Ahsaf Riviera Zeytinyağı 5l -teneke

2.185 TL
(437 TL / lt)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ahsaf Riviera Zeytinyağı 5l -teneke

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ahsaf Satıcı Ünvanı: PULATHANELİLER GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733013649500012 Vergi Kimlik Numarası: 7330136495
    Bu ürün Ahsaf tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ahsaf Riviera Zeytinyağı
  • Ege Bölgesinin kaliteli zeytinlerinden üretilen natürel sızma zeytinyağı ile modern tesislerde rafine edilen zeytinyağının harmanlanmasından elde edilen kaliteli bir zeytinyağıdır. SICAK SOĞUK TÜM YEMEKLERDE, HAMUR İŞLERİ VE KIZARTMALARDA güvenle ve keyifle kullanabilirsiniz. Ahsaf Riviera Zeytinyağı hiçbir kimyasal işleme tabi tutulmadan üretilmiştir. Zeytinyağı soğukta muhafaza edildiğinde donabilir. Uygun sıcaklığa geldiğinde tekrar çözülür ve bu çözülme kalitesini etkilemez.
Geri Bildirim Ver

Ahsaf Riviera Zeytinyağı 5 lt Tnk

Yemeklerde hafif ve dengeli bir tat almak isteyenler için iyi bir tercih olan zeytinyağının kullanım alanları oldukça geniştir. Sıcak yemeklerde ve kızartmalarda kullanarak farklı bir lezzet elde edebilir ya da hafif bir tat vermek için soğuk yemeklerde kullanmayı tercih edebilirsiniz. Sofraları Akdeniz havasını katan bu ürün, çeşitli kızartmalar için birebirdir. Balığın tadını ve tazeliğini artırmanıza, kabak kızartması gibi yemeklerin lezzetini katlamaya yardımcı olur. Ahsaf Riviera zeytinyağı 5 lt TNK eklendiği tüm yemeklere farklılık katar. Hangi yemek olursa olsun, eklemek isteyeceğiniz bu ürün yemeklere eşsiz bir lezzet katarak onları güzelleştirir. Akdeniz ve Ege yöresinin vazgeçilmezi zeytinyağı sağlık ve lezzet açısından birçok özelliğe sahiptir. Ürünü soğuk veya sıcak yemeklerinize ekleyerek farklı bir deneyim elde edebilirsiniz.

  • Riviera özelliği
  • 5 litre hacmi
  • Çok yönlü kullanım

Doğal Ahsaf 5 lt Riviera Zeytinyağı ile Lezzetli Yemekler

Doğal Ahsaf 5 lt Riviera Zeytinyağı ile Lezzetli Yemekler

Ege ve Akdeniz yöresinin esintilerini taşıyan ürün, kaliteli zeytinlerden üretilir. Sızma ve rafine edilmiş zeytinyağının birleşiminden oluşan bu ürün, her türlü yemekte kullanılabilir. Salatalarda, sıcak ve soğuk yemeklerde, hamur işi ve kızarmalarda gönül rahatlığıyla kullanabilir ve oldukça güzel bir lezzet elde edebilirsiniz. Pek çok özelliğe sahip zeytinyağı sadece yemeklere lezzet katmakla kalmaz, sağlıklı bir tüketimi de mümkün kılar. Kimyasal işlemler uygulanmayan ürün oldukça hafiftir ve doğal beslenmeyi destekler. Ahsaf Riviera zeytinyağı 5 lt uzun süreli bir kullanıma sahip, avantajlı seçenekler sunar. Yemeklere hafif bir tat vermesiyle bilinen bu zeytinyağı yoğun bir aroma içermez. Bu açıdan yağı emen yemeklerde kullanılması tercih edilir. Bu sayede hafif bir öğün tüketebilirsiniz. Diyabet riskine sahip insanlar için gayet sağlıklı ve doğal olan bu ürünü güvenle tüketebilirsiniz.

Kullanım Avantajı Sağlayan Ahsaf 5 lt Riviera Zeytinyağı

Kullanım Avantajı Sağlayan Ahsaf 5 lt Riviera Zeytinyağı

Bir antioksidan kaynağı olan ürün, organların ve cildin genç kalmasına yardım eder. Kalp ve damar sağlığını korur ve sağlıklı bir diyet elde etmenizi sağlar. Diyabet riskinin önlenmesinde destekleyici olan Riviera zeytinyağı besin değerleri yüksek olmasıyla birlikte kalori olarak düşüktür. Üretim sürecinde tercih edilen doğal yöntemler ürünün uzun ömürlü bir olmasını mümkün kılar. Saklama koşulları oldukça geniş olan ürünü serin, rutubetsiz bir ortamda muhafaza edebilirsiniz. Bu sayede kalitesini koruyarak uzun süre kullanabilirsiniz. Ahsaf Riviera zeytinyağı soğukta donabilir ancak doğal sıcaklık artınca tekrar çözülür. Kalitesinden ödün vermeyen yapısıyla sonraki kullanımlarda da aynı lezzeti ve tadı yakalarsınız. Ege bölgesinin zeytinlerinden üretilen bu yağ, kaliteli tasarımı ve lezzeti ile dikkatleri üzerine çeker. Ahsaf Riviera zeytinyağı 5 lt yorumları ile ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatı ile Ahsaf Riviera 5 lt Zeytinyağı Tnk

Bütçe Dostu Fiyatı ile Ahsaf Riviera 5 lt Zeytinyağı Tnk

Net ağırlığı 5 litre olan ürün, kalitesini uzun süre korur. Üretiminde yağa zarar verecek kimyasal işlemlerden uzak durulur. Üstün kapasiteye sahip tesislerde doğal olarak üretilir. Sağlık açısından her türlü unsura dikkat edilen ürün, doğal bir şekilde steril edilir. Geniş yağ hacmi ve tasarımı sayesinde çok yönlü bir kullanım imkanı sunar. Mutfağınızdan eksik etmek istemeyeceğiniz bu ürünü her türlü yemeklerde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Sahip olduğu özellikler dikkate alındığında Ahsaf riviera zeytinyağı 5 lt fiyatı bütçe dostudur. Mutfakta öğünlerin vazgeçilmezi olan zeytinyağı, yemeklere doğal ve lezzetli tatlar katar. Yüksek ısılara karşı dayanıklı yapısı ile riviera zeytinyağını çeşitli sıcak yemeklere ekleyebilirsiniz. Zararlı maddelerin üremesine engel olmasından dolayı bu ürün özellikle tercih edilebilir. Siz de bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilir ve sahip olabilirsiniz.