Spin Mop Tablet Mop - Pratik Temizlik Seti

411,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
424,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
469,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Spin Mop Tablet Mop - Pratik Temizlik Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WESS GROUP Satıcı Ünvanı: WESS MARKET TEDARİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0810064543600001 Vergi Kimlik Numarası: 8100645436
    Bu ürün WESS GROUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tabletmop
  • her yere sığabilen, hafif, deterjanla ve bezle elinizin temas etmediği pratik bir temizlik ürünüdür. Özellikleri
  • 1 Adet Yedek Bez Hediyeli - 1 Kirli su, 1 temiz su olmak üzere toplam 2 hazneden oluşmaktadır.- 5 litre kirli su, 5 litre temiz su olmak üzere toplamda 10 litre su alma kapasitesi vardır.- Kova Ölçüleri: En: 25 cm Boy: 39 cm- Sap Ölçüleri: 128 cm- Bezin ölçüleri
  • En:35 cm Boy:13 cm'dir.- Bez mikrofiber ve cırtcırtlıdır.- Bez 30 derecede makinada yıkanabilir.- Bezleri 8-12 ay aralığında kullanabilirsiniz.- Deterjan kullanılmasında bir sakınca "yoktur".- Fiyata dahil olanlar
  • 1 adet kova, 1 adet mikrofiber bez paleti, 1 adet mikrofiber bez, 1 adet sap- Tüm zeminler için uygundur. (Fayans, granit, parke, duvar)

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Spin Mop Ev400 2 Bez Tablet Mop Pratik Temizlik Seti

Adım attığımız her ortamda gözle görülmeyen mikrop ve kirler bulunur. Özellikle insan sayısının çok olduğu ev ve iş ortamlarında gözle görülmeyen mikropların arındırılması oldukça önemlidir. Kapalı ortamlarda maksimum hijyen seviyesine ulaşmak için mop temizlik malzemesi kullanılır. Mop, fazla su ve deterjanı kova bünyesinde bırakarak zemini tertemiz yapar. Böylece fazla su ile deterjanın neden olduğu çamur ve toz birikimini önler. Spin Tablet mop temizlik seti hijyenik gereksinimler göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Setin içerisinde birer adet olmak üzere kova, mikrofiber bez paleti, sap ve mikrofiber bez bulunur. Fonksiyonel set içeriği sayesinde elinizin bez ve deterjan ile temas etmesine gerek kalmaz. Seti satın alarak iki adet hediye yedek beze de sahip olabilirsiniz.

  • En: 25 cm
  • Boy: 39 cm
  • Su Kapasitesi: 10 Litre

Spin Mop Tablet Mop Pratik Temizlik Setinin Özellikleri

Spin Mop Ev400 2 Bez Tablet Mop Pratik Temizlik Seti Fiyat

Spin Tablet mop seti, hijyenik koşullar çerçevesinde özenle geliştirilmiştir. Pratik temizlik seti, temiz ve kirli olmak üzere iki adet hazneden oluşur. 5 litre temiz, 5 litre kirli olmak üzere toplamda 10 litre su kapasitesine sahiptir. Geniş su kapasitesi, verimli bir temizlik sürecine imkân tanır. Mop sapının ucunda kullanılan bezler, mikrofiber ve cırt cırtlı özelliğe sahiptir. Bezler, 8-12 ay boyunca yüksek performans verir. Temizlik sonrası bezleri haznesinden kolayca çıkartıp çamaşır makinesinde 30 derece sıcaklıkta yıkayabilirsiniz. Spin Tablet mop temizlik seti, deterjan kullanımına uygundur. Kova içerisinde bulunan sıkma bölmesi, mikrofiber bezlerin fazla su ve deterjandan arınmasına yardımcı olur. Spin Tablet mop temizlik seti attığınız her adımda hijyen sağlamayı başarır.

Tablet Mop Pratik Temizlik Setinin Kullanımı Pratik midir?

Spin Mop Ev400 2 Bez Tablet Mop Pratik Temizlik Seti Fiyat

Spin Tablet mop seti kullanıcı deneyimini iyileştirmek üzere geliştirilmiştir. Her kullanımda konfor sağlamak üzere oldukça pratik kullanım özelliklerine sahiptir. Pratik mop; fayans, granit, parke ve duvar gibi tüm zeminlerde maksimum temizlik sağlar. Böylece farklı zeminlerin temizliğinde Spin Tablet mop temizlik setinin fonksiyonel özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Pratik hazne içerisinde kolayca sıkılan mop, deterjan ve fazla sudan kısa sürede arınır. Böylece elinizin deterjan ve bez ile temas etmesini önleyerek her zemini temizlemeye yardımcı olur. Kirli ve temiz su olarak ayrılan iki bölmesi, maksimum hijyen sağlar. Temizlik işlemi bittiğinde mikrofiber bezleri kolayca çıkarıp makinede yıkayabilirsiniz. Spin Tablet mop seti, temizliğin yanı sıra ürünün bakımı sırasında da enerji ve zamandan büyük ölçüde tasarruf sağlar.

Spin Mop Tablet Mop Pratik Temizlik Seti Kaliteli midir?

Spin Mop Ev400 2 Bez Tablet Mop Pratik Temizlik Seti Fiyat

Kaliteli malzemeden üretilen kova, sap ve mikrofiber bezler uzun yıllar temizlik rutinlerine eşlik etmeyi başarır. Etkili bir temizlik sağlayan mikrofiber bez, çamaşır makinesinde yıkanabilir ve formunda herhangi bir bozulma meydana gelmez. Fayans, duvar, granit ve parke gibi birçok zeminde maksimum temizlik sağlayan mikrofiber bezlerin kaliteli dokusu, zeminde leke bırakmaz. Böylece temas ettiği her noktanın formunu ve sağlamlığını korur. Spin Tablet mop temizlik seti, kaliteli üretiminin yanı sıra fonksiyonel kullanım özelliklerine de sahiptir. Ergonomik boyutları, alan içerisinde her bölgeye kolayca girmesini sağlar. Böylece elin ulaşamadığı alanlarda dahi etraflı bir temizlik yapmak mümkün olur. Pudra rengine sahip olan temizlik seti, estetik bir tasarıma sahiptir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Spin Tablet mop yorumlarını inceleyerek bulunduğunuz ortamın temizliğini daha etkili yapmanızı sağlayacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.