3
Sprey Boya kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Akçalı Sprey Boya Beyaz 400 ml

126,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (28)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Akçalı Sprey Boya Beyaz 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yıldırım İnşaat Satıcı Ünvanı: YILDIRIM İNŞAAT ENERJİ BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0960051317000013 Vergi Kimlik Numarası: 9600513170
    Bu ürün Yıldırım İnşaat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Akçalı Parlak Beyaz (Ral 9010) Solvent Bazlı Akrilik Sprey Boya 400 Ml. Made in Italy 301 Di Donato S.p.A/İtalya tarafından üretilmiştir. Farklı birçok uygulama imkanı sunar. Aynı zamanda grafiti uygulamaları için kullanılan özel sprey boyama sistemleridir. Renk seçeneği çok geniş ve talep gören renklerden oluşmaktadır, orijinal RAL renkleridir. Ahsap, metal, kağıt, cam, plastik ve kumas üzerine uygulama yapılabilir. Aynı zamanda beton ve tas yüzeylerde de dekoratif amaçlı kullanılabilir. ÖZELLİKLER . Dış cephe ve dıs cephede kullanıma uygunluk . Günes ısığına ve hava kosullarına karsı dayanım . Renk ve parlaklığını koruma gücü . Çizilmelere karsı dayanım . Uzun süre dayanıklılık . Tüm renklerinde yüksek kapatıcılık gücü . Atmosferi kirletici CFC gazları bulunmamaktadır KURUMA Toz kuruma yaklasık 10 dakika Dokunma kuruması yaklasık 15 dakika Tamamen sert kuruma yaklasık 24 saat TÜKETİM: 400 ml ile yüzeye bağlı olarak 0,8 - 1,5 m² AMBALAJ BOYUTU: 400 ml boya içerir. UYGULAMA: Ürünü kullanmadan önce kutu üzerindeki uyarıları dikkatlice okuyun. YÜZEY HAZIRLAMA: Uygulama yapılacak yüzey yağ, kir ve tozdan arındırılmıs, kuru ve temiz olmalıdır. Eski boyalar yüzeyden uzaklastırılmalı, paslı yüzeyler iyice zımparalanmalıdır. Gerekli ise astar uygulaması yapılmalıdır. BOYAMA: Sprey boya kutusu kullanılmadan önce 2 dakika çalkalanmalıdır. Yüzeyin küçük bir kısmında ürün test edilmelidir. İnce katlar halinde birkaç kat uygulama yapılmalıdır. 25 cm uzaklıktan uygulama yapılmalıdır. Sentetik esaslı boya ile boyanmıs yüzeylere uygulama yapılmamalıdır. PARLAMA NOKTASI: 52 C UYARILAR: Yüzeyin küçük bir kısmında ürün test edilmelidir. İnce katlar halinde birkaç kat uygulama yapılmalıdır. 25 cm uzaklıktan uygulama yapılmalıdır. Sentetik esaslı boya ile boyanmıs yüzeylere uygulama yapılmamalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Yardımcı Ürünler
  • RGB #FFFFFF
Geri Bildirim Ver

Akçalı Sprey Boya Beyaz Parlak Akrilik 400 ml Trendyol'da

Akçalı sprey boya 400 ml miktarı ile ahşap, metal veya demir aksam fark etmeksizin kullanılabilecek bir boya türüdür. Sprey forma sahip olduğu için uygulama kolaylığı sağlar. Profesyonel yardıma ihtiyaç duymadan eşya ya da duvar boyaması yapabilmek mümkündür. Bisiklet ve arabaların aksamlarının boyanması için de kullanılabilir. Tampon ve jant boyamak için tercih edilebilen ürünler arasındadır.

