5
Termosifon kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

Arçelik T 7365 E BS 65 Litre Termosifon

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.949 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.980 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik T 7365 E BS 65 Litre Termosifon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ELMA Satıcı Ünvanı: ELMAŞ EV ELEKTRİK MUTFAK MALZEMELERİ İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0333002342500016 Vergi Kimlik Numarası: 3330023425
    Bu ürün ELMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik T 7365 E BS 65 Litre Termosifon Genel ÖzelliklerKapasite 65 LGüç (w) 3000 WSıcaklık Ayar Aralığı 10-75Gösterge Tipi DijitalTitanyum Emaye Kaplamalı Kazan VarOtomatik Arıza Teşhis Sistemi VarEkonomi programı VarAkıllı Hafıza VarÇalışma Basıncı 10 barGünlük Enerji Tüketimi 0.89 kWhGüvenlikAşırı ısınma emniyeti VarYüksek basınç emniyet valfi VarSusuz Çalışma Emniyeti VarDonma Emniyeti VarKorozyona Karşı Koruma VarKoruma sınıfı IP 25NTC Sensörü VarÖlçülerAmbalajsız Ağırlık (kg) 20.0 kgAmbalajsız Yükseklik (cm) 76.0 cmAmbalajsız Derinlik (cm) 44.0 cmAmbalajsız genişlik (cm) 44.0 cmDiğerAkıllı zamanlama VarMaksimum Basınç 13 barİzolasyon Monoblok Poliuretan

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 65 L
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Arçelik T 7365 E BS 65 litre Termosifon

Termosifonlar, elektrik enerjisinden faydalanarak suyu hızlı bir şekilde ısıtmaya yarayan ve haznesinde suyun sıcak kalmasını sağlayan bir cihaz olarak kullanılır. Ev, iş yeri, otel ve pansiyon gibi konaklama tesislerinde kullanıma uyum sağlayan bir ürün olan Arçelik T 7365 E BS 65 litre termosifon 3000 W güç ile çalışır. Bu termosifon modelinin ambalajsız ağırlığı 20 kg, ambalajsız yüksekliği 76 cm, ambalajsız derinliği 44 cm ve ambalajsız genişliği de 44 cm ölçülerindedir. Termosifon 65 litre kapasite, 0.89 kWh günlük enerji tüketimi ve 10 bar çalışma basıncı özellikleriyle karşınıza çıkar. Ürünün maksimum basınç değeri ise 13 bardır. Termosifon ile gerektiğinde güvenli, kolay ve pratik bir şekilde sıcak su kullanımından faydalanabilirsiniz.

  • 65 litre su hacmi
  • 3000 W güç
  • Hızlı ısıtma

Arçelik T 7365 E BS 65 Litre Termosifon Özellikleri

Arçelik T 7365 E BS 65 Litre Termosifon Özellikleri

Termosifonlar, sürekli belirli bir hacimde sıcak su bulundurur. Ayrıca bu suyun sıcaklığı müşteri talebine bağlı olarak değiştirilebilir. Evinizde sıcak su kullanımı için tercih edebileceğiniz Arçelik T 7365 E BS 65 litre termosifon 8690769005584 çeşitli önlemler alınarak tasarlanır. IP 25 koruma sınıflı bu modelde dijital gösterge, titanyum emaye kaplamalı kazan, otomatik arıza teşhis sistemi, ekonomi programı ve akıllı hafıza özellikleri yer alır. Arçelik markasına ait bu model, beyaz rengiylesunulur. Emniyet alınmamış bir cihaz çevresine faydadan çok zarar verir. Bu termosifon modelinde aşırı ısınma, yüksek basınç, susuz çalışma ve donma gibi durumlara karşı emniyet sistemleri yer alır. Buna ilave olarak üründe korozyona karşı da koruma bulunur. Üründe yer alan bütün bu özelliklerle güvenli bir şekilde termosifonun faydalarından yararlanabilirsiniz.

Arçelik T 7365 E BS Termosifon Avantajları

Arçelik T 7365 E BS Termosifon Avantajları

Evde, pansiyonda, otelde veya iş yerinde kullanılabilen model, bulunduğu ortamdaki tüm musluklara bağlanabilir. Mutfak, banyo, lavabo ve duşa aynı anda sıcak su dağıtımı sağlayabilirsiniz. NTC sensörü bulunan T 7365 E BS termosifon izolasyonu monoblok poliüretan ile sağlanır. Kontrol sistemi ayarlanabilir olan ürünün sahip olduğu aşırı ısınma, yüksek basınç, donma, susuz çalışma emniyetleri ile tedbirinizi alabilirsiniz. Bu noktada, hem sizi ve ailenizi hem de söz konusu cihazı korumak adına bu modeli tercih edebilirsiniz. Termosifon modelinin güvenlik emniyetleri ile donatılmış olması size fayda kazandıran önemli bir etkendir. Lejyonella koruma fonksiyonu bulunan ürün, şebeke suyundan gelebilecek bakterilere karşı kalkan oluşturur. Böylece siz de ister evinize ister iş yerinize sabitlemiş olduğunuz bu model ile tedbirinizi almış bir şekilde sıcak su kullanımı yapabilirsiniz.

Arçelik T 7365 E BS Termosifon Fiyat ve Yorumları

Arçelik T 7365 E BS Termosifon Fiyat ve Yorumları

Arçelik T 7365 E BS termosifon fiyat seçimi yapılırken ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alınarak belirlenir. Termosifonlar yapı özellikleri bakımından izolasyonlu olarak üretilir bu yüzden içinde bulunan suyun ısısını ortalama hava sıcaklığında yaklaşık 24 saat boyunca muhafaza edebilir. Monoblok poliüretan malzeme, cihazın kullanılan su sıcaklığını kontrol etmede önemli bir rol oynar. Bu kategoride bir ürünü seçerken günlük harcadığı enerji miktarını da göz önünde bulundurmak size avantaj kazandırabilir. Beyaz renkli 65 litre depo kapasitesi olan termosifon, 3000 W güç ile çalışır. Arçelik T 7365 E BS termosifon yorum ve önerilerinin paylaşılması sayesinde önceden bu ürünü kullanmış olan müşterilerin hikayelerini okuyabilirsiniz. Deneyimlerden yola çıkarak ürün hakkında detaylı fikir sahibi olabilir ve Trendyol ile ürünü güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.