VESTEL ST4501 C Salon Tipi Klima

59.200 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

VESTEL ST4501 C Salon Tipi Klima

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi Satıcı Ünvanı: DOĞAN GROUP DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şırnak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306006035800001 Vergi Kimlik Numarası: 3060060358
    Bu ürün Doğan Group-Vestel Yetkili Online Bayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 144 kWh yıllık enerji tüketimi yapan Vestel Klima, kapalı alanlarda mevsim özelliklerine göre hem ısıtma hem de soğutma yöntemlerini uygulamaya yardımcı olur.
  • Salon tipi klima, 1870 mm yükseklik, 580 mm genişlik, 380 mm derinlik ölçülerine sahiptir.
  • Soğutucu klima, 45.000 BTU soğutma kapasitesi ile çalışır, C sınıfı soğutma verimliliği bulunur.
  • Dikey klima, yapısı sayesinde çok geniş alanları bile etkili bir şekilde hem ısıtmaya hem de soğutmaya elverişli modeller arasında yer alır. Aynı zamanda şık tasarımıyla ön plana çıkar.
  • Klima ısıtma modu, 50.000 BTU ısıtma kapasitesi, C sınıfı ısıtma verimliliği ile konforlu bir kullanım sağlar.
  • Sıcak soğuk klima, gösteri salonu, toplantı odası gibi iç mekanlarda gönül rahatlığı ile kullanılır ve bulunulan ortamın ısısı kısa süre içinde istenen sıcaklık seviyesine göre ayarlanabilir.
  • Vestel ST4501 C Salon Tipi Klima modeli ince ve uzun bir yapıya sahip olup, LED ekran sayesinde cihazın çalışma durumunu ve ortamın sıcaklık değerlerini görmeyi mümkün hale getirir. Böylelikle ayarlamaları yapabilme imkanı verir, kullanımı oldukça basit olarak beğeni toplar.
  • ST4501 C Salon Tipi Klima, iç ünite ses seviyesi 52 dB olduğu için yaşam alanlarında konforlu bir biçimde vakit geçirmeyi sağlar. Oldukça düşük olan bu değer ile klima gürültüsüz çalışır.
  • Beyaz klima, turbo çalışma özelliği bulunduğu halde yüksek sesler çıkarmaz. Bu nedenle hastahane, kütüphane, çocuk odası gibi sessizlik gereken alanlarda bile rahat bir biçimde kullanılabilir.
  • Vestel ST4501 C 45000 BTU Salon Tipi Klima, yüksek kalitede ve yüksek performans ile tasarlanmıştır, gelişmiş ısıtma ve soğutma işlemlerini kolaylaştırır.
  • Vestel ST4501 C, tavsiye edilen temizleme kurallarına uyulduğunda ilk günkü kullanım formunu uzun süre boyunca korur.

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 45209 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Soğutma C
  • Tip Salon Tipi Klima
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Vestel ST4501 C Salon Tipi Klima Fiyatı ve Yorumları - Trendyol

Kapalı alanlarda mevsim özelliklerine göre çeşitli ısıtma ve soğutma yöntemlerinin uygulanması gerekir. Özellikle yaz aylarında iç mekânların yaşanabilir bir ortam olabilmesi için tercih edilen Vestel ST4501 C salon tipi klima, kış mevsiminde de oldukça verimli bir şekilde çalışır ve ihtiyaçlarınızı karşılar. Yapısı sayesinde çok geniş alanları etkili bir biçimde ısıtan ve soğutan bu ürün hem şık bir tasarıma hem de pek çok fonksiyonel özelliğe sahiptir. Oldukça kolay bir kullanım imkânı sunan bu klimanın kumandasını kullanarak pek çok işlemi anında gerçekleştirebilirsiniz. Siz de yaşam alanlarınızı çok daha konforlu bir hâle getirmek için bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

  • Göstergeli LED Ekranlı Salon Tipi Klima Vestel
  • Nem Alma Fonksiyonlu Salon Tipi Klima Vestel
  • Dikey ve Yatay Hava Salınımlı Salon Tipi Klima Vestel

Salon Tipi Klima Vestel Özellikleri Nelerdir?

