9
Haşere İlacı kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Filit Karınca Granülü 100 gr

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Filit Karınca Granülü 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Agroter Tarım Satıcı Ünvanı: İBRAHİM BİNGÖL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1037511163800001 Vergi Kimlik Numarası: 1760425987
    Bu ürün Agroter Tarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Filit Karınca Granülü 100 Gr Ürün Özellikleri Kullanıma hazır karınca mücadelesi için toz insektisit.Filit Karınca Tozu kapalı ve açık alanlarda kullanılmak üzere geliştirilmiş karınca ve benzeri sıkıntı veren haşerelere karşı kesin etkili bir üründür. Kullanıldığı ortamda kalıcı etkiye sahiptir. Uygulama Alanları Filit Karınca Tozunu ev içinde ve ev dışında karıncaların bulunduğu alanlarda kullanabilirsiniz. Kullanım Şekli ve Dozu Filit Karınca Tozunu kapalı ve açık alanlarda kolayca kullanabilirsiniz.Ürünü m2 ye en fazla 40 gr. uygulayınız. Şerit halinde yüzeylere, köşelere, duvar çatlaklarına ve yarıklarına, haşerelerin muhtemelen gezindikleri, gizlendikleri ve dolaştıkları yerlere dikkatlice uygulayınız. Tozu karıncaların bulunduğu alanların içine ve etrafına serperek 3-4 gün kadar bekleyiniz. Popülasyon devam ediyorsa uygulamayı tekrarlayınız.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Filit Karınca Granülü 100 Gr

Birçok kişi evinde karıncaların yaygınlaşmasından rahatsızlık duyar. Bu noktada Filit karınca granülü müşterilere etkili ve kalıcı bir çözüm sunar. Ürün granül şeklindedir ve uygulanması son derece kolaydır. Şekerli gıdalar üzerinde biriken ve hızlı bir şekilde çoğalan karıncaları yok etmeniz ya da etkisiz bir hale getirmeniz mümkündür. Ürünü karıncaların bulunduğu yüzeylere, çatlak, yarık, delik, köşe, yuva girişleri gibi çeşitli saklanma alanları üzerinde kullanabilirsiniz. Bu sayede karıncaların bulunduğu yerden kaçmasını ve uzaklaşmasını sağlayabilirsiniz. Bu ürünü eviniz dışında garajınızda, ofisinizde ve yazlığınızda kullanıp bulunduğunuz yeri güvenli ve sağlıklı bir hale getirebilirsiniz. Ürün yüksek koruyucu etkiye sahiptir. 8698940252805 kodlu karınca granülü ile temiz ve hijyenik bir ortama sahip olabilirsiniz.

  • Toz insektisit halinde kullanım
  • 100 gram ağırlık
  • Karınca ve haşerelere karşı etkili

Etkili Karınca Granülü 100 Gr Özellikleri

Etkili Karınca Granülü 100 Gr Özellikleri

Filit karınca granülü 100 gr ağırlığı sayesinde uzun süre kullanım sağlanır. Evinizin tüm karıncalardan arınmasına yardımcı olur. Ürün bir miktar şeker içerir. Bu sayede karıncaları kendine doğru çeker ve etkisiz hale gelmelerini sağlar. Özellikle hijyenik olması gereken kafe, yemekhane ve restoran gibi çeşitli mekanlar için son derece ideal bir ürün olarak görülür. Bunun yanı sıra kullanımı ile ilgili dikkat etmeniz gereken bazı önemli hususlar vardır. Öncelikli olarak ürünü karıncaların veya haşerelerin bulundukları yüzeylere, köşelere, duvar çatlaklarına ve yarıklarına şerit halinde uygulamanızda yarar vardır. Tek seferde 40 gram kullanılması tavsiye edilir. Kullandıktan hemen sonra sonuç vermesi için 3 veya 4 gün beklemeniz gerekir. Ayrıca yüksek verim almanız için ürünü belli aralıklarda kullanmanızda yarar vardır. Bu ürün sayesinde misafirlerinizi gönül rahatlığıyla evinizde konuk edebilirsiniz.

Sağlıklı Karınca Granülü 100 Gr Avantajları

Sağlıklı Karınca Granülü 100 Gr Avantajları

Filit marka karınca granülü müşterilere sağlıklı bir kullanım sunar. Ürün yaşam alanlarınızı steril hale getiren bir yapıya sahiptir. Domino etkisi göstermesi nedeniyle tüm karıncaları kontrol altına alır. Bu sayede yüksek verim almaya devam edersiniz. Bunun yanı sıra ürün zarar veren kimyasal maddeler bulundurmaz. Dolayısıyla hem eviniz hem sağlığınız güvende olur. İnceleme yaparken Filit karınca granülü 100 gr yorum kısmına bakıp diğer müşterilerin tavsiyelerinden yararlanabilirsiniz. Ürün granül formda olduğundan yüzey üzerinde geniş bir şekilde yayılır. Ayrıca kullanılan yüzey üzerinde herhangi bir iz bırakmaz. Bu sayede evinizi veya bulunduğunuz yeri temiz tutar. Kokusuz bir yapıya sahip olması nedeniyle burnunuz üzerinde herhangi bir rahatsızlık yaratmaz. Dış mekanlarda da yüksek etki göstermesi nedeniyle ürünü piknik yaptığınız yerde veya bahçelerde kullanabilirsiniz. Filit karınca granülü 100 gr kullananlar olumlu etkileri hissedebilir.

Uygun Karınca Granülü 100 Gr Fiyatları

Uygun Karınca Granülü 100 Gr Fiyatları

Filit karınca granülü 100 gr fiyat seçenekleri, bazı kriterlere göre belirlenir. Ürün müşterilerin kullanımına sunulmadan önce çeşitli testlere tabi tutulur. İçinde etkin maddeler bulunduran karınca granülü, müşterilere pratik bir kullanım sunar. Etkisini uzun bir süre koruyarak rahat etmenizi sağlar. Fiyat ve performans bakımından son derece uygun bir üründür. İdeal ağırlığa ve boyuta sahiptir. Bu sayede çantanızda ya da bavulunuzda kolay bir şekilde bulundurabilirsiniz. Ayrıca 100 gram ağırlığı sayesinde uzun süreli bir kullanım sunar. Bunun yanı sıra kısa sürede verimli ve etkin bir sonuç alabilmeniz mümkündür. Birbirinden avantajlı özelliklere sahip etkili ürünü gönül rahatlığıyla alabilir, pratik bir şekilde kullanarak karıncaların yaygınlaşmasına son verebilirsiniz. Trendyol’dan Filit karınca granülü 100 gr satın al seçeneğine tıklayıp bu ürüne sahip olabilirsiniz.