Yamaha Ns Ic 600 Tavan Hoparlörü Çift

11.463,34 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Yamaha Ns Ic 600 Tavan Hoparlörü Çift

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dikmen Müzik Satıcı Ünvanı: DİKMEN MÜZİK ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0296003424800019 Vergi Kimlik Numarası: 2960034248
    Bu ürün Dikmen Müzik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNLERİMİZ 2 YIL RESMİ YAMAHA TÜRKİYE GARANTİLİDİR. Yamaha NS IC 600 Mavi PP mika konili woofer Sıvı soğutmalı yumuşak kubbeli döner tweeter 110W yüksek güç kullanma kapasitesi Spiral desenli boynuz şeklindeki akustik bölme, temiz ve doğal bir ses üretir İnce kenarlı ince ızgara, kurulumdan sonra neredeyse görünmez hale gelir Arkada koruyucu plastik kapak Manyetik tutuculu hafif ızgara, sprey boyama ve temizlik için takılması ve çıkarılması kolaydır Kesin kurulum için kaymaz sırtlı büyük kulaklı kelepçe Yamaha’nın ses kalitesini her zaman ilk sıraya koyma politikası, iyi hoparlörler üretmedeki yılların deneyimiyle birleştiğinde, bu hoparlörlerin sesinin diğer birçok tavan içi hoparlörden daha üstün olmasını sağlar. ? Yüksek performanslı orta-düşük ses üretimi için neme dayanıklı 6-1 / 2 ”mavi PP (polipropilen) mika konili woofer ? 1 ”sıvı soğutmalı yumuşak kubbeli döner tweeter, hassas ses konumlandırma ile saf yüksek frekans sağlar ? Doğal ses dağılımı için spiral desenli, tahıl kaplamalı akustik bölme ? Sızdırmaz arka kapak hoparlörü ve geçişi toz ve nemden korur Hızlı ve Kolay Kurulum ? Hızlı ve kolay kurulum için boyanabilir ızgara ? Kesin kavrama için kaymaz sırtlı büyük montaj kelepçesi Teknik Özellikler Tür 2 yollu koaksiyel Woofer 6.5 ”(16 cm) PP (polipropilen) mika koni Tweeter 1 ”(2,5 cm) sıvı soğutmalı yumuşak kubbe, koaksiyel, döner Frekans tepkisi 65 Hz - 28 kHz Maksimum Giriş Gücü 110 W Duyarlılık 90 dB İç direnç 8 ohm Boyutlar (G x Y x D) ?9-1 / 2 ”x 4-5 / 8”
  • ?242 x 119 mm Montaj Derinliği 4-1 / 4 ”(109 mm) Ağırlık 3,3 lbs. (1,5 kg)

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Bağlantı Kablolu
  • Kanal Yapısı 2.0
Geri Bildirim Ver