Salon Tipi Klima Vestel Özellikleri Nelerdir?

Vestel ST4501 C salon tipi klima 20234495 geniş alanları ısıtmak ve soğutmak için üretilmiştir. Toplantı odası ve gösteri salonu gibi iç mekânlarda gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ürün, bulunduğunuz ortamın oldukça kısa bir süre içinde dilediğiniz sıcaklık seviyesine gelmesini sağlar. Vestel ST4501 C 45000 BTU salon tipi klima, oldukça verimli bir biçimde çalışır. Bu sayede geniş yaşam alanlarını kısa bir sürede konforlu hâle getirir. Kullanıldığı iç mekânlara uyum sağlayabilecek bir tasarıma sahip olan Vestel salon tipi klima; uzun, ince bir yapıya sahiptir ve beyaz renklidir. Ürün, 1870 mm yükseklik, 580 mm genişlik ve 380 mm derinlik ölçülerine sahiptir. Bu klimanın üzerinde yer alan LED ekran, cihazın çalışma durumunu ve ortamın sıcaklık değerini gösterir. Ürünün kullanımı ise bir hayli kolaydır.

Salon Tipi Klima Vestel Çok Sesli Çalışır mı?

Salon Tipi Klima Vestel Çok Sesli Çalışır mı?

Ürünün iç ünite ses seviyesi 52 dB olarak ölçülmüştür. Oldukça düşük olan bu değer, yaşam alanlarınızda konforlu bir biçimde vakit geçirmenizi sağlar. Cihazın dış ünitesinin çalışırken çıkardığı sesin seviyesi ise 55 dB’dir. Bu değerler incelendiğinde ürünün sahip olduğu boyutlara oranla son derece sessiz bir biçimde çalıştığı görülür. Vestel ST4501 C salon tipi klima bu özelliği sayesinde hastane, kütüphane ve çocuk odası gibi sessizliğe ihtiyaç duyulan alanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Ürün, turbo çalışma özelliği bulunduğu hâlde gürültü seviyesi artmayan cihazlardan bir tanesidir. Vestel ST4501 C salon tipi klima kafe, bar ve restoran gibi işletmeler için de tercih edilebilecek bir üründür. Günün her saatinde herhangi bir gürültü problemi yaşamadan rahatlıkla çalıştırabileceğiniz bu klima, huzurlu hissetmenizi sağlar.

Salon Tipi Klima Vestel Uzun Ömürlü Kullanım Sağlar mı?

Vestel ST4501 C salon tipi klima yüksek kalite ve performans hedeflenerek üretilmiştir. Geniş kapalı mekânlar, işletmeler ve evler için tercih edilebilecek olan bu ürün, oldukça gelişmiş bir soğutma ve ısıtma performasına sahiptir. Çalışırken asgari düzeyde ses çıkaran bu cihaz gürültüden kaçınan kişilerin rahatlıkla tercih edebileceği bir üründür. Bu klimanın iç ve dış ünitesinin imalatı sırasında sadece yüksek kaliteye sahip materyaller kullanılmıştır. Bu cihaz, tavsiye edildiği gibi temizlendiği takdirde ilk günkü formunu uzun bir süre boyunca korur. Vestel ST4501 C salon tipi klima, 3 yıllık garanti kapsamındadır. Bu, ürünün ne kadar dayanıklı olduğunun bir diğer göstergesidir. Dilerseniz siz de Vestel ST4501 C salon tipi beyaz klima yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yaşam alanlarınızı konforlu bir hâle getirecek olan bu ürünü Trendyol’dan kolaylıkla satın alabilirsiniz.