9
Drone kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Corby Cx009 Zoomlite Smart Drone

1.890 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
6 saat 56 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.018 TL

Ürün Bilgileri

Corby Cx009 Zoomlite Smart Drone

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sungurluticaret Satıcı Ünvanı: HAYDAR DEMİRYÜREK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2900240246
    Bu ürün Sungurluticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cx09 Zoomlite Smart Drone

Ürün Özellikleri

  • Uçuş Süresi 0-10 Dakika
  • Uçuş Mesafesi 0-100M
  • Kamera Özelliği 480P
  • Sivil Havacılık İzni Gerektirmez
  • Beni Takip Et Modu Yok
  • GPS Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Corby Cx009 Zoomlite Smart Drone

Gelişen teknoloji ve dönüşen dünyanın son trendlerinden olan Drone, hem eğlenmeyi sağlar hem de yaşamı kolaylaştırır. Cx009 Drone ile metrelerce yükseklikten görüntü kaydetmeyi sağlamaktadır. Üstelik hem İOS hem de Android ile uyumlu olduğu için neredeyse tüm teknolojik aletler ile birlikte kullanılabilmektedir. Farklı telefon ve bilgisayarlarla drone tarafından çekilen görüntüleri canlı canlı izleyebilirsiniz. Yalnızca kamera kayıtlarını izlemekle kalmayıp Drone’u yönlendirebilme imkanına da sahipsiniz. Akıllı özelliği ile oturduğunuz yerden kolaylıkla Drone’u hareket ettirebilecek ve aşağı yukarı rahatlıkla yönlendirebilirsiniz. Cx009 Zoomlite Smart Drone en çok da bu akıllı özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Kumanda yönetimi gerektirmeden hassas kalkış ve iniş hareketliliğini sağlamaktadır. Otomatik iniş ve kalkış özelliği ile teknolojinin tüm imkanlarını kullanıcılarına sunmaktadır. Aynı zamanda oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir.

  • Dayanıklı Gövde
  • Son Teknoloji Tasarım
  • Otomatik Kalkış ve İniş

Gelişmiş Teknolojisi ile Akıllı Cx009 Zoomlite Drone

Gelişmiş Teknolojisi ile Akıllı Cx009 Zoomlite Drone

Teknolojinin tüm imkanlarını sunan bu akıllı Drone, sayesinde ilk kullanımdan itibaren profesyonel deneyimi yaşayacaksınız. Kullanmayı bilmeseniz dahi otomatik iniş kalkış özelliği sayesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz teknolojik ürünlerdir. Corby cx009 Zoomlite Smart drone özellikleri arasında havada sabitleme seçeneği de bulunmaktadır. Hassas kumanda yönetimine gerek kalmadan iniş kalkış yapabilmesinin yanı sıra havada sabitleyebileceğiniz yapısı ile görüntüleri kaçırmadan kaydetmenizi sağlayacaktır. Çarpma önleyici sensörü bulunduğu için yabancı cisimlerle karşılaştığında herhangi bir hasar oluşmadan yönlenmektedir. Wi-fi özelliği de bulunan smart drone internet bulunan yerlerde kolayca kullanım imkanı sunmaktadır. Corby Zoom Lite cx009 Smart drone 380 mAH batarya kapasitesine sahiptir. Böylelikle de 3-5 dk arasında kesintisiz uçuş yapabilmektedir. 45 dakika da doldurulabilen bataryası ile kolayca şarj edilebilmekte ve gün içerisinde sık sık şarjı doldurularak uçurulabilir.

Yüksek Çözünürlüklü Geniş Açılı Kayıt İmkanı

Yüksek Çözünürlüklü Geniş Açılı Kayıt İmkanı

Havada sabitlenebilen yapısı sayesinde görüntü kaydederken çok daha yüksek çözünürlükte kayıtlar sunar. Metrelerce yükseklikten aşağıyı kaydederken en ufak detayların bile yakalanmasını sağlamaktadır. Cx009 Zoomlite Smart drone crb-021 modeli ile otomatik kalkış ve otomatik iniş özelliğine de sahiptir. Kumanda ile 40 metreye kadar yatay ve dikey uçabilen bu akıllı Drone ile oldukça yüksek mesafelerden görüntü kaydı sağlanmaktadır. Bu Drone geniş açılı olarak telefon ile 60 metreye olarak uçuş imkanı aynı zamanda telefon ile yapılan yönlendirmelerde ise 20 metreye kadar uçuş imkanına sahiptir. Crb-021 modeli Corby Zoomlite Drone 480p kamera özelliği ile çektiği görüntülerin kaliteli olmasını sağlar. 360 derece dönebilen Drone ile bulunduğu noktanın etrafında bulunan tüm detayları yakalar. 3 farklı vites ayarı bulunan Drone’u çeşitli hızlarda kullanabilirsiniz.

Hafif Yapısı ve Dayanıklı Gövdesi ile Corby Smart Drone

Hafif Yapısı ve Dayanıklı Gövdesi ile Corby Smart Drone

Akıllı teknolojisinin yanı sıra hafif yapısı sayesinde avantaj sunan Corby Drone oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Böylelikle en ufak düşme, çarpma gibi durumlara karşın dirençlidir. Çarpmayı önleyen sensörü sayesinde herhangi bir cisme yaklaştığı anda uyarı verir. Corby zoom lite Cx009 Smart Drone inceleme yapıldığında görülecektir ki koruma desteği sayesinde uzun ömürlü olmaktadır. El komutu ile fotoğraf çekebilmektedir. Böylelikle her anı ölümsüzleştirebilirsiniz. 145 grama kadar ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir. Geri çağırma özelliği ile Drone’u yönlendirebilirsiniz. Corby zoom lite Cx009 Smart Drone yorumları okunduğunda da bu kullanım kolaylıkları rahatlıkla görülebilmektedir. Corby zoom lite Cx009 Smart Drone fiyat performans ürünü olarak her bütçeye uygun olmanın yanı sıra dayanıklı yapısı ile de uzun süreli kullanım imkanı sunar. Her yere uçurabilir, yüksek çözünürlükte kayıtlar sağlayabilmektedir.