Eti Hoşbeş 142 gr Çeşitleri

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Hoşbeş 142 gr Çeşitleri

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Hoşbeş çilek Hoşbeş fındıklı Hoşbeş h:Cevizli Hoşbeş muzlu Hoşbeş sütlü kakaolu Hoşbeş kakaolu
Geri Bildirim Ver

Eti Hoşbeş 142 gr Çeşitleri

Tatlı ihtiyacını gidermek ve ara öğünlerde keyifli bir atıştırmalık tüketmek isteyenlerin ilk aklına gelen ürünlerden biri gofretlerdir. Eti Hoşbeş 142 gr çeşitleri, aileniz ve sevdiklerinizle keyifle tüketeceğiniz, çay molalarının vazgeçilmezi olacak bir üründür. Ürün, incecik çıtır gofretler arasına çeşitli kremalar ile eşsiz lezzetler sunar. Kaplamasız gofretin tadının sonuna kadar alındığı bu ürün, dengeli şeker oranı ile hafif bir lezzete sahiptir. İstediğiniz yerde istediğiniz zaman tüketebilirsiniz. Kapalı olarak, uygun koşullarda saklandığında son kullanma tarihine kadar çıtırlığını ve lezzetini korur. Paket içerisinde birer adet fındıklı, çilekli, sütlü kakaolu, Hindistan cevizli, muzlu ve kakaolu gofret çeşitlerinden bulunur. Siz de farklı lezzetleriyle sizi mutlu edecek Eti Hoşbeş çeşitlerinin keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Çıtır lezzet
  • Her zevke uygun farklı tatlar
  • Dengeli ve hafif bir tat

Farklı Lezzetler ile Her Damak Tadına Uyan Eti Hoşbeş

Farklı Lezzetler ile Her Damak Tadına Uyan Eti Hoşbeş

Sık tercih edilen Eti ürünleri arasında bulunan Eti Hoşbeş; tadıyla, incecik çıtır gofretiyle ve lezzetini taçlandıran kremasıyla deneyenlerin beğenisini toplar. Eti Hoşbeş çilekli, çilek aromasının yoğunlukla hissedildiği bir lezzettir. Eti Hoşbeş Hindistan cevizli ise, tatlılarda Hindistan cevizi tadını arayanların vazgeçilmezi olacak bir üründür. Eti Hoşbeş fındıklı, oldukça tercih edilen klasik bir fındıklı gofret lezzetini Eti’nin özel gofreti ve kremasıyla buluşturarak ürünü çekici hale getirir. Eti Hoşbeş sütlü kakaolu ve kakaolu çeşitleri ise tatlı tercihinde kakao aromasını bırakamayanlar için iki farklı seçenekle sunar. Son olarak Eti Hoşbeş muzlu çeşidi muz lezzetiyle tatlandırılmış kreması ile damaklarda güzel bir tat bırakır. Siz de canınızın istediği her an elinizin altında bulunduracağınız Eti Hoşbeş paketleri ile tatlı ihtiyacınızı keyifle giderebilirsiniz.

Eti Hoşbeş ile Günün Her Anında Keyifli Bir Mola

Eti Hoşbeş ile Günün Her Anında Keyifli Bir Mola

Eti Hoşbeş’in farklı damak tatlarına uygun ürün çeşitliliği gofret severleri memnun eder. Bazen meyve aromalı, Hindistan cevizli ve fındıklı, kimi zaman da vazgeçilmez kakao lezzetinin olduğu gofretleri günün tatlı atıştırmalıkları olarak istediğiniz her an tüketebilirsiniz. Eti Hoşbeş 142 gr paketlerini ister çay ya da kahve gibi sıcak içeceklerle ister meyve suyu ve benzeri soğuk meşrubatların yanında tüketebilirsiniz. Güne lezzetli bir tatlı molası verirken, tek başınıza ya da sevdiklerinizle bu eşsiz lezzeti paylaşarak ürünün tadını çıkarabilirsiniz. Her yaştan ve her damak zevkinden beğeni toplayan ürün çeşitleri, tatlı bir çay ya da kahve molasında veya tatlı krizlerinde kendinizi şımartmanızı sağlar. Siz de günün her anında yanınızda bu ürünü bulundurarak tatlı molalarında Eti hoşbeş fındıklı 142 gr gofretlerinin tadına bakabilirsiniz.

Tatlı Anınıza Farklı Yorumlar Katmak İçin Eti Hoşbeş

Tatlı Anınıza Farklı Yorumlar Katmak İçin Eti Hoşbeş

Tatlı ihtiyacınızı gidermek için tercih edilen gofretleri, dilediğiniz an paketinden çıkarıp tüketebileceğiniz gibi farklı lezzetler oluşturmak için de kullanabilirsiniz. Aileniz ve sevdiklerinizle keyifle tüketeceğiniz, çay molalarının vazgeçilmezi olacak bir üründür. İster içeceklerinize ister tatlı atıştırmalıklarınıza lezzet katmak için kendi tariflerinizi yaratabilir, değişik lezzetler elde edebilirsiniz. Eti Hoşbeş, markanın sık tercih edilen ürünleri arasında yer alır. Tatlı ihtiyacını gidermek isteyenler için keyifli bir lezzet deneyimi sunar. Eti Hoşbeş 142 gr çeşitleri yorumları ürünü deneyimleyenlerin değerlendirilmeleriyle oluşturulur. Tatlı bir atıştırmalık arayışı içinde olanların tercih ettiği Eti Hoşbeş, ürün çeşitleri ve lezzetli gofretiyle beğeni toplar. Eti Hoşbeş 142 gr çeşitleri fiyatı ürün adedi ve gramajı üzerinden belirlenir. Ürün ile ilgili detaylı bilgi almak ve ürünü satın almak için Trendyol avantajlarını tercih edebilirsiniz.