Zara Lıghtly Bloom Edp 30 ml

540 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
628,99 TL

Ürün Bilgileri

Zara Lıghtly Bloom Edp 30 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: REKEL TİCARET Satıcı Ünvanı: MİKAİL ZORLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1490918035000001 Vergi Kimlik Numarası: 9990573602
    Bu ürün REKEL TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ZARA LIGHTLY BLOOM EDP 30 ML (1.0 FL. OZ). Eau de parfum. Lotus çiçeği, şakayık ve misk notaları saçan koku. Rahat, büyüleyici ve zarif bir parfüm.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 30 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
Geri Bildirim Ver

Zara Lightly Bloom Edp 30 Ml

Oldukça ferah ve hafif bir koku olan Lightly Bloom Zara birçok insanın ilgisini çeker ve beğenisini kazanır. Herkesin tamamen tarzına ve zevkine hitap edecek olan kokuları mutlaka vardır. Bazıları daha ağırken bazıları daha soft ve hafif olur. Bazı parfümler çiçeksi ya şeker kokularında olabilir. Bu konuda ürün, son derece hafiftir ve bahar ve yaz mevsimini çağrıştırır. Parfüm seçerken herhangi bir kağıda ya da nesneye sıkılmasından çok bileğe, parmak uçlarına sıkılması gerekir. Buralarda vücut ısısı yüksek olduğu için parfümün yayılması daha rahat olur. Bu sebeple her ne olursa olsun parfümün denenerek alınmasında fayda vardır. Hatta bu sayede kalıcı olup olmadığına da bakabilirsiniz. Zara Lightly Bloom 30 ml parfüm de oldukça hoş bir kokudadır. Siz de bu parfümü satın alarak yeni bir koku keşfedebilirsiniz.

  • Kaliteli ve konforlu
  • Cilt dostu
  • Uzun süre kalıcı koku

Kaliteli Zara Lightly Bloom EDP 30 ml

Kaliteli Zara Lightly Bloom EDP 30 ml

Bir parfümün kaliteli ve güvenilir şekilde üretilmesi oldukça önemlidir. Çünkü bizzat tenle temas ettiği için beklenmedik sorunlara davetiye çıkarabilir. Bunun önüne geçmek için de ilk olarak parfümün kalitesini ve cilde uygun olup olmadığını bilmek gerekir. Zara Lightly Bloom EDP 30 ml bu yönüyle oldukça kaliteli ve konforlu şekilde üretilmiştir. Ürünün kaliteli olmasının yanı sıra kalıcılığı da iyi olmakla beraber uzun süre etkisini gösterir. Bazı parfümlerin uçması ve hemen etkisini kaybetmesi durumuna karşılık bu ürün kalıcılığını koruyarak sizleri oldukça tatmin eder. Hatta etrafınızda bulunan insanların yenilediğiniz parfümü keşfetmelerini de sağlar. Bu sayede sürekli olarak farklı parfümlere masraf yapmak yerine bu ürünü alıp kaliteli ve uzun ömürlü şekilde kullanabilirsiniz. Zara Lightly Bloom EDP 30 ml satın alarak bu kokuyla tanışabilir ve severek kullanabilirsiniz.

Beğenilen Koku ile Zara Lightly Bloom EDP 30 ml Kullananlar

Beğenilen Koku ile Zara Lightly Bloom EDP 30 ml Kullananlar

Parfüm alırken sadece sıkıp kokusuna bakmak yeterli değildir. Bunu en iyi şekilde anlayabilmek adına kokunun cildinizde oluşan etkisini de görmelisiniz. Bunun için esans detayları iyi bir yol gösterici olur. Lightly Bloom’un içeriği lotus çiçeği, şakayık ve misk notalarından oluşur. Bu koku oldukça rahat, zarif ve güzel etkiye sahiptir. Bu yönüyle de kadınlar tarafından sıkça tercih edilen parfüm rahatlık ve ferahlık hissi verir. Zara Lightly Bloom EDP 30 ml kullananlar da kokunun son derece fresh bir etki yarattığını belirtir. Bir parfümde olması gereken en önemli özellikler arasında rahatlatıcı esans ve uzun ömürlü olması sayılabilir. Bu önemli iki özelliğe de sahip olan ürün ile siz de aradığınızı bulabilirsiniz.

Avantajlı Zara Lightly Bloom EDP 30 Ml Fiyatı

Avantajlı Zara Lightly Bloom EDP 30 Ml Fiyatı

Lightly Bloom’un özellikleri ve kendine has olan kokusu sayesinde sıkıldığı anda ortama hoş ve güzel kokular yayılması mümkündür. Bu kadar güzel özelliklere sahip olan Zara Lightly Bloom EDP 30 ml fiyat açısından da müşterilere avantajlı seçenekler sunar. İçindeki esans ve 30 ml oluşuna göre belirlenen fiyatları ve ürün açıklamalarını görüntüleyebilirsiniz. Hoş kokusu ile bu parfümü isteyen herkes avantajlı şekilde satın alabilir ve istediği şekilde kullanabilir. Lightly Bloom ile tarzınızı ve zevkinizi ortaya koyabilirsiniz. Zara Lightly Bloom EDP 30 ml yorum ve değerlendirmeleri inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Kalıcılığı ve kullanışlı oluşu ile ilgili detaylara bakarak karar verebilirsiniz. İçerisinde yer alan çeşitli esanslar ve şık şişesi ile birlikte bu ürünü Trendyol aracılığıyla inceleyerek dilediğiniz adette kendinize veya sevdiklerinize satın alabilirsiniz.