Stilevs Kendo Pro Blender Seti Rose

2.450 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL

Ürün Bilgileri

Stilevs Kendo Pro Blender Seti Rose

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TAHİROĞULLARI Satıcı Ünvanı: TAHİROĞULLARI ZÜCCACİYE HAYVANCILIK NAKLİYE GIDA PETROL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mardin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0816052633200017 Vergi Kimlik Numarası: 8160526332
    Bu ürün TAHİROĞULLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Teknik Özellikleri Güç (W) 1500 W DC Motor Hız Ayarı 2 farklı hız Turbo Hız Fonksiyonu Var Robot Bıçağı Paslanmaz çelik robot bıçağı Parçalayıcı Hazne Kapasitesi 1500 ml robot hazne Blender Aparatı Paslanmaz çelik blender aparatı Çırpıcı Aparat Paslanmaz çelik çift çırpıcı Rendeleme&Dilimleme Var Karıştırma/Ölçü Kabı Var

Ürün Özellikleri

  • Güç 1200 Watt +
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Pembe
  • Hacim 1 - 2 L
  • Materyal Plastik
  • Doğrayıcı Var
  • Blender Ayağı Materyali Plastik
  • Çırpıcı Var
Geri Bildirim Ver

Stilevs Kendo Pro Blender Seti Rose

Mutfak için oldukça önemli bir yere sahip olan elektrikli ev aletlerinden sıklıkla tercih edilen eşyalar arasında blender seti bulunur. Yapacağınız yemeği, içeceği ya da tatlıyı son derece kolay bir hale getirerek keyif almanızı sağlar. Aynı zamanda mutfaktaki işlerinizi kolay bir hale getirmeyi amaçlar. Stilevs Blender seti içerisinde bir adet hazne, motor, kapasitesi 1 litre kapasiteli sürahi, bıçaklı ağız ve çırpıcı bulunur. Bu sayede karıştırma ya da parçalama gibi işlemleri manuel yollarla vakit kaybederek yapmanıza engel olur. Mutfakta yapabileceğiniz çoğu işi hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilir. Güç harcamadan ve zamandan tasarruf ederek yapmanıza yardımcı olur. Uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. İş yükünü büyük ölçüde azaltarak mutfakta keyifli dakikalar yaşatan bu setin özellikleri şöyledir;

  • 1200 watt +
  • Hızlı ve pratik
  • Zamandan tasarruf

Pratik Kullanılabilen Stilevs Kendo Pro Blender Seti

Pratik Kullanılabilen Stilevs Kendo Pro Blender Seti

Kendo Pro Blender seti rose renk tonu ile mutfağınıza şıklık katar. Hoş görünümü sayesinde birçok kişinin beğenisini kazanır. Parçalama ve karıştırma gibi işlemleri kolay bir şekilde halledebilen bu blender seti, son derece ilgi görür. Bünyesinde barındırdığı farklı parçalar sayesinde mutfak işlerinizi kolaylaştırarak pratik bir hale getirir. Sunduğu motor gücü ve ek aparatları ile öne çıkar. Mutfağınıza renk katan ürün seti vakit kaybetmeden ve yorulmadan püre, çorba, sebze ve kuruyemiş doğrayıp parçalama gibi birçok işlemi yapabilmenizi olanak tanır. Barındırdığı hazne sayesinde kolay dökülerek ölçeklendirilebilir. Stilevs kendo pro Blender seti rose güçlü dönme hareketi ile çalışan bir prensibe sahiptir. Mutfakta en sadık yardımcı rolünü üstlenerek yiyecek hazırlama işlemlerinizi hızlandırır. Bu sayede güvenilir bir şekilde karşınıza çıkan bu blender setini siz de tercih edebilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarıyla Stilevs Kendo Pro Blender

İndirimli Fiyatlarıyla Stilevs Kendo Pro Blender

Geniş kullanım yelpazesine sahip olan Stilevs Kendo Pro Blender seti rose DH221911 sahip olduğu vakumlu hazne tabanı sayesinde tezgahtan kayma ya da düşme gibi sorular yaşatmadan kullanabilme imkanı sunar. Bünyesinde barındırdığı turbo özelliği sayesinde işlerinizin pratik bir şekilde halledilmesi için özel olarak geliştirilerek üretilir. Hız arttırıcı fonksiyonu ile eşsiz bir teknolojik cihazdır. Ürünün performans seviyesini istediğiniz gibi yavaştan hızlıya doğru arttırarak ayarlayabilirsiniz. Aynı zamanda da dilediğiniz gibi azaltabilirsiniz. Verimli çalışma gücü sayesinde mutfaktaki işlerinizi güvenilir bir şekilde halledebilirsiniz. Stilevs Kendo Pro Blender seti rose fiyatları da sunduğu rahatlık ve pratiklik göz önünde bulundurularak her bütçeye hitap eder şekilde oluşturulur. Aynı zamanda sunduğu tasarım kalitesi ile uzun süre kullanım kolaylığı sağlar. Ergonomik yapısı sayesinde yüksek performans gösteren blender setini siz de kullanabilirsiniz.

Müşteri Deneyimi ile Stilevs Kendo Pro Blender Seti

Müşteri Deneyimi ile Stilevs Kendo Pro Blender Seti

Pratik kullanım imkanı sunan, el yapınız için özel olarak tasarlanıp üretilen blender seti eşsiz bir konfor deneyimi yaşatır. Tek bir dokunuş ile mutfak aletini pratik bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Setin temizliği ise oldukça kolaydır. Her kullanımdan sonra rahatlıkla hijyen sağlanabilir. Stilevs Kendo Pro blender seti rose kullananlar ürün hakkındaki memnuniyetlerini ve düşüncelerini yorum bölümünde dile getirirler. Bu sayede ilk kez alan ya da kararsız kalan müşterilerin fikir sahibi olmalarına yardımcı olurlar. Ürünün haznesine koyduğunuz sebze ve meyveler hava ile temas etmediği için kısa sürede parçalanır. Bu sayede işlerinizi pratik bir şekilde hallederek mutfakta efsaneler lezzetli yiyecekler yapmanıza yardımcı olur. Stilevs Kendo Pro blender seti rose yorumları bölümünde bulunan yazıları okuyarak kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol aracılığıyla ürüne ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.