Barbie 'nin Ambulansı Frm19

1.779 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.750 TL
1.500 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.775 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Barbie 'nin Ambulansı Frm19

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNOBOX Satıcı Ünvanı: EYYÜP ERDİREN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3470277328
    Bu ürün TEKNOBOX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ambulansın içindeki gerçekçi detaylar sayesinde sınırsız hikaye yaratmak sizin elinizde! Hem bir ambulans hem de bir hastane olan Barbie Care Clinic, kolay bir dönüşümle ikisi bir arada eğlence sunuyor. Çalan siren sesleri ve çağrılara yanıt verme özellikleri sayesinde oyun şimdi daha eğlenceli! 3 oyun alanına dönüşen ambulansta ışıklar düğmeye basılarak açılır ve siren sesleri çalmaktadır. Tüm parçaları ambulansın içerisinde kolayca yerleştirip kapıları kapatarak Barbie’nin ambulansını güvenle her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz. Her iki taraf da üç farklı oyun alanını ortaya çıkarır: açılır kapanır resepsiyon masası ve döner sandalyeli bir check-in alanı, televizyonun arkasına gizlenmiş bir sürpriz hediyelik eşya dükkanına sahip bir bekleme odası ve bir çift kişilik x-ray makinesi içeren bir muayene odası ve bir vizyon çizelgesine sahiptir. Bir stetoskop ve tansiyon aleti, koltuk değnekleri gibi tıbbi malzemeler, bekleme odası dergileri ve oyuncak ayı veya balon gibi hediyelik eşya malzemeleri ve daha birçok aksesuar içermektedir. Bebekler ürüne dahil değildir. Ürün, 3x1,5V AAA pil ile çalışmaktadır. Piller kutuya dahildir. Kutu Ölçüsü: 46,5 x 27 x 19,5 cm Ürün ağırlığı: 2,11 kg

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Evet
Geri Bildirim Ver

Barbie Frm19 Ambulans

Barbie’nin ambulansı, FRM19 kodlu ürün; çocukların beğenisini kazanan bir seçenektir. Oyuncaktaki tasarım özellikleri, detaylı şekilde düşünülerek hazırlanır. Bu ürün, farklı boyutlardaki aksesuarlarıyla set hâlinde sunulur. Oyuncak, üretimdeki tasarımıyla fonksiyonel şekilde kullanılabilir. Kapalı hâldeyken ambulans olan bu oyuncak, açıldığında kapsamlı bir muayene odasına dönüşür. Böylece çocukların hikaye akışı kurmaları desteklenir. Oyuncağın tasarımında gerçeklik sağlanması için küçük ayrıntılar da kullanılır. İç kısımda bulunan parçalar hareketli yapıya sahiptir. Bu durum; çocukların, oyuncağı kendi hayal güçlerine uygun şekle getirmelerine yardımcı olur. Renkli tasarımı da oyuncağı ilgi çekici hâle getiren detaylar arasında bulunur. Bu ürün, standart boyutlardaki Barbie bebeklerle kullanıma uygundur.

  • Ürün, Barbie bebek tasarımlı bir oyuncak ambulanstır.
  • Açılıp kapatılarak kullanılabilir.
  • İçerisinde çok sayıda aksesuar bulunur.

Barbie'nin Ambulansının Özellikleri Nelerdir?

Barbie'nin Ambulansının Özellikleri Nelerdir?

Barbie’nin ambulansı, çocukların ilgisini çeken farklı özelliklere sahiptir. Bu ambulans iki yana açılarak kullanılabilir. Açıldığı anda her iki tarafta da 3 farklı oyun alanı oluşur. Bir tarafta oturma grubuna sahip olan bekleme odası vardır. Bu alanda bulunan televizyon, alta doğru çekildiğinde hediyelik eşyaların konulabileceği gizli bir alan ortaya çıkar. Bu tasarım detayı, çocukların hikayelerine zenginlik katar. Ambulansın orta alanında açılıp kapanabilen resepsiyon masasıyla döner sandalyenin bulunduğu kontrol alanı yer alır. Masanın kapanabilir özellikte olması, oyun alanının farklı şekillere getirilebilmesini destekler. Son olarak aracın diğer tarafında ise çizelge ve x-ray cihazı gibi tasarım detaylarının bulunduğu muayene odası bulunur. Üründe farklı özelliklere sahip pek çok parça mevcuttur. Bu durum, çocukların hikaye üretirken geniş düşünmelerine ve gerçekçi oyunlar kurgulamalarına yardımcı olur.

Barbie'nin Ambulansının İçerisinde Neler Bulunur?

Barbie'nin Ambulansının İçerisinde Neler Bulunur?

Barbie’nin ambulansı FRM19, içerisinde bulunan ek figürlerle set hâlinde sunulur. Bu sete, irili ufaklı pek çok parça dâhildir. Ürünün içinde pembe renkli bir sedye yer alır. Bu parçadaki sırt desteği farklı konumlara getirilerek kullanılabilir. Böylece ürün, gerçeğe yakın hikayeler kurulmasını destekler. Muayene odalarının olmazsa olmazları arasında bulunan steteskop ve tansiyon aleti de sete dâhil edilir. Ayrıca koltuk değnekleri gibi çeşitli tıbbî malzemeler de bulunur. Bunlara ek olarak hikayeyi desteklemek ve çocuklara farklı bakış açıları kazandırmak için sete eklenen; bekleme odası dergileri, oyuncak ayı ve pembe balon gibi malzemeler de mevcuttur. Üründe Barbie bebeklerle kullanılabilen; sandalye, masa ve koltuk gibi tasarım detayları da bulunur. Oyuncağın kapalı hâli de içinde bulunan direksiyon gibi parçalarla gerçek bir ambulansı andırır.

Barbie'nin Ambulansı Kaç Yaş İçin Uygundur?

Barbie'nin Ambulansı Kaç Yaş İçin Uygundur?

Barbie bebek ambulansıyla oynamanın net bir yaş aralığı yoktur. Bununla birlikte oyuncak, basit düzeyde de olsa hikaye kurmaya başlayan çocuklar tarafından daha yoğun bir ilgi görür. Bu ambulansta yer alan düğmeye basıldığında oyuncağın ışıkları yanıp söner ve siren sesleri çıkar. Bu özellikler küçük çocukların da ilgisini çeker. Ancak bu seti, içerisindeki ufak parçaların yutulma tehlikesine karşı, küçük yaş gruplarının ebeveyn gözetimi dışında kullanmaması gerekir. Ürünün pratik şekilde açılıp kapatılabilmesi sayesinde çocuklara kullanım sırasında kolaylık sağlanır. Bu oyuncakla kurulan oyunlar, değişik yaş aralığındaki çocuklara farklı şekillerde fayda sağlar. Barbie’nin ambulansı FRM19 yorumlarında, ürünü kullanan çeşitli yaş gruplarının olduğu görülür. Bu yazıları inceleyerek ürünün farklı özelliklere sahip olan çocuklar üzerindeki etkisini de öğrenebilirsiniz. Kullanışlı set içeriğine sahip olan bu ilgi çekici oyuncağa, Trendyol üzerinde sunulan avantajlarla kısa sürede sahip olabilirsiniz.