Ubisoft Ps4 Far Cry New Dawn

Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
200 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ubisoft Ps4 Far Cry New Dawn

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fame Yeşilköy Satıcı Ünvanı: SONGÜL ÇOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4820333148
    Bu ürün Fame Yeşilköy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Ubisoft Far Cry New Dawn PS4 Oyun

Ubisoft Far Cry New Dawn PS4 oyun, oyunseverlerin sevdiği seçeneklerin başında gelir. Eğlenceli ve kaliteli zaman geçirmenizi sağlayan ürün, size müsait zamanlarınızda kaliteli vakit geçirme imkanı sunar. PS4 uyumlu olan ürün, üst düzey grafikleri ve oyun içi özellikleri ile dikkat çeker. Aksiyon kategorisinde yer alır. Sürükleyici ve etkileyici bir oyundur. Müşterilere Ubisoft tarafından sunulan ürün, kaliteli vakit geçirme imkanı sunar. Grafik ve tasarım başta olmak üzere tüm özellikleri ile müşterilerin dikkatini çeker. Far Cry New Dawn, müşterilere keyifli bir deneyim sunar. Sürükleyici ve hikayesi olan bir oyun olması sebebiyle size kaliteli bir deneyim yaşatır. İçerisinde kullanılan grafikler ve eklentiler ile hem farklı bir deneyim hem de keyifli zaman geçirme imkanı sunar.

  • Üst düzey grafikler
  • Uygun fiyatlı
  • PS4 uyumlu

Ubisoft Far Cry Özellikleri

Ubisoft Far Cry Özellikleri

Aksiyon kategorisinde yer alan PS4 Far Cry New Dawn, müşterilere keyifli zaman geçirme imkanı sunar. Üst düzey grafikler ile oluşturulur. Tasarım olarak kaliteli bir ürün olmasının yanı sıra hikaye olarak da sürükleyicidir. Müşterilere hem keyifli zaman geçirme imkanı sunar hem de iyi bir oyun deneyimi yaşatır. PS4 uyumlu olan ürün, dilediğiniz ekranda kullanma imkanını da size sunar. PS4 ile rahatlıkla oynayabileceğiniz ürün, kaliteli grafikleri ile sizi anın içine çeker. Sürükleyici hikayesi ve kaliteli grafikleri ile oyuncuların beğenisini alır. Far Cry New Dawn PS4 fiyat olarak da müşterilerin beğenisini alır. Farklı ve gelişmiş özellikleri müşterilere kaliteli zaman geçirme imkanı sunar. PS4 ile oynanan oyun içerisinde yer alan detaylar müşteriler tarafından beğeni alır. Özellikleri ve grafikleri ile müşterilere kaliteli bir deneyim yaşatır.

New Dawn PS4 ile Sürükleyici Deneyim

New Dawn PS4 ile Sürükleyici Deneyim

Ubisoft tarafından size sunulan ürün, sürükleyici bir deneyim yaşatır. Oyunun hikayesi ve içeriği size keyifli zaman geçirme imkanı sunar. Farklı grafikleri ve içerikleri ile kaliteli bir ürün olması müşterilerin beğenisini alır. Ubisoft Far Cry New Dawn PS4 oyun kullananlar, yaşadıkları deneyimi ve ürün hakkındaki düşüncelerini yorumlarında dile getirirler. Nitelik ve nicelik olarak etkileyici bir üründür. PS4 ile oynayabileceğiniz oyun, sevdiklerinizle keyifli vakit geçirme imkanı yaratır. Hikayesi ve içeriği ile dikkat çekmeyi başarır. Sürükleyici hikayesi ve oyun içerisindeki grafikler ile sizi anın içine çeker. Far Cry New Dawn PS4, müşteriler tarafından beğenilen bir üründür. Grafik ve tasarım başta olmak üzere tüm özellikleri ile müşterilerin beklentilerini karşılar. Rengarenk görselliği ile her detaya hakim olmanızı sağlayan grafikler, oyun oynarken daha keyifli zaman geçirme imkanı sunar.

PS4 Far Cry Fiyatı ve Yorumları

PS4 Far Cry Fiyatı ve Yorumları

Ubisoft Far Cry New Dawn PS4 oyun fiyatı ile de müşterilerin beğenisini alır. Tüm özellikleri ile müşterilerin beğenisini kazanan ürün, fiyat olarak da dikkat çeker. Farklı kriterlere bağlı olarak ürün fiyatı değişir. Genel olarak uygun fiyatlı ve bütçe dostu bir üründür. Size keyifli zaman geçirme imkanı sunar. Aynı zamanda üst düzey grafikleri iyi bir deneyim sunar. Ubisoft Far Cry New Dawn PS4 oyun yorumları, ürünü kullanan kişilerin düşüncelerini ve deneyimlerini içerir. Ürün, hikaye ve içerik olarak müşterilere iyi bir deneyim sunar. PS4 uyumlu olması ile PS4 üzerinden oynamanızı sağlar. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı bir ürün olması ile size avantaj sağlar. Size kaliteli zaman geçirme imkanı sunan ve grafikleri ile sizi anın içine çeken New Dawn’a Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.