Tohana Paslanmaz Çelik Un Eleği

Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
99,90 TL97 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
139,90 TL

Ürün Bilgileri

Tohana Paslanmaz Çelik Un Eleği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CandyEvin Satıcı Ünvanı: OĞUZHAN AKBULUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0170138842
    Bu ürün CandyEvin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutfakta en büyük yardımcınız paslanmaz çelik un eleğiyle lezzetli pastalar börekler yapmak çok kolay.
  • Ürün ölçüsü:Çapı 10 cm yükseklik 9 cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1 Parça
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Özellik BPA Free
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Tohana Paslanmaz Çelik Un Eleği

Yapılan tatlı ve hamur işi gibi yiyeceklerde unun ince yapıya sahip olması oldukça önemlidir. Un eleği modelleri her evin olmazsa olmaz ihtiyaçlarından biridir. Müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen bu modeller güvenli bir kullanım imkanı sunar. Tohana markası tarafından satışa sunulan çelik un eleği pas ve korozyonu önlemek amacıyla kaliteli malzemelerden üretilir. Paslanmaz çelik malzemeye sahip olan bu ürün sayesinde unlarınızı güvenli bir şekilde eleyebilirsiniz. Saplı tasarımı ile şık ve kullanışlı bir yapı sunar. Sapın yanında bulunan yaylı sistemi elinizle sıkarak unu rahatlıkla eleyebilirsiniz. Küçük yapısı ile birlikte mutfak dolaplarında ya da çekmelerinizde güvenle muhafaza edebilirsiniz. Siz Tohana tarafından satışa sunulan bu ürünü mutfaklarınızda kullanabilirsiniz. Hem kullanışlı hem de kaliteli olan bu ürüne siz de sahip olabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik tasarım
  • Kolay kullanım imkanı
  • Ergonomik yapı

Paslanmaz Çelikten Üretilen Tohana Un Eleği

Paslanmaz Çelikten Üretilen Tohana Un Eleği

Paslanmaz çelik malzemelerden üretilen un eleği modelleri güvenli ve sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Tohana markası tarafından satışa sunulan paslanmaz çelik un eleği korozyonu önler. Bu sayede kaliteli bir kullanım imkanı elde edebilmenize yardımcı olur. Bununla birlikte ince elek kısmı sayesinde ihtiyacınıza uygun bir şekilde un eleyebilirsiniz. Parlak görünümü ile uzun süre parlaklığını koruyan bu üründen faydalanarak işlemlerinizi kolayca yapabilirsiniz. Toz ve kir tutmayan yüzeyi ile kaliteli bir kullanıma sahip olabilirsiniz. Elinizde yıkayarak ürünü un kalıntılarından kolaylıkla arındırabilirsiniz. Bu sayede bir sonraki işlemde hijyenik ve güvenli bir şekilde ürünü tekrar kullanabilirsiniz. Siz paslanmaz çelikten üretilerek uzun süre parlaklığını koruyan elek arıyorsanız bu ürünü satın alabilirsiniz. Tohana paslanmaz çelik un eleği THN73996 kodu ile arayabilir ve ürüne hızlıca ulaşabilirsiniz.

Tohana Paslanmaz Çelik Un Eleği Kullananlar

Tohana Paslanmaz Çelik Un Eleği Kullananlar

Kolay kullanım imkanı sunan un eleği çeşitleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Tohana paslanmaz çelik un eleği yaylı sisteme sahiptir. Bu sayede sap kısmından tutarak eleme işlemine kolayca başlayabilirsiniz. Ergonomik yapısından faydalanarak pratik bir kullanım elde edebilirsiniz. Ayrıca kaliteli tasarımı sayesinde mutfaklarınızda güvenle bu ürünü kullanarak un eleyebilirsiniz. Tohana paslanmaz çelik un eleği kullananlar kaliteli yapısından oldukça memnun müşteri kitlesinden oluşur. Ürünün yaylı sisteminden sıkarak un eleme işlemini rahatlıkla yaparlar. Ayrıca hamur işi ve tatlı gibi yiyecekleri yaparken bu ürünü kullanırlar. Tohana un eleği sayesinde ince ve pürüzsüz bir yapıya sahip olurlar. Siz de kolay kullanım elde edebilmek istiyorsanız bu elek modelini satın alabilirsiniz. Bu sayede mutfaklarınızda güvenli bir şekilde kullanabilir ve ihtiyacınızı büyük oranda karşılayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Tohana Paslanmaz Çelik Un Eleği Fiyatları

Bütçe Dostu Tohana Paslanmaz Çelik Un Eleği Fiyatları

Tohana markası tarafından satışa sunulan un eleği paslanmaz çelik malzemelerden üretilir. Çapı 10 cm ve yüksekliği 9 cm olduğundan iç haznesine dilediğiniz miktarda un koyarak elemeye başlayabilirsiniz. Pratik tasarımı sayesinde hızlı bir işlem elde edebilir ve unu dilediğiniz küçüklüğe getirebilirsiniz. Böylelikle yüksek performans ve verime sahip olabilirsiniz. Uygun fiyatıyla satışa sunulan bu ürünü bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Tohana paslanmaz çelik un eleği fiyatlarını inceleyebilir ve ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Trendyol sayesinde ürünün özelliklerine ulaşabilir ve aklınıza takılan sorulara yanıt bulabilirsiniz. Ayrıca Tohana paslanmaz çelik un eleği yorumlarından faydalanarak ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerini gözlemleyebilirsiniz böylece güvenli bir alışveriş süreci elde edebilirsiniz. Siz de kaliteli malzemelere sahip olan bu elek modelini satın alabilir ve kolaylıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.