 
  • Yüksek kapatıcılık
  • Elastik
  • Dayanıklı

Sprey Boya Beyaz 400 ml Özellikleri

Sprey Boya Beyaz 400 ml Özellikleri

Akçalı sprey boya beyaz 400 ml normal duvar ve ahşap boyaları ile karşılaştırıldığı zaman oldukça farklı özelliklere sahiptir. En önemli özelliği rahat bir kullanım sunmasıdır. Sprey boyaların kullanım fırça kullanılarak yapılan boyamalara göre çok daha kolaydır. Özellikle küçük eşyaların boyanmasında hata payı en aza indirilmektedir. Bunun dışında bu sprey boya yüzey türü fark etmeksizin yüksek bir kapatıcılık sağlar. Ahşap veya beton duvar üzerinde aynı kapatıcılığı verebilmektedir. Yine yüzey özellikleri fark etmeksizin tutunma oranının da yüksek olduğu görülür. Farklı yüzeylerde aynı görünümün yakalanmasını sağlamaktadır. Diğer bir önemli özelliği ise elastik olmasıdır. Bu özelliği de boyama yapılan yüzeylerin daha konforlu kullanılmasını sağlar. Yüzeylerin üzerine kalın bir koruyucu tabaka oluşturmaktadır. Solvent bazlı bir boyadır. Bağlayıcılığın sağlanması için de akrilik boya tercih edilmiştir. Teneke ambalajlarda paketlenerek satışa sunulmaktadır. Beton, ahşap, duvar, demir aksam ve metal yüzeylerde kullanılabilir. Eski mobilyaların yenilenmesi, onarılması için tercih edilebilecek boya çeşitleri arasında yer alır. Temiz bir görünüm sunar. Tam kuruma süresi 24 saattir. Genel kuruma süresi de yalnızca 10 dakikadır.

 

Sprey Boya Beyaz 400 ml Kullanımı

Sprey Boya Beyaz 400 ml Kullanımı

Sprey boya kullanılarak onarım veya boya yapmak oldukça basittir. Fakat uygulama sırasında ve sonrasında dikkat edilmesi gereken küçük detaylar vardır. Örneğin, ele bulaşabileceği için uygulama yaparken ellerin korunması gerekir. Boya yapılan yüzeylere temas edilmemelidir. İçeriğinde zararlı madde yer almasa da ellere bulaşması rahatsız edici olabilir. Kurşunsuz boya çeşitlerindedir. Bunun dışında içeriğinde ozon tabakasını delen, zarar veren hiçbir kimyasal yer almamaktadır. Dekoratif ürünlerin veya eşyaların yüzeylerinin güçlendirilmesi için kullanılabilir. Uygulama yapmadan önce ilk olarak boyama yapılan yüzeyin temizlenmesi gerekir. Uygulama alanında toz ve kir bulunmamalıdır. Daha sonra yapılması gereken ise sprey boyanın çalkalanmasıdır. Yeterince çalkalandığından emin olunduktan sonra uygulamaya geçilebilir. 25 ila 30 santimetre uzaktan boyanın sıkılması uygulama için yeterli olacaktır. Boya yapılan yüzey koyu renkli ise birden fazla kat atılması gerekebilir. Her bi kat boyandığı zaman mutlaka 20 ile 25 dakika arasında beklenmelidir. Daha sonra boya yenilenmelidir. Boyama yapılan alanların tamamen kuru ve kullanılabilir hale gelmesi bir günü alabilmektedir.

 

Sprey Boya Beyaz 400 ml Fiyatı

Sprey Boya Beyaz 400 ml Fiyatı

Akçalı sprey boya beyaz 400 ml fiyat bilgisi kampanya dönemlerinde takip edilerek uygun fiyatlara satın alınabilir. Akçalı sprey boyanın fiyatı özelliklerine göre ortaya çıkarılmıştır. İçeriğinde zararlı maddeler yer almaması, kolay uygulanabilir olması ve pratik bir boya olması önemli özellikleridir. Bu durum hem tercih edilmesini sağlamış hem de fiyatının belirlenmesinde etkili olmuştur. Bunun dışında 400 ml miktarı sayesinde yaklaşık 3 metrekare alanın boyamasında kullanılabilmektedir. Dekoratif eşyaların boyaması için kullanılacak ise uzun süreli bir kullanım sunacaktır. Neredeyse tüm yüzeylere uygulanabilen akrilik esaslı bir boya olması da tercih edilme nedenleri arasında yer alabilir. Akçalı sprey boya beyaz 400 ml yorumları ve ürün değerlendirmelerini ayrıntılı şekilde inceleyerek seçim yapabilirsiniz. Trendyol’dan detaylı bilgilere ulaştıktan sonra alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.