kristal yapısı ile antik bir görünüm sunarken, modern tasarımın da izlerini taşır. Otel, restoran ve kafelerde sıklıkla tercih edilen ürün, evlerde günlük kullanım ve özel davetler için de uygundur. Paşabahçe Elysia 8’li kase seti kullananlar, ürün hakkında beğenilerini dile getirir. Ürün, son derece kaliteli ve sağlam yapısı ile sağlıklı bir servis deneyimi sunar. Bu ürün ile yapılan tatlı sunumları ile misafirlerinizi etkileyebilirsiniz. Davetlerinizde, estetik tasarımı ile merak uyandırır. Cam malzemeden tasarlanan ürün, bulaşık makinesinde kolaylıkla temizlenir. Tatlı servisi için ideal ölçüdeki hacmi sayesinde mükemmel sonuçlar elde etmeniz mümkündür. Siz de bu şık ve dekoratif ürünü deneyimleyebilir, üründen kalabalık davetlerinizde faydalanabilirsiniz.

Fonksiyonel Özellikleri ile Paşabahçe Elysia Kase Seti

Fonksiyonel Özellikleri ile Paşabahçe Elysia Kase Seti

Paşabahçe Elysia kase seti tüm yiyecekler için oldukça kullanışlıdır. Ürün ideal olarak tasarlanmış ölçüleri ile dikkat çeker. Ürün ölçüleri, 9 cm çap, 6 cm yükseklik şeklinde sunulur. Ürün, 255 CC kapasitesi ile sunumlarınız için işlevseldir. Ürünün fonksiyonel özellikleri arasında fırın ve mikrodalga kullanımına uygunluğu bulunur. Ürün, bulaşık makinesinde kolaylıkla temizlenir. Pişirme sonrası sıcak halde kaselere konulan tatlıları, soğuduktan sonra istenilen vakitte tüketmek üzere buzdolabında saklayabilirsiniz. Bu set, hazırlanan veya pişirilen yiyecekleri son derece konforlu biçimde muhafaza etme konusunda yardımcıdır. Ürün, farklı amaçlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Çerez ve atıştırmalık sunumu için de uygundur. Paşabahçe Elysia kase 8’li olarak müşterilerin beğenisine sunulur. Elysia kase 8’li paket içeriği ile davetler için yeterlidir. Bu ürünün şık tasarımı ile kalabalık sofralarda stilinizi ortaya koyabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Paşabahçe Elysia 8’li Kase Seti Fiyatları

Bütçenize Uygun Paşabahçe Elysia 8’li Kase Seti Fiyatları

Sofralarda sıvı ve akışkan yiyeceklerin rahatlıkla tüketilmesine imkan tanıyan Paşabahçe Elysia kase seti, sunum ve servis esnasında da müşterilere yardımcı olur. Ürün, hazırlanan tatlıları tek seferde sunabilme imkanı tanır. Aynı tasarıma sahip sunum malzemelerinin yan yana servis edilmesi hoş bir görünüm elde edilmesini sağlar. Ürün, kullanışlı ve gerekli olan mutfak malzemelerinden biri olarak mutfakta çalışırken kolaylık sağlar. Dolap içerisinde son derece düzenli bir şekilde saklama imkanı bulunan ürün, kolay ve konforlu kullanımı ile sıklıkla tercih edilir. Farklı istek ve ihtiyaçlara hitap edebilen kaseler, kaliteli yapısı ve şık tasarımı ile beğeni toplar. Paşabahçe Elysia 8’li kase seti fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de Paşabahçe Elysia 8’li kase seti yorumları ve müşteri puanlarını inceleyebilir, ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.