Anycast M9 Plus Görüntü Aktarıcı

642,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
707,90 TL
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
706,90 TL

Ürün Bilgileri

Anycast M9 Plus Görüntü Aktarıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PAZARIZ Satıcı Ünvanı: PAZARİZ BİLİŞİM HİZMETLERİ SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723079314000001 Vergi Kimlik Numarası: 7230793140
    Bu ürün PAZARIZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kurulumu : Öncelikle ürüne wifi adaptörü takın. Üründen çıkan HDMI bağlantı noktasını televizyonunuzun herhangi bir HDMI girişine takın. Wifi adaptördeki USB kabloyu tv deki bir USB girişine veya harici USB Adaptöre (telefon şarj adaptörü olabilir powerbak olabilir) takın. TV Girişlerinden taktığınız girişi kumandadan seçin. Örneğin HDMI2 Ekranda mavi zeminde ürün ile ilgili bilgilerin yazıldığı bir görüntü almalısınız. Üst kısımda telefon bağlantısında kullanacağınız Wifi şifresi yazar. PSK şifreyi telefonunuzdan bağlantı için kullanın. Kablosuz bağlantı sağladıktan sonra mirascreen (anycast) e paylaşım yapabilirsiniz. Telefon ekranını tamamen yansıtmak için screen mirroring i açık hale getirin veya smart view ile aygıtı bulup bağlanın. (Android için üstteki seçeneklerden iosta alt menüden) Wifi ile miracast bağlantısı varken ekranda gördüğünüz ip adresini telefonunuzda tarayıcı adres satırına yazarak ürünün internete bağlantısını ve diğer ayarları yapılandırabilirsiniz. Ekran paylaşımı yapılamıyorsa ürün üzerindeki tuşa bir kez basıp tekrar deneyin. Ekran Çözünürlüğü 720 ise 1080 yapmak için aşağıdaki işlemi uygulayın: Ürüne wifi ile bağlı iken tarayıcı adres satırına 192.168.203.1 (ekranda farklı gözüküyorsa ekranda görüneni yazın) yazıp açılan arayüzden çözünürlüğü değiştirebilirsiniz. Arayüzden anycast ürününe modem bağlantısını sağlarsanız telefonunuzun wifi özelliği boşa çıkar wifi internete bağlanabilirsiniz. Bu cihaz sayesinde akıllı telefonlarınız ve tabletlerinizde görüntüyü televizyona yansıtabileceksiniz.Yani tabletinizde veya telefonunuzda izlediğiniz filmi,oynadığınız oyunu izlediğiniz bir videoyu tüm telefonun ekran görüntüsünü televizyonunuza yansıtabileceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi Garantisiz
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver