Ubisoft Ps4 Assassin's Creed Odyssey

679 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ubisoft Ps4 Assassin's Creed Odyssey

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Game35 Satıcı Ünvanı: HASAN ÇULHA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2640230040
    Bu ürün Game35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Ubisoft PS4 Assassin's Creed Odyssey

Ubisoft PS4 Assassin’s Creed Odyssey 3307216063872 ürün koduna sahip bir playstation oyunudur. Tom Clancy’s The Division ve Far Cry Primal oyunlarının da geliştiricisi olan Ubisoft Quebec tarafından geliştirilir. Yayımcısı yine Ubisoft olan bu oyunun türü aksiyondur. Assassin’s Creed Odyssey, Assassin’s Creed serisi içinde yer alan yirmibirinci oyun olma özelliği taşır. Aksiyonun yanı sıra rol yapma oyunu olarak da bilinir. Playstation 4 ile uyumlu şekildedir. Ubisoft PS4 Assassin’s Creed Odyssey oyun kurgusal bir tarihi görsellik, hikaye ve karakterler kullanarak aksiyonu yaşatır. 18 yaş ve üzeri için uygundur. Online bir şekilde oynanır. Dilerseniz kendi başınıza dilerseniz de yakın çevrenizle birlikte oynayabilirsiniz. Boş kaldığınız ve istediğiniz zaman turnuva düzenleyebilirsiniz. Bu sayede keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Aksiyon odaklı
  • Farklı bölümler ve görevler
  • Tekli oyuncu

PS4 Assassin’s Creed Odyssey Özellikleri

PS4 Assassin’s Creed Odyssey Özellikleri

Ubisoft PS4 Assassin’s Creed Odyssey, Atina ve Spartalılar arasında olan savaşı kurgusal bir dille anlatır. 9 farklı bölümden oluşur. Burada yer alan 9 bölüme ek olarak 550 yan görev bulunur. Oyunun ilerleyebilmesi için devam ederken yan görevlerin de bir yandan hızlı biçimde tamamlanması gerekir. Macera ilk olarak savaş ortamında başlar. Burada amaçlanan; kişilerin adapte olmalarıdır. Sonrasında oyuncuları karakterlere yönlendirmeye başlar. İlk olarak kişiler Animus’a dönüşür. Ardından ise Alexios ve Kassandra karakterleri arasında tercih yapar. Bu sırada da üç farklı hikaye birbiriyle kesişir. Sonrasında ise hikayeler birbirine bağlanır. Ürün, müşterilere hem aksiyon hem de heyecanı bir arada sunar. Üründeki görseller adeta gerçekten farksızdır. Baskısı ise standarttır. Sistem gereksinimi olarak sanal gerçeklik kulaklığı gerekli değildir. Bu deneyimi tek başınıza veya sevdiklerinizle yaşayabilirsiniz.

Ubisoft PS4 Assassin’s Creed Odyssey Yorumları

Ubisoft PS4 Assassin’s Creed Odyssey Yorumları

Assassin’s creed oyununun bu serisinde karakter seçimi yeniliği yer alır. Serinin başlangıcında oyuncular kendi karakterlerini kendileri seçer. Böylece kişiler oyuna başlarken karakterlerinin ne kadar güce sahip olduğunu bilir. Ubisoft PS4 Assassin’s Creed Odyssey yorum ve tavsiyeleri sayesinde daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Çöl dışında deniz ve yeşillik eklenmesi oyunu deneyimleyen kişilerin yorumlarının dikkate alındığını gösterir. Assassin’s PS4’te bir başkası hırsızlık ya da cinayet işlerse, askerler paraları için oyuncuların peşine düşer. Paraları askerlerden kurtulabilmek için dövüşme fonksiyonunu iyi öğrenmek gerekir. Paralı askerler güç seviyelerine göre sıralandığı için Mercenaries menüsünden güç takibi yapılır. Ubisoft bu seriyi online olarak geliştirip yayımlar. Oyunda Türkçe dil desteği yer almaz. Oyun onsekiz yaşından büyüklere uygun olarak tasarlanır. Şiddet ve savaş içerir. Bu nedenle yetişkin çevrenizle daha rahat oynayabilirsiniz.

Ubisoft PS4 Assassin’s Creed Odyssey Fiyat

Ubisoft PS4 Assassin’s Creed Odyssey Fiyat

3307216063872 kodlu oyun PS4 platformunda online seçeneği ile oynanır. Oyun içi alımları online yapılır. Sanal gerçeklik kulaklığı bu seri için gerekli değildir. PS4 Assassin’s Creed Odyssey tekli oyuncu ile oynanır. Oyun baskısı standarttır. Çoklu çalma modu yer almaz. Assassin’s Creed’in türü aksiyondur ve RPG yani rol yapma oyunudur. ESRB rating M yani olgun olarak geçer. PEGI hızı ise 18’dir. Assassin’s Creed Odyssey ne kadar sorusuna yanıt olarak performans ve kaliteyle paralel olduğu söylenebilir. Ubisoft PS4 Assassin’s Creed Odyssey fiyatı değişik bütçelere uygun olarak belirlenir. Geliştirici oyunu örüntü kurgu içinde verir. Kurgu oyunu heyecanlı hale getirir. Kullananlara oyunda rol yapma seçeneği sunar. Yetişkinlere hitap eden bu ürün için kişilerin yorum ve incelemelerini okuyabilirsiniz. PS4 platformuna uygun olan bu seriye Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.