Tupperware Saklama Kapları

1.570 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL

Ürün Bilgileri

Tupperware Saklama Kapları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The BıgSuut Satıcı Ünvanı: SERDAR ALKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0540938754
    Bu ürün The BıgSuut tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tupperware aloha set 4 adet yeni ürün sıkı kapak mayalama saklama taşıma ve servise uygun
  • Ürün içeriği 4 lt + 2 lt + 1 lt + 450 ml.
  • Sıkı kapakları sayesinde besinleriniz uzun süre korunur.
  • Kapakları hava almaz sızdırmaz.
  • Buzlu dış yüzeyi sayesinde rahat kullanım sağlar.
  • Çok amaçlı kullanım içindir.
  • Yoğurt ve hamur mayalayabilirsiniz.
  • Salata, meyve,sebze, zeytinyağlı yemekleriniz, kek, kurabiye,kahvaltılık gibi yiyeceklerinizin saklama ve servisinde kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Tupperware Saklama Kapları Ürünleri Trendyol'da!

Mutfaklarda kullanım kolaylığı sağlayan saklama kapları rengarenk tasarımları ile dikkat çeker. Ergonomik dizaynı sayesinde sebze, meyve ve yemekleri kolayca bir arada tutan saklama kapları, taşınabilir olmaları sebebiyle de kişilerin hayatında büyük kolaylıklar sağlar. Tupperware saklama kapları, hem çiğ hem de pişmiş besinlerin daima taze kalmasını sağlar. Bu kaplar, dışarıdan yemek almak istemeyen kişilerin iş yerinde ya da spor salonunda en büyük yardımcıları olur. Çeşitli boyutlara sahip olan bu saklama kapları modüler tasarımlarıyla çantada ya da dolapta oldukça az yer kaplar. Tupperware saklama kapları, hava geçirmeyen özelliğiyle yemeklerin ilk günkü tadının korunmasında da oldukça etkilidir.

  • Talimatlara uygun kullanılırsa 10 yıl garanti olanağı bulunur.
  • Hafif malzemelerden imal edilmesi sayesinde her yere kolaylıkla taşınabilir.
  • Yiyecekleri saklama özelliğinin yanında yoğurt ve ekmek mayalama imkanı sunar.

Tupperware Saklama Kaplarının Özellikleri Nelerdir?

Tupperware Saklama Kaplarının Özellikleri Nelerdir?

Büyük, küçük, mini ve midi gibi pek çok farklı çeşidi bulunan Tupperware saklama kapları 4'lü olarak satın alındığında çok daha ekonomik hale gelir. Farklı hacimlerde ve renklerde tasarlanan Tupperware saklama kapları; 4 lt, 2 lt, 1 lt ve 450 ml'lik boyutlarda 4'lü setler halinde kullanıcılara sunulur. Üst üste konularak yer tasarrufuna da fırsat veren saklama kapları, yiyeceklerin kokularını birbirine karıştırmaz. Böylece birbirinden farklı tarzda malzeme içeren her türlü besinin buzdolabında bir arada tutulmasına olanak tanır. Kaplar, antikanserojen materyaller kullanılarak sağlıklı bir kullanıcı deneyimi yaşanması sağlar. Ürünler, hafiflikleri sayesinde uzun seyahatlerde de oldukça işe yarar. Salatadan tencere yemeklerine, sebzelerden meyvelere, kahvaltılıklardan kurabiyelere kadar birçok farklı yiyeceğin saklanmasında yararlı olur. Tupperware kaplar; yoğurt ve ekmek mayalamak için de oldukça idealdir. Yiyeceklerin uzun süre ilk günkü tazeliğinde muhafaza edilmesini sağlayan Tupperware kaplarda sıvı gıdalar da saklanabilir.

Tupperware Saklama Kapları Kullanışlı mıdır?

Yiyecekleri saklarken alandan tasarruf edilmesini sağlayan Tupperware saklama kapları, oldukça kullanışlı mutfak ekipmanları arasında yer alır. İçerisinde herhangi bir yiyecek yokken akordiyon gibi katlanabilir. Böylelikle yiyecek saklama sonrasında boş kalan ürünü muhafaza etmek de kolaylaşır. Her türlü ihtiyaca uygun bir boyutu olan Tupperware saklama kapları 4 adet olarak birbirinden canlı renklerde ve farklı boyutlarda kullanıcıya sunulur. İşlevsel özelliğinin yanı sıra oldukça pratik olan saklama kapları; mikrodalga fırında kullanıma da uygundur. Bulaşık makinesinde ve elde yıkanabilir. Ürün, sızdırmazlık özelliği sayesinde soslu gıdalar veya zeytinyağlı yemekleri hem saklayıp hem de taşımaya imkân verir. İnsan sağlığı ön plana çıkarılarak tasarlanan ve çevre dostu materyaller kullanılarak üretilen Tupperware saklama kapları, bebeklerin ve çocukların yemekleri için de gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

Tupperware Saklama Kapları Sağlam mıdır?

Hem sıcak hem de soğuk besinlerde kullanıma uygun olan Tupperware ürünleri arasında en çok tercih edilenler sağlamlığı ile bilinen saklama kaplarıdır. Gövdeleri kapaklarına oranla bir miktar daha sert olarak dizayn edilen Tupperware saklama kaplarının kapak kısımları polietilen, gövde kısımları ise polipropilen kullanılarak imal edilir. Sıradan plastiklerden farklı olan bu materyaller, insan vücudunun kolaylıkla kabul edebileceği ürünler arasında yer alır. Tamamen geri dönüşebilir malzemeden üretilen bu kaplar, aynı zamanda 10 yıllık garanti imkânıyla satışa sunulur. Büyük bir özen ve hassasiyetle insan sağlığına zarar vermeyecek plastik maddeden üretilen Tupperware ürünlerini, kılavuzunda yer alan şekilde kullandığınızda uzun yıllar özelliğini kaybetmez. Böylece fiyat performans açısından en uygun mutfak gereçleri arasında yer alır. Tupperware saklama kapları yorum sayfalarında da ürünün uzun ömürlü bir kullanım sunduğundan sıklıkla bahsedilir. Siz de bu sağlam Tupperware saklama kaplarına sahip olmak isterseniz Trendyol'dan dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.