Claderm 50 ml Kil Maskesi – Lemon

49,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
49,90 TL
Kurumsal Fatura
48,90 TL
8 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
550 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
59,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Claderm 50 ml Kil Maskesi – Lemon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ExpressPack Satıcı Ünvanı: HALİL GÜNGÖR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4360273857
    Bu ürün ExpressPack tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zengin C vitamini içeriği ile cildi aydınlatıcı destek sağlar. Kil içeriğindeki mineraller sayesinde cildi besler. Düzenli kullanımda canlı bir cilt görünümü sağlar. Gözenek temizlemesinde etkili rol oynar. Kullanım Önerisi: Claderm Arındırıcı Kil Maskesi , haftada 2-3 kez kullanılması önerilir. Makyajdan arındırılmış cildinize, göz ve dudak çevresini boş bırakacak şekilde ince bir tabaka halinde uygulayın. 5-10 dk kurumasını bekledikten sonra ılık su ile maskeyi temizleyin. Uygulama sonrası cildinizi nemlendirici bir krem yardımıyla nemlendiriniz. 50ml

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver

Claderm 50 Ml Lemon Kil Maskesi

Cilt bakımına önem veren herkes, iyi bir cilde sahip olmak için en önemli adımın derinlemesine temizlik olduğunu bilir. Yüzün gün içerisinde maruz kaldığı toz ve kir gibi yabancı maddelerden arındırılması gerekir. Çünkü nefes almayan bir ten, hangi ürün kullanılırsa kullanılsın sağlıklı ve temiz görünmesi güçleşebilir. Claderm Lemon 50 ml kil maskesi, teninizi istenmeyen kirlerden ve ölü derilerden arındırır. Yüzünüze sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırır. İçeriğindeki limon özleriyle cildinize ihtiyaç duyduğu C vitamini desteğini sağlar. Bu ürünün özellikleri şu şekildedir:

  • Cildinizin PH dengesini düzenler.
  • Akne, siyah nokta ve aşırı yağlanma gibi istenmeyen problemlerden arındırır.
  • Düzenli kullanımda kırışıklıkları azaltıcı etkisi bulunur.

Claderm Kil Maskesi Nasıl Kullanılmalıdır?

Claderm Kil Maskesi Nasıl Kullanılmalıdır?

Claderm Lemon 50 ml kil maskesi, temiz cilde bir fırça yardımıyla uygulanabilir. Seçtiğiniz fırçayla yüzünüze ince bir tabaka hâlinde sürebilirsiniz. Cilt tipinize uygun süre boyunca bekletildikten sonra ılık ve bol su ile durulayabilirsiniz. Bu ürünü uygulayacak bir aplikatörünüz bulunmuyorsa parmak uçlarınız yardımıyla da sürebilirsiniz. Claderm Lemon 50 ml kil maskesi, tamamıyla doğal içeriklerden üretilir. Cildi yıpratmadan bakım yapmak üzere tasarlanır. Bu sebeple, haftada 3-4 defa kullanıma uygundur. Maskeyi uygularken ağız ve göz gibi hassas bölgelerle temasından kaçınmanız gerekir. Bu bölgelerle teması hâlinde bol su ile durulamanız önerilir. Bu ürün %100 peloidden üretilir. Peloidin içeriğindeki etken maddeler sebebiyle uygulandıktan sonra hafif kaşıntı ve lokal kızarıklıklar yaşanması normaldir. Ürünü uyguladıktan sonra temizlenmiş arındırılmış teninize dilediğiniz bakımı yapmaya başlayabilirsiniz.

Claderm Kil Maskesi Her Cilt Tipine Uygun mu?

Claderm Kil Maskesi Her Cilt Tipine Uygun mu?

Claderm Lemon 50 ml kil maskesi, doğal içeriği sayesinde tüm cilt tiplerinin ihtiyaçlarına uygundur. Günlük ya da haftalık cilt bakımlarında, fiddy metod olarak bilinen özel uygulamalarda etkili sonuçlar yaratabilir. Bu ürün farklı ten özelliklerine göre bekleme süreleri göz önünde bulundurularak kullanılmalıdır. Kuru ve hassas cilde sahip olanlar 5-10 dakika bekleme süresi sonrasında yüzünü durulamalıdırlar. Normal yüzler 15 dakika beklerken yağlı özellikteki yüzlerde bu süre 20 dakikaya kadar uzatılabilir. Kişiliklerimiz gibi vücut özelliklerimiz de kendine özgüdür. Herkesin bakım ihtiyacı farklıdır. Ancak bakımın en önemli adımı olan temizlik, tüm insanlar için olmazsa olmaz adımlar arasındadır. Claderm Lemon 50 ml kil maskesi, suratınızı ihtiyacı olan özel ilgiye hazırlar. İçeriğindeki faydalı mineraller ve vitaminler suratınızın doğal yenilenme döngüsüne destek olur.

Claderm Kil Maskesi İçindekiler Nelerdir?

Claderm Kil Maskesi İçindekiler Nelerdir?

Claderm Lemon 50 ml kil maskesi, %100 doğal içeriklidir. Bu ürün peloid olarak bilinen şifalı kaplıca kilinden üretilir. Peloid, şifalı olduğuna inanıldığı için Antik Yunan ve Roma’da hem hastalıkların tedavisinde hem de kozmetik amaçlı kullanılan bir maddedir. Bu kil içeriğinde, kaolinit, smektit ve illit olarak bilinen mineralleri bulundurur. Bununla birlikte, humik asit, lignin, hemiselüloz gibi organik maddeler de içerir. Humik asit, ciltteki gözenek ve akne problemleriyle savaşmada güçlü bir yardımcıdır. Akne, sivilce ve siyah nokta gibi bakteriyel enfeksiyonları önler. Uzun süre kullanımda, istenmeyen cilt problemlerinin önüne geçer. Aynı zamanda peeling özelliği olan ürün, ölü derileri soyarak yeni ve sağlıklı dokuların oluşmasını sağlar. Bu sayede tenin doğal süreçte kendini yenilemesine ve leke görünümün azalmasına destek olur. Claderm Lemon 50 ml kil maskesi yorumları, gerçek kullanıcı deneyimlerini içerir. Bu ürünü tek tık ile Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.