Valet Pro Beyaz Detay Fırçası Kalın

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Valet Pro Beyaz Detay Fırçası Kalın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANTPA DAĞITIM PAZARLAMA SAN. TİC.LTD.ŞTİ Satıcı Ünvanı: ANTPA DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0070077955900001 Vergi Kimlik Numarası: 0700779559
    Bu ürün ANTPA DAĞITIM PAZARLAMA SAN. TİC.LTD.ŞTİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sentetik tüylerden yapılmış,kimyasal dayanımı yüksek detay fırçasıdır. Araç iç temizliğinde kullanıma son derece uygundur. Yıkamada cam fitilllerini,logoların kenarlarını ve yakıt depo kapağının iç kısımlarını temizlemek için de kullanabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Valet Detay Fırçası Ürünleri Trendyol'da!

Valet Pro detay fırçası, araç içi temizliğiniz için tercih edebileceğiniz son derece kaliteli bir üründür. Kalın olan ürün, derinlemesine hijyen sağlamanız gereken detaylı temizliklerde büyük yardımcılarınızdan biri hâline gelir. Ürünün fırça kısmında kullanılan materyal, sentetik tüy olarak belirtilir. Bu özelliğinin yanı sıra ürün, yüksek kimyasal direnciyle de temizlik için ideal bir fırça olduğunu kanıtlar. Valet Pro detay fırçasıyla benzin deposunun iç kapağından cam fitillerine kadar birçok ulaşılması zor yeri kolay ve hızlı şekilde temizleyebilirsiniz. Tüm bu özellikleriyle Valet Pro detay fırçası hemen her kullanıcısının takdirini toplamayı başarır. Ürün, araç temizliğine önem veren detaycı kullanıcılar için son derece idealdir.

  • Materyal: Sentetik Tüy
  • Ürün Tipi: Kalın
  • Kimyasal Dayanım: Var

Valet Pro Detay Fırçasının Özellikleri Nelerdir?

Valet Pro Detay Fırçasının Özellikleri Nelerdir?

Valet Pro detay fırçası, araç temizliğini çok daha verimli ve konforlu hâle getiren ürünlerden biridir. Gereç, sahip olduğu özellikler sayesinde araçta ulaşılması zor olan yerleri kolayca temizlemenizi mümkün kılar. Bu sayede detaylı temizlik yaparken dar ve kıvrımlı alanlara kolayca ulaşabilirsiniz. Fonksiyonel özellikleriyle öne çıkan Valet Pro kalın detay fırçası, kullanıcısının çaba sarf etmeden harika sonuçlar almasına imkân tanır. Kalın bir görünümü olan ürünün fırça kısmı, sentetik tüylerden imal edilmiştir. İmalat aşamasında faydalanılan kaliteli materyal sayesinde fırçayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürünün kimyasal dayanımı da oldukça yüksektir. Valet Pro detay fırçasının bu özelliği sayesinde ürünü temizlik malzemeleriyle birlikte kullanabilirsiniz. Sahip olduğu özelliklerle öne çıkan fırça, detaylı oto bakım işlemleri sırasında sıkça kullanılır. Ürün kişilere konfor dolu, hızlı ve etkili bir temizlik sunar.

Valet Pro Detay Fırçası Nerelerde Kullanılabilir?

Valet Pro detay fırçasının kullanım alanı son derece geniştir. Ürün, araç içi temizliğine uygun şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Bu sayede fırçayı araç içi bakımı için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Elle ulaşmanın zor olduğu girintili ve dar araç yüzeylerini bu fırçayla tertemiz bir hâle getirebilmeniz mümkündür. Ayrıca Valet Pro detay kalın fırçayı cam fitillerini ve logo kenarlarını temizlerken de kullanabilirsiniz. Ürün, işlevsel yapısı sayesinde yakıt depo kapağının içini bile kolayca tertemiz hâle getirebilir. Geniş kullanım alanıyla Valet Pro detay fırçası, araba temizliğine önem veren ve oto bakımı için profesyonel çözümler arayan kullanıcılar için son derece idealdir. Ürünün uygulandığı alandaki etkinliği, kişilerin memnun kalmasını sağlar. Tüm bu özellikleri ve ergonomik yapısıyla öne çıkan fırça, hemen her kullanıcısının beğenisini kazanmayı başarır.

Valet Pro Detay Fırçası Kaliteli midir?

Valet Pro detay fırçası, son derece kaliteli bir yapıya sahiptir. Ürünün sahip olduğu özellikler kullanım sürecini kolay, elde edilen sonucu ise çok daha verimli hâle getirir. Fırçada bulunan tüylerin sentetik olması, uygulayacağınız işlemin daha kolay hâle gelmesini sağlar. Bu tüyler sayesinde araç içinde ulaşmanız gereken her yeri daha rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz. Ürünün kimyasal dayanımının da yüksek olması, temizlik sürecini sizin için endişesiz hâle getirir. Araç içi temizlik yaparken kimyasal malzemelerden yararlanabileceğiniz gibi fırçanın bu ürünlere değmesinde de bir sakınca bulunmaz. Valet Pro detay fırçası, son derece konforlu bir temizlik deneyimi vadeder. Ürün, minimum efor sarf ederek gerçekleştirdiğiniz işlemlerden yüksek verim almanızı sağlar. Bu fırça sayesinde araç içinde derinlemesine hijyen sağlamanız çok daha pratik bir hâle gelir. Siz de kaliteli bir oto detay fırçası arıyorsanız bu ürünü Trendyol üzerinden sadece birkaç adımda satın alabilirsiniz. Valet Pro detay fırçasının yorumlarını ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden de yararlanabilirsiniz.