Xpecia Kadın 60 Tablet

310 TL
(5,17 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
431 TL356 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Xpecia Kadın 60 Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Defnil Pharma Satıcı Ünvanı: DEFNİL PHARMA İLAÇ VE KOZMETİK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0272046421300001 Vergi Kimlik Numarası: 2720464213
    Bu ürün Defnil Pharma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Xpecia Kadın 60 Tablet

Gün içerisinde hareket ederken enerjik olabilmek için çeşitli içeriklerden yararlanılır. Bunlar arasında vitamin yönünden zengin olan malzemeler de vardır. Xpecia markasına ait olan ve toplamda 60 tane tabletten oluşan ürün kadınlar için özel olarak üretilir. Kadınların vücut yapılarına hitap eden bu ürün sayesinde aktif olabilirsiniz. Vücut direncini artırma yönünde etkisi bulunan ürün 8697446865786 model kodu ile satışa sunulur. Müşterilerin sık talep ettiği ve düzenli olarak kullandığı bu malzemeleri tercih ederek siz de günlük alınması gereken içerikleri kolaylıkla vücudunuza alabilirsiniz. Xpecia kadın tablet orijinal içerikli olmasından dolayı çoğu kişi tarafından özellikle talep edilir. Tablet formundaki ürün kolaylıkla tüketilir. Yetişkinlerin kullanımına sunulan bu ürünleri temin ederek günlük yeterli miktarda kullanabilir ve beraberinde getirdiği olanaklardan yararlanabilirsiniz.

  • 1 aylık kür
  • Multivitamin destekli
  • Tablet form

Xpecia Kadın 60 Tablet Özellikleri ve Kullanım Şekli

Xpecia Kadın 60 Tablet Özellikleri ve Kullanım Şekli

Tablet olarak kullanıma sunulan ürünler, kadın müşterilerin çeşitli açılardan fayda elde edilebilmesine yardımcı olur. Özellikle saçların beslenmesine ve var olan saç problemlerinin belirli düzeyde azalmasına da yardımcı olur. Hem paket tasarımı hem de içerik bakımından memnun edici özelliklere sahip olan ürünü temin ederek uygun şartlar altında muhafaza edebilirsiniz. Bu noktada paket içerisinde yer alan saklama koşullarını baz alabilirsiniz. Xpecia kadın 60 tablet saçların beslenmesine katkıda bulunurken aynı zamanda yaşanan dökülmelerin ve kırılmaların da belirli düzeyde azalmasını sağlar. Bu da zaman içerisinde sürekli olarak dış etkilere maruz kalan ve yapısı bozulan saçların tekrar kaliteli hale gelmesine yardımcı olur. Saç kalitesinin elde edilmesine yardımcı olması ve görünüş açısından da müşterileri memnun etmesi ürünün sık talep edilme nedenleri arasında yer alır. Siparişinizi bu yönde oluşturarak verimli sonuçlar elde edebilirsiniz.

Protein Destekli Xpecia Kadın 60 Tablet Faydaları

Protein Destekli Xpecia Kadın 60 Tablet Faydaları

Gıda takviyesi olarak bilinen ve Xpecia markasına ait olan tabletler etkili içeriği sayesinde kadınların göz bebeği haline gelir. Xpecia kadın 60 tablet satın alarak genellikle saç problemlerini ortadan kaldırmak için kullanılan üründen yararlanabilirsiniz. Kısa süre içerisinde etkisini göstererek hem içten hem de dıştan çeşitli düzenlemelerin yapılmasını mümkün kılar. Xpecia kadın 60 tablet kullananlar tarafından sıklıkla talep edilen ürün, zayıf tırnakları güçlendirmesi ve koruması için de tercih edilir. Saç ve tırnak üzerindeki etkinliği sayesinde güvenle tercih edilebilir. Bununla birlikte yoğunlukla kadın müşterilerin belli başlı ihtiyaçlarına hitap eder. Zayıf ve bir o kadar da yıpranmış saçlara sahip olan kişilerin ürünün besleyici yönü ile tanışması memnun edici sonuçlar ortaya koyar. Siparişinizi oluşturarak uzun soluklu bir kullanım imkanı veren takviyelere siz de sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Kampanyalarla Xpecia Kadın 60 Tablet Fiyatı

Avantajlı Kampanyalarla Xpecia Kadın 60 Tablet Fiyatı

Xpecia markasının sunduğu tablet formlu multivitaminler tat ve koku bakımından memnun edicidir. Bu sayede sürekli olarak kullanımı mümkündür. Sevilerek tüketilen bu ürünler sayesinde vücudun gereksinim duyduğu vitaminlerin vücuda alınmasını sağlayabilirsiniz. Xpecia kadın 60 tablet yorum kısımları ile birlikte ürünün kullanımı sonucunda elde edilenleri inceleyebilirsiniz. Ürün paketini detaylı inceleyerek gerek saklama koşullarını gerekse kullanım talimatlarını öğrenebilirsiniz. Zengin içeriği ve miktarı ile orantılı olacak şekilde belirlenen Xpecia kadın 60 tablet fiyat ve ürün özelliklerini baz alarak siparişinizi kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Sabah ve akşam rutinleri içerisinde yerini alan ürünü her defasında birer kez olmak üzere tüketebilirsiniz. Saçları ve tırnakları güçlendiren multivitaminler ile vücudunuz üzerinde olumlu yöndeki değişimleri gözlemleyebilirsiniz. Saçların yanı sıra tırnakların gelişimini de büyük oranda destekleyen bu ürünü Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz.