İlgili Kategoriler
Soğutma Kapasitesi
Fiyat
Isıtma Kapasitesi
Ücretsiz Kurulum/Montaj
Tip
Enerji Sınıfı
Kurulum Gerekli mi?
Wi-Fi Özelliği
Enerji Sınıfı - Soğutma
Satıcı Tipi
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_APPROVE_SELLER_TITLE
Onaylanmış Satıcı
Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_SUCCESSFUL_SELLER_TITLE
Başarılı Satıcı
Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.
MERCHANT_BADGES_INFO_TOOLTIP_AUTHORIZE_SELLER_TITLE
Yetkili Satıcı
Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.
Satıcı Tipi Nedir?
Enerji Sınıfı - Isıtma
Enerji Sınıf Aralığı
Garanti Süresi
Garanti Tipi
Özel Filtreler
Fiyat Geçmişi
Renk
Ürün Puanı
"

7000 Btu Klima

" araması için 45 sonuç listeleniyor

Çevre Dostu 7000 BTU Klima Modelleri Trendyol’da!

Klima, hava sirkülasyonunu optimize etmek, ortamı soğutmak ya da ısıtmak için kullanılan bir cihazdır. 7.000 BTU klima performansını belirlemek için kullanılan ölçü birimidir. BTU, enerji verimliliği ile soğutma gücünü ölçmek için kullanılır. 7000 BTU, klimanın ne kadar soğutma kapasitesine sahip olduğunu gösterir. Bu ölçüm, genellikle küçük ya da orta büyüklükteki odaları soğutmak için kullanılan klimanın ihtiyaçlarını karşılamak için yeterlidir. 7000 BTU, klimanın yüksek enerji verimliliği ve düşük elektrik tüketimi sağlamak için tasarlandığı anlamına gelir. Bu, elektrik faturalarını düşük tutmak aynı zamanda çevreye olan zararı minimize etmek adına önem arz eder. Ayrıca, 7000 BTU klima, diğerlerine göre sessiz çalışabilir. Evlerde ya da küçük işletmelerde kullanılır. Odanın boyutu ile yalıtım durumuna bağlı olarak, ortalama büyüklükteki odayı etkili şekilde soğutabilir. Taşınabilir ünite olarak bulunabilir. Bu, cihazı istediğiniz yere taşıyarak, ihtiyaç duyduğunuz alanı soğutmanızı sağlar. 7000 BTU mobil klima evlerde, ofislerde ya da küçük mekanlarda hızlı ve etkili şekilde serinlik sağlamak için tasarlanır. İstediğiniz alanı serinletir. Bunun için özel kurulum gerekmez, sadece elektrik kaynağına ihtiyaç duyar. Bu da mobil klimayı evlerde ya da ofislerde kullanımı kolay ve uygun maliyetli hale getirir. Trendyol’da 7000 BTU klima indirim döneminde uygun fiyatlarla satışa sunulur. Avantajlı fiyatlarla işlevsel ürüne sahip olmak için Trendyol’a göz atabilirsiniz.

Fonksiyonel Modelleriyle 7000 BTU Klima Modelleri

Fonksiyonel Modelleriyle 7000 BTU Klima Modelleri

Klima 7000 BTU sistemine entegre edilmiş bir filtre ya da hava temizleme sistemi, havadaki tozları, polenleri ve diğer alerjenleri temizleyebilir. Bu, müşterilerin temiz ve sağlıklı bir ortamda bulunmasına yardımcı olur. Taşınabilir üniteler genellikle tek bir odayı soğutabilir. Ayrıca ilk kurulum için bir pencere ya da duvara delik açma gerektirmez. Genellikle bir termostat ile birlikte gelir. Bu, istenen sıcaklığa ayar yapabilmeyi ve klimanın otomatik olarak çalışmasını sağlar. Böylece, oda sıcaklığı düştüğünde ya da yükseldiğinde, klima otomatik olarak devreye girer ortamı istenen sıcaklıkta tutar. Kolayca kurulabilir ve kullanılabilir. Cihazı açtıktan sonra istediğiniz ayarı yaparak otomatik olarak havayı soğutmaya ya da ısıtmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca, birçok modeli uzaktan kumanda sistemiyle birlikte gelir, bu da uzaktan kontrol etmenizi sağlar. Enerji tasarruflu bir çevrim kompresör kullanır, bu da az enerjiye ihtiyaç duyar. Çeşitli soğutma seçeneklerine sahiptir. Genellikle serinlettiği alanın sıcaklık düzeyine göre ayarlanabilen farklı modlar sunar. Birkaç farklı hava davranış moduna sahiptir. Soğutma dışında, genellikle nem alma, hava dolaşımı ve fan hızı gibi özellikleri de bulunur. Bu modları kullanarak, istenilen havalandırma düzeyi ile hava akışını ayarlayabilirsiniz. Büyük avantajı da, ısıtma işlevi de sunabilir. Soğuk hava dönemlerinde konforlu ısıtma için bu özellik son derece yararlı olabilir. 7000 BTU split klima, çeşitli alanlarda tercih edilebilir. Yaklaşık 200-300 m²’lik alana soğutma yaptığı için enerji verimliliği ve sessiz çalışmasıyla tercih edilir. Split modeller, merkezi modellere göre az enerji harcar ve farklı odalarda kullanılmak üzere esnek seçenek sunar. Sıcaklığı düşürme yeteneği ile sıcak yaz aylarında ev ile ofisler için vazgeçilmez bir seçenektir. Sistem, dışarıdaki sıcak havayı emip soğutarak iç mekandaki sıcaklığı kontrol altına alır. Aynı zamanda, hava sirkülasyonunu ile nem miktarını da ayarlayarak konforlu ortam sağlar. İstenilen sıcaklık değerine ulaşıldığında otomatik olarak kapanır ya da fan modunda çalışmaya devam eder. 7000 BTU klima fiyatları ürünün modeline göre değişiklik gösterir. 7000 BTU klima satın almak için Trendyol’a bakabilirsiniz.

