Piranha Psj 5506 Dekupaj Testere

779 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
814,90 TL

Ürün Bilgileri

Piranha Psj 5506 Dekupaj Testere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HALKTAN TİCARET Satıcı Ünvanı: YUSUF YURDAER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aksaray Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9840700128
    Bu ürün HALKTAN TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Piranha PSJ 5505 500W Dekupaj Testere - Nominal giriş gücü : 500 watt- Yüksük hızı : 3000 r/dak.- Maksimum bıçak boyutu : 55 mm- Yumuşak ve kauçuk sap- Ayarlanabilir ayak plakası

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Tip Kablolu
  • Garanti Süresi 3 Yıl
Geri Bildirim Ver

Piranha PSJ 5505 Dekupaj Testere

Testere, kişisel veya iş amaçlı olarak kullanılan bir üründür. Testere seçimi oldukça önemlidir. Güçlü özellikleriyle ortaya çıkan Piranha PSJ 5505 dekupaj testere ürününe yoğun ilgi vardır. Marka, kalitesiyle fark yaratır. Odun, plastik gibi malzemelerin kesilmesine yardımcı olur. Fazla ısınmalara karşı kendini ve çevreyi koruyucu özelliği vardır. Böyle durumlarda kendi kendine kapanır. Kablolu olan bu ürün, elektrik ile çalışır. Ergonomik tasarımıyla çalışırken konfor sağlar. Özenle üretilen tutma yeriyle rahatlıkla ürüne yön verilir. Sert malzemeleri bu ürünle kolaylıkla kesebilirsiniz. Bu dekupaj el testeresi, küçük ve ideal tasarımıyla kullanışlıdır. Günlük ve anlık ihtiyaçlarda etkileyici sonuçlar çıkarır. Kolay kullanımıyla adından söz ettirir. Klasik yeşil testere renginde dış görünümü vardır. Modern teknolojiyle üretilen bu dekupaj testereyi güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Üstün performans
  • Kaliteli yapı
  • Kullanışlı özellikler

Üstün Kalitede Piranha PSJ Dekupaj Testere Detayları

Üstün Kalitede Piranha PSJ Dekupaj Testere Detayları

Kaliteli özellikleriyle dikkat çeken bu ürün, yoğun talebe sahiptir. Küçük ve portatif tasarımıyla sıklıkla tercih edilir. Kullanışlı detaylarıyla herkesi kendine hayran bırakır. Kişisel ve profesyonel kullanım için uygundur. Sert yapıdaki tüm materyaller için kullanım imkanı sunar. Modern teknolojiyle güçlendirilen teknik özelliklere sahiptir. Bu ürün, kolay kullanımıyla adından söz ettirir. Hafif ve küçük yapısıyla rahatlıkla kullanılır. Güçlü özellikleriyle dikkat çeker. Bu ürünün nominal giriş gücü, 500 watt olarak yer alır. Ürünün yüksük hızı 3000 r/dk’dır. Maksimum bıçak boyutu da 55 mm ölçülerinde tasarlanır. Yumuşak ve kauçuk sap detayına sahip olan ürünün ayarlanabilir ayak plakasıyla ihtiyacınıza göre ayarlama yapabilirsiniz. Kablolu çalışan dekupaj testere Piranha, beklentilere karşılık verir. Marka kalitesi ile herkesi kendine hayran bırakır. Bu dekupaj testereyi, kesme işlemleriniz için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kullanışlı Piranha 5505 Dekupaj Testere

Kullanışlı Piranha 5505 Dekupaj Testere

Tamirat işlerinde oldukça sık kullanılan Piranha PSJ 5505 sayesinde sert malzemelere istenilen şekiller kolaylıkla verilir. Birçok farklı malzemenin biçimlendirilmesine yardımcı olur. Güçlü özellikleri sayesinde işiniz yarıda kalmaz. Etkileyici motor gücüyle adından söz ettirir. Kolay yönlendirme sağlayan tutma kulpu elleri acıtmaz. Küçük ve kullanışlı tasarımıyla farklı açılardan kesme imkanı sağlar. Konforlu tasarıma sahip bu testereyi evde hobi veya tadilat işlerinde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda profesyonel olarak fabrikalarda, atölyelerde veya sanat çalışmalarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hızlı ve zahmetsiz çalışma performansıyla herkesin beğenisini kazanır. Kablolu bu ürünü, prize yakın yerlerde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Hafif yapısıyla elde ağırlık yapmadığı için avantaj sağlar. Piranha PSJ 5505 dekupaj testere kullananlar, ürünün gelişmiş tüm teknik özelliklerinden memnun kalır. Kaliteli bu dekupaj testereyi tamirat ve tadilat işleri için tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Piranha PSJ Dekupaj Testere Fiyatı

Bütçe Dostu Piranha PSJ Dekupaj Testere Fiyatı

Piranha dekupaj testere PSJ S5505 yorumları, ürün özellikleri hakkında olumlu geri dönüşler içerir. El aletleri içinde benzersiz çalışma performansıyla dikkat çeker. Tamirat ve tadilat işlerinde verimli sonuçlar vadeder. Elektrikle çalışan bu kablolu ürün; ahşap, kağıt, metali plastik gibi çeşitli malzemelerin kesilmesini sağlar. Ufak boyutuyla kolaylıkla muhafaza edilir. Hızlı ve keskin çalışma prensibiyle adından söz ettirir. Her açıdan kullanım imkanı sağlayan tasarımı bulunur. Avantaj sağlayan teknik özelliklerinin yanında ekonomik fiyatıyla dikkat çeker. Hesaplı Piranha PSJ 5505 dekupaj testere fiyatı, müşterilerin bütçesine uyum sağlar. Fiyat ve performans açısından fırsat sunar. Kaliteli ve kullanışlı bu ürün, marka kalitesiyle benzersiz sonuçlar vadeder. Güçlü özellikleri sayesinde uzun ömürlü kullanım sunar. Dayanıklı yapısıyla güvenle kullanabilirsiniz. Trendyol’dan ekonomik fiyatlarla Piranha PSJ 5505 dekupaj testere satın alabilirsiniz.