COOK Buzdolabı Poşeti Büyük

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

COOK Buzdolabı Poşeti Büyük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AC Ahmetcan Satıcı Ünvanı: BARIŞ TUNCAY ÖZBUZCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3257539354600013 Vergi Kimlik Numarası: 6680248383
    Bu ürün AC Ahmetcan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cook Buzdolabı Poşeti Büyük, çok pratik bir yardımcıdır. Buzdolabına koymak istediğiniz gıdaları temiz bir biçimde saklamanıza yardımcı olan bir üründür. Buzluğa ve buzdolabına koymak istediğiniz her şeyi Cook Buzdolabı Poşeti ile güvenle saklayabilirsiniz. Cook Buzdolabı Poşeti Büyük ürününü Migros Sanal Market'in Buzdolabı Poşeti reyonunda bulabilir, tek tıkla online sipariş verebilir, ödemeyi online ya da kapıda kredi ile gerçekleştirerek aynı gün içerisinde teslim alabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

COOK Buzdolabı Poşeti Büyük

Mutfak ortamının hijyenik olması kadar yapılan yemeklerin saklandığı aparatların da hijyenik ve sağlık dostu olması gerekir. Mutfakla ilgilenen birçok kişi, gıda ürünlerini sağlıklı bir şekilde muhafaza edebilmenin yollarını arar. Kendiniz ve aileniz için sağlıklı yemekler yapacağınız gıdaların buzdolabında uzun süreli saklanabilmesi için uygun bir yardımcı gerekir. Cook buzdolabı poşeti, büyük boy ürünüyle dilediğiniz gıdayı besin değerini kaybetmeden saklamanıza yardımcı olur. Dondurarak muhafaza etmek istediğiniz besinleri bu ürün yardımıyla kolayca buzlukta bekletebilirsiniz. Dilediğiniz meyveleri, sebzeleri, etleri ve kuru gıdaları Cook buzdolabı poşeti yardımıyla pratik ve sağlıklı bir şekilde dondurabilirsiniz. Ürün, hava almayan tasarımıyla besinlerinizin bozulmasını engeller. Çocuklarınıza ve sevdiklerinize sağlıklı yemekler yapmak için Cook buzdolabı poşeti satın alabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Sağlıklı mutfak yardımcısı
  • Yüksek bakteri koruması

Cook Büyük Boy Buzdolabı Poşetiyle Sağlıklı Yemekler

Cook Büyük Boy Buzdolabı Poşetiyle Sağlıklı Yemekler

Özellikle kırmızı ve beyaz et ürünleri yanlış ortamda bekletildiğinde bakteri üremesine elverişli ürünlerdir. Meyve ve sebzeler de uzun süre tüketilmediğinde veya nemli bir ortamda saklanmadığında kolayca böceklenebilir. Sağlıklı bir beslenme rutini için satın aldığınız bu gıdaları sağlıklı tüketmek için bir buzdolabı poşeti edinmeniz gerekir. Cook buzdolabı poşeti büyük boyu sayesinde dilediğiniz miktarda gıdayı muhafaza etmenizi sağlar. Buzdolabında açık bir şekilde bekletilen ürünlerin kokuları birbirlerine karışabilir ve bu durum buzdolabınızda bakteri üremesine sebep olur. Cook buzdolabı poşeti büyük hacmiyle tüm gıda ürünlerini birbirinden ayrı muhafaza etmenizi sağlar. Böylece buzdolabınızda oluşabilecek bakteri, kötü koku ve kirlenme sorunlarını ortadan kaldırır. Tüm besinleri sağlıkla muhafaza eden bu ürünü okul çağındaki çocuklarınızın beslenme çantalarına da gönül rahatlığıyla yerleştirebilirsiniz. Çocuklarınıza özenle yaptığınız yemeklerin sağlıkla korunduğundan emin olarak ürünü satın alabilirsiniz.

Sağlıklı Gıda Muhafazası İçin İdeal Cook Buzdolabı Poşeti

Sağlıklı Gıda Muhafazası İçin İdeal Cook Buzdolabı Poşeti

Buzdolabında sakladığınız tüm ürünler için maksimum koruma sağlayan Cook buzdolabı poşeti, buzdolabı dışındaki ortamlar için de ideal tercihtir. Bu ürünü kullanarak kilerde ya da dolapta saklamak istediğiniz kuru bakliyatları hava almalarını engelleyerek saklayabilirsiniz. Sabah kahvaltısında tükettiğiniz taze ekmekleri akşam yemeğinde tekrar tüketmek için Cook buzdolabı poşetini kullanabilirsiniz. Cook buzdolabı poşeti büyük kullananlar, böylece ekmeklerin gün içinde küflenmesini ya da sertleşmesini önlemiş olurlar. Tüm gıda çeşitleri için yüksek koruma sağlayan bu ürünle öğünleriniz sağlıklı ve hijyenik olur. Böylece yaptığınız yemeklerin besin değeriyle ilgili aklınızda bir soru işareti kalmaz. Cook büyük boy poşetlerde sakladığınız tüm gıda ürünleri, satın aldığınız ilk günkü tazeliğini korur. Cook buzdolabı poşetini satın alarak mutfakta kendinize ve ailenize menüler hazırlarken size yardımcı olan bir ürün edinebilirsiniz.

Pratik ve Kullanışlı Büyük Boy Cook Buzdolabı Poşeti Fiyatı

Pratik ve Kullanışlı Büyük Boy Cook Buzdolabı Poşeti Fiyatı

Birçok ebeveyn, çocuklarına sağlıklı bir beslenme rutini oluşturmak için tüm yemeklerde faydalı sebze ve meyveler kullanır. Bu sebze ve meyveleri bir sonraki öğünde değerlendirmek isteyen ebeveynler, hijyenik bir şekilde muhafaza etmenin yollarını ararlar. Çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimini doğrudan etkileyen yiyeceklerin besin değerlerinin korunması, oldukça önemli bir konudur. Cook buzdolabı poşeti büyük yorumları, ürünün her gıdayı küflenmesini ve bozulmasını engelleyerek muhafaza ettiğini vurgular. Bu sebeple Cook büyük boy poşetler, oluşturduğu yüksek hijyenik ortam ve uygun fiyat avantajıyla bir fiyat performans ürünü olarak değerlendirilir. Aynı zamanda hem buzdolabında hem de kuru ve serin ortamlarda gösterdiği performansla beğeni toplar. Trendyol aracılığıyla tüm gıdalarda yüksek koruma sağlayan Cook buzdolabı poşeti büyük fiyatlarına göz atabilir, sağlıklı ve pratik öğünler hazırlamak için ürünü satın alabilirsiniz.