Hacim
Fiyat
Fiyat Geçmişi
Ürün Puanı
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
"

Yasemin Yağı

" araması için 484 sonuç listeleniyor

Yasemin Yağı Çeşitleri ile Mikroplara Son

Doğal bitki içerikli yağlar çeşitli faydaları sayesinde birçok alanda kullanılırlar. Hoş kokuları ve esansları ile rahatlatırken özellikleri ile de günlük hayatın ve bakım sırlarının bir parçası olan yağlardan birisi de orijinal yasemin yağıdır. Hoş kokusuyla bilinen yasemin bitkisinden elde edilen yasemin esansiyel yağı farklı cilt türlerine sahip kişiler için son derece yararlıdır. Cilt lekelerine ve yaralara iyi gelme özelliği ile hakiki yasemin yağı cilt bakımlarının püf noktasıdır. Yasemin uçucu yağı saç bakımında da kullanılan güzel kokuya sahip bir uçucu yağdır.

Yasemin Yağı Kullanıcı Yorumları

Yasemin Yağı Kullanıcı Yorumları

Yasemin özü yağı saçlara parlaklık ve canlılık kattığı için yasemin yağı saç bakımının vazgeçilmez bir ögesidir. Cilt bakımı ve saç bakımı dışında buhurdanlığa damlatılarak da kullanılabilir. Buhurdanlığa damlatılan sadece birkaç damla yağ rahatlamanıza ve gevşemenize yardımcı olur. Yatıştırıcı kokusu ve rahatlatıcı dokusu ile vücut masajlarında da sıklıkla kullanılır. Su buharı damıtması yöntemi ile elde edilen yasemin çiçeği yağı doğal içeriğini tam anlamıyla korur. Antiseptik olması ve dezenfektan olma özelliği ile ev temizliğinde dahi kullanılabilir.Yasemin Yağı Kullanıcı Yorumları

Yasemin Yağı Çeşitleri

Yasemin Yağı Çeşitleri

Yasemin yağı cam şişelerde farklı hacimlerde satılır. İhtiyacınıza göre 10 ml, 20 ml, 30 ml gibi şişelerde, farklı boyutlarda ve çeşitli markaların yasemin yağını satın alabilirsiniz. Tekli yasemin yağı satın alabileceğiniz gibi limon yağı, sandal yağı gibi doğal bitki yağlarıyla set halinde de temin edebilirsiniz. Doğal yasemin yağlarının pek çok faydası bulunmaktadır. Yasemin bitkisi hoş kokulu ve tropik bir bitkidir ve yasemin yağı cilde faydaları ile bilinir. Kesik, sıyrık gibi cildinizde oluşabilecek yaralar için iyileştirici ve onarıcı bir özelliğe sahip yasemin yağı hoş kokusu ile de sakinleştirici ve yatıştırıcı bir etki gösterir. Stresli ve yorucu bir günün ardından ise yasemin yağı içerikli bir masaj, yasemin masaj yağının kasları ve eklemleri gevşetme özelliği olduğu için canlanmanızı ve stresinizin azalmasına yardımcı olur. Aromaterapi ile rahatlamayı, ruhunu ve zihnini dinlendirmeyi isteyenlerin kullandığı buhurdanlıklarda yasemin yağı gibi uçucu yağlar kullanılır. Buhurdanlığa damlatılan birkaç damla yasemin yağı kokusu sayesinde stresten arınmanızda etkili olur.

Aromaterapik ve Rahatlatıcı Yasemin Yağı Fiyatları

Aromaterapik ve Rahatlatıcı Yasemin Yağı Fiyatları

Bitkilerden elde edilen yasemin yağı gibi yağ çeşitleri aromaterapik ve rahatlatıcı etkilere sahiptir. Saç bakımı yapılırken sıklıkla kullanılan yasemin yağı, saçlara parlaklık verir. Kırılgan ve ince yapıda bir saç tipiniz varsa saçınızı güçlendirir, kopma ve kırılmalara karşı saçınızı korur. Cilt bakımının da vazgeçilmezi olan yasemin yağı, hücre yenileyici özelliği ile erken yaşlanma ve kırışıklıkların önüne geçer. Düzenli kullanımda, cildinizdeki yara ve sivilce izi gibi izlerin iyileşmesini sağlar. Bakım maskelerinize ekleyeceğiniz sadece bir iki damla yasemin yağı gözle görülür farklar yaratabilir. Regl dönemlerinde yaşanan ağrıların etkisini de minimum seviyeye indirir. Küçük damlalıklı cam şişelerde satılan yasemin yağları, bir iki damlasının güçlü bir etkiye sahip olması ile uzun süre boyunca kullanabileceğiniz boyutlardadır. Cilt ve saç sağlığınızı korurken ruh sağlığınıza da yararlı birçok etki gösteren yasemin yağı stresten ve anksiyete etkilerini en aza indirir. Saf yasemin yağı dışında, yasemin yağı içeren masaj yağları, kremler ve birçok kozmetik ürünü bulabilirsiniz. Yasemin yağı kullanımı sadece günümüzde değil, eski tarihlerden beri cilt bakımı, saç bakımı, ev temizliği ve yatıştırıcı etkileri sayesinde kullanılan bir yağdır. Siz de sayfamızdaki ürünlere göz atarak farklı yasemin yağı markalarını, ürünün özelliklerini, kullanıcı yorumlarını ve fiyatlarını inceleyerek tercih yapabilir; ev temizliğinde, buhurdanlıklarda, cilt ve saç bakımınızı yaparken ve daha birçok alanda kullanabileceğiniz doğal bir yağa kavuşabilirsiniz. Yasemin yağı kullananlar ürünün kendilerini çok rahatlattığını söylemektedir.