Müşteri Dostu 7000 BTU Klima Modelleri

Müşteri Dostu 7000 BTU Klima Modelleri

7000 BTU duvar tipi klima genellikle küçük ya da orta büyüklükteki odaların soğutma ihtiyacını karşılamak için kullanılır. Duvara monte edilerek odanın estetik görünümünü bozmadan kullanılabilirler. Duvar tipi modeller, genellikle ev ile işyerlerinde tercih edilen bir seçenektir. Bu klimalar, odanın içinde bir parçası içeride ve bir parçası dışarıda olmak üzere iki bölümden oluşur. İç ünite, odayı soğutmak için havayı içeri alır ayrıca soğutulmuş havayı odanın içine üfler. Dış ünite ise, ısıyı dışarıya atmak için kompresörü ve fanı kullanır. Sessiz çalışma özelliğine sahiptir. Enerji verimli olarak tasarlanır, bu da elektrik faturalarında tasarruf sağlamanıza yardımcı olur. Montajı da oldukça kolaydır. Uzman bir teknisyen tarafından yapıldığında, duvara monte edilen klima ünitesi hızlı şekilde ve minimum müdahale ile kurulabilir. Bu da müşterilere pratik bir çözüm sunar. 7000’lik klima birçok insanın evinde ya da işyerinde kullandığı bir türdür. Özellikle orta büyüklükteki odaları etkili bir şekilde soğutabilmesiyle bilinir. Genellikle taşınabilir tasarımı vardır ve kolayca farklı odalara taşınabilir. Bu sayede, ihtiyaç duyulan odalarda hızlı şekilde kullanılabilir. Enerji verimliliği açısından çeşitli yapmanızı sağlar. Ayrıca, çevre dostu olduğu da bilinir. Sessiz çalışma özelliği de müşteriler tarafından beğenilir. Müşteriler, çalışırken rahatsız edici gürültü duymadan klimalarının keyfini çıkarabilirler. Bu özellik, özellikle uyumadan önce klimalarını kullananlar için çok önemlidir. Ayrıca, filtreleme sistemleri de havayı temizleyerek sağlıklı bir yaşam alanı sunar. Uyku modu gibi özellikleri de kullanarak, gece boyunca sürekli ayar yapmak zorunda kalmazsınız. Trendyol’da 7000 BTU klima yorum ve önerilerine bakarak ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz. Farklı alanlarda kullanım imkanı sunan tasarımları incelemek için Trendyol’dan yararlanabilirsiniz.

Avantajlı Fiyat Seçenekleriyle 7000 BTU Klimalar

Avantajlı Fiyat Seçenekleriyle 7000 BTU Klimalar

7000 BTU klima küçük ve orta boyutlu odaları etkili bir şekilde soğutan ve enerji tasarrufu sağlayan bir seçenektir. Müşteri dostu kontrolleri ve taşınabilir tasarımlarıyla, konforlu ortam sağlamak için idealdir. Klima modeli seçerken, odanızın boyutunu ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurmanız, üründe verim alma konusunda önem arz eder. Az enerji tüketimi, az karbondioksit salınımı anlamına gelir. Böylece çevre üzerindeki etkisi azaltılır. Üzerinde farklı seçeneklerin bulunduğu kontrol paneli bulunur. Bu panelden, istediğiniz sıcaklıkta çalıştırabilir, fan hızını ayarlayabilir hatta zamanlayıcıyı kullanarak çalışma süresini programlayabilirsiniz. 7000 BTU klima modelleri enerji verimliliği yüksek olan inverter teknolojisiyle donatılır. Bu sayede enerji tasarrufu sağlanır. Ayrıca elektrik faturaları da minimum düzeye iner. Aynı zamanda, çevre dostu seçenek olduğu için doğaya da katkı sağlar. Modeller, kontrol paneline sahiptir. Sıcaklık, fan hızı ve zamanlama gibi kontrollere rahatlıkla erişebilirsiniz. Ayrıca, uzaktan kumanda özelliği sayesinde klimaları uzaktan kontrol edebilirsiniz. Bu da kullanım kolaylığı sağlar. Sessiz çalışma özelliğine sahiptir. Bu sayede uykunuzu ya da işinizi etkilemeden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca, hava filtreleme sistemleri ile havayı temizler, zararlı partikülleri engeller, böylece temiz ve sağlıklı ortam sunar. 7000 BTU klima markaları genellikle enerji verimliliği, sessiz çalışma, uzaktan kumanda özelliği gibi özelliklere sahip olan ürünler sunar. Ayrıca, çeşitli filtreleme sistemleri ve havayı temizleme özelliği sayesinde, sağlıklı iç hava kalitesi sunarlar. Ürünler, genelde kolay kullanımları ile dikkat çekse de, ihtiyacınıza uygun modeli seçerken enerji tüketimi, ses seviyesi gibi temel niteliklere dikkat etmeniz tavsiye edilir. Farklı mevsimlerde kullanım imkanı sunan modeller, hem yaz hem de kış mevsimlerinde müşterilere avantaj sağlar. Sunduğu faydalar ile beğeni alan tasarımları Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.