Selay Köfte Harcı ( 2,5 Kg )

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Selay Köfte Harcı ( 2,5 Kg )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kutluer Gıda Satıcı Ünvanı: KUTLUER GIDA VE MAKİNA SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0600017612200016 Vergi Kimlik Numarası: 6000176122
    Bu ürün Kutluer Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Değişmeyen Mükemmel Lezzet Ev yapımı yöresel lezzetleri, otantik tatlar ile birleştirerek hazırladığımız karışımlar adeta bir lezzet şölenine dönüşüyor… Yüksek kalite ve değişmeyen damak tadı birinci önceliğimiz… Aşırı Seçiciyiz En kaliteli baharat ve hammaddeleri dünyanın dört bir yanında keşfe çıkıp, en iyisini sizin için seçiyor
  • kendi birikim ve tecrübemiz ile harmanlayıp Selay markası ile beğeninize sunuyoruz. Kullanım Talimatı Derin bir kaba Selay Kasap Köfte Harcı, 1 Kg köftelik kıyma ve bir su bardağı suyu ilave edip karıştırınız. Tüm malzemeyi iyice yoğurunuz, yoğurulan köfte hamuru en az 30 dakika serin bir yede dinlendiriniz. Köfte hamuruna şekil verip pişiriniz. 100 kg Kasap köfte için 8 Kg Selay Kasap Köfte Harcı kullanılır. (%8). İçindekiler GALETA unu, gıda tuzu, öğütülmüş kimyon, kabartıcı: sodyum bikarbonat, kurutulmuş öğütülmüş soğan, öğütülmüş karabiber, kurutulmuş öğütülmüş (kırmızı biber, kekik, sarımsak), öğütülmüş yenibahar, maya ekstraktı, baharat özleri. Alerjen Uyarısı Buğday proteini (gluten) içerir. Kalite Güvencesi Menşe: Türkiye Gıda içindir. İşletme Kayıt No: TR-34-K-020855 Üretici Gıda İşletmecisi Türk Gıda Kodeksine uygundur. Ürünlerimiz ISO 9001-2008 ve ISO 22000:2005 Kalite Belgeli tesislerimizde üretilmiştir. Katkısız ve Sağlıklı Ürünlerimizde domuz yağı ve katkıları yoktur. Ürünlerimizde koruyucu ve renklendirici madde kullanılmamaktadır.
Geri Bildirim Ver