Sarelle Fındık Ezmesi 350 gr

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sarelle Fındık Ezmesi 350 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bilmar market Satıcı Ünvanı: HÜMEYRA BİLGİ ŞİŞMANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1175269957200001 Vergi Kimlik Numarası: 8140501376
    Bu ürün bilmar market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sarelle Fındık Ezmesi 350 gr ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir
Geri Bildirim Ver

Sarelle Fındık Ezmesi 350 gr

Sarelle fındık ezmesi 350 gr, lezzetli bir tatlı arayışında olan müşteriler için oldukça ideal bir seçenektir. Ürün ağırlığı 350 gr değerindedir ve cam kavanoz bir forma sahiptir. Kahvaltı sofralarına son derece yakışacak bir besin kaynağıdır. Dilerseniz tatlı yapımında da kullanarak ekstra bir lezzet olanağı sağlayabilirsiniz. İçerisinde ayçiçek lesitini ve doğal vanilya aroması mevcuttur. Ağızda eriyen yumuşak bir kıvamı vardır. Müşteriye eşsiz bir lezzet deneyimi yaşatır. Koruyucu ya da renklendirici içermeyen bir formülü vardır. Bitkisel palm yağı içermez ancak içeriğinde shea ve Hindistan cevizi yağı bulunur. Özel fındık, süt tozu ve vanilya tatları ile zenginleştirilerek müşteri beğenisine sunulur. Ürün, serin, kuru ve güneşten uzak bir alanda muhafaza edilmelidir.

  • Lezzetli vanilya aroması
  • Kahvaltı ve tatlılarda kullanım imkanı
  • Uzun süreli tüketim olanağı

Sarelle Fındık Ezmesi ile Lezzet Şöleni

Sarelle Fındık Ezmesi ile Lezzet Şöleni

Sarelle fındık ezmesi yüksek düzeyde bir lezzet deneyimine sahiptir. Sofralara renk ve tat katarak kısa sürede tercih haline gelir. 100 gr ürün içerisinde toplam 575 gr kalori 46,4 gr karbonhidrat 38,4 gr yağ, 9,5 gr protein ve 3 gr lif bulunur. Besin değerleri oldukça yüksektir. Ağzınızda lezzetli bir tat bırakarak sizi memnun eder. Her yaş aralığındaki müşteri tarafından tercih edilebilir. Çocukların da oldukça seveceği ve favori tatlısı haline gelecek bir lezzet kalitesine sahiptir. Tatlı ve pasta yapımında, kahvaltı sofralarında ya da ekmek üzerine sürerek tüketim sağlayabilirsiniz. Çikolata ve vanilyanın mükemmel uyumu sayesinde damak zevkinize hitap ederek lezzet şöleni yaşatır. Gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz ve tüketebileceğiniz bir besin kaynağıdır. İdeal boyutuyla müşteriye uzun süreli bir kullanım seçeneği sunar.

Zengin İçeriği ile Sarelle Fındık Ezmesi

Zengin İçeriği ile Sarelle Fındık Ezmesi

Bu ürün, kalite ve özenle üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Gün içinde canınız tatlı çektiğinde pratik bir şekilde tüketim sağlayabileceğiniz bir atıştırmalıktır. Oldukça geniş bir kullanım yelpazesi mevcuttur. Güneş görmeyen bir ortamda ve oda sıcaklığında konumlandırmanız önerilir. Kahvaltı sofralarında sıcak ekmeğin üzerine sürerek eşsiz fındık ve vanilya aromasını yüksek düzeyde tadabilirsiniz. Yumuşacık kıvamı ve yoğun çikolata kokusu sayesinde tatlı ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı olur. Çocuklarınızın beslenme çantasında gönül rahatlığı ile yer alabilir.Tüketimini süt veya şeker oranı az bir içecek ile destekleyerek tatlı oranını dengeleyebilirsiniz. Kalori değerleri dikkate alınarak tüketim miktarı ayarlanmalıdır. Yüksek miktarda kalori ve karbonhidrat içerir. Eğer ürün hakkındaki değerlendirmeleri merak ederseniz Sarelle fındık ezmesi 350 gr yorumları bölümüne göz atarak inceleyebilir ve siz de ürün hakkında değerlendirmede bulunabilirsiniz.

Uygun Sarelle Fındık Ezmesi Fiyatı

Uygun Sarelle Fındık Ezmesi Fiyatı

Ürün, yoğun çikolata kokusu ve gerçek fındık aroması ile müşteri beğenisini kazanır. Sarelle fındık ezmesi 350 gr fiyatı, ürünün lezzet kalitesi ve müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurularak belirlenir. Müşteriye asla bitmesini istemeyeceği bir lezzet deneyimi olanağı sunması ile bilinir. Sağlam bir paketleme seçeneği ile müşterinin eline ulaşır. Kırılma, akma ya da çatlama gibi problemler ile karşılaşılması söz konusu değildir. Uzun süreli kullanım için serin bir yerde saklanması tercih edilmelidir. Cam bir kavanoz kutu içerisinde güvenli bir şekilde müşterinin eline ulaşır. Eşsiz kokusu ve mükemmel tadıyla tatlıya oldukça doyacağınız bir üründür. Ürün hakkında değerlendirme ve yorumlara göz atarak ürünü daha önceden satın alan müşterilerin fikirlerini inceleyebilir ve bu lezzetli ürüne Trendyol güvencesi ile kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.