Yasemin Yağı Ne İşe Yarar?

Yasemin yağı, yasemin çiçeklerinden elde edilen bir uçucu yağdır. Aromaterapi, kozmetik ve tıbbi amaçlar için kullanılır. Sakinleştirici etkisiyle bilinir. Aynı zamanda stresi azaltmaya yardımcı olabilir. Aromaterapi yoluyla kullanıldığında sinirleri yatıştırıp rahatlama sağlayabilir. Bu ürünler; cilt bakımı için de kullanılır. Ciltteki kırışıklıkları, akne izlerini ve diğer cilt lekelerini azaltmaya yardımcı olabilir. Ayrıca cildi nemlendirip canlandırabilir. Uyku problemlerine de yardımcı olabilir. Aromaterapi yoluyla kullanıldığında uykuya dalma sürecini kolaylaştırabilir. Böylece uyku kalitesini artırır. Depresyon semptomlarını hafifletmeye yardımcı olabilir. Aromaterapi yoluyla kullanıldığında zihninizi sakinleştirip pozitif duyguları artırabilir. Yasemin yağı, kullanıldığı amaçlara göre farklı şekillerde uygulanabilir. Aromaterapi için yağ difüzörlerde veya birkaç damla sıcak suya eklenerek buharlaşması sağlanarak kullanılabilir. Cilt bakımı için yasemin yağı bazı kozmetik ürünlerin içerisinde bulunabilir veya doğrudan cilde uygulanabilir.

Yasemin Yağı Nasıl Kullanılır?

Yasemin yağı, farklı amaçlarla tercih edilebileceği için kullanım şekli değişebilir. Yasemin yağı, aromaterapi için kullanılabilir. Bu amaçla bir yağ difüzörüne birkaç damla yasemin yağı eklenerek, odaya yayılması sağlanabilir. Ayrıca birkaç damla yasemin yağı sıcak su dolu bir kapta buharlaşması için kullanılabilir. Yasemin yağı, cilt bakımı için de tercih edilebilir. Birkaç damla yasemin yağı, cilt bakım ürünlerine eklenerek kullanılabilir. Doğrudan cilde uygulamak isterseniz bu ürünlere zeytinyağı, badem yağı ya da hindistancevizi yağı gibi taşıyıcı yağ ekleyerek kullanmanız önerilir. Birkaç damla yasemin yağına taşıyıcı yağ eklenerek masaj yapmak için kullanılabilir. Bu işlem, stresi azaltmak, rahatlama sağlamak ve kas ağrılarını hafifletmek için etkilidir. Banyo suyuna eklenerek de kullanılabilir. Banyo suyuna birkaç damla yasemin yağı eklenerek rahatlama sağlanıp stres azaltılabilir.

Yasemin Yağı Nereden Alınır?

Yasemin yağı; genellikle badem yağı, jojoba yağı, Hindistan cevizi yağı, üzüm çekirdeği yağı, avokado yağı, argan yağı, zeytin yağı ve tatlı badem yağı gibi çeşitli taşıyıcı yağlarla karıştırılabilir. Bu yağlar, yasemin yağının cilde uygulanması öncesinde seyreltilmesine ve ciltte tahrişe neden olmadan kullanılmasına yardımcıdır. Seyreltilmiş yasemin yağı, cildi nemlendirmeye, beslemeye ve canlandırmaya yardımcı olabilir. Yasemin yağı taşıyıcı yağlarla karıştırılarak masaj yağları, cilt bakım ürünleri, saç bakım ürünleri ve parfümler gibi pek çok farklı ürünün yapımında kullanılabilir. Yasemin yağı, cilt bakımında yaygın olarak kullanılan bir yağdır. Pek çok faydalı özelliği vardır. Yasemin yağı çeşitlerini Trendyol ile satın alabilirsiniz.