Gift Moda Avokado Yastık

Ürün Bilgileri

Gift Moda Avokado Yastık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAM HEDİYELİK EŞYA Satıcı Ünvanı: BAM HEDİYELİK EŞYA İNTERNET HİZMETLERİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0140063785900001 Vergi Kimlik Numarası: 1400637859
    Bu ürün BAM HEDİYELİK EŞYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boyu 35 cm. Peluş malzemeden üretilmiştir. İçi elyaf dolguludur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Yeşil
  • Çeşit İç Dolgu
Geri Bildirim Ver

Gift Moda Avokado Yastık

Dekorasyon ürünleri, yaşam alanlarına çeşitli açılardan farklılık katan detaylara sahiptir. Avokado tasarımına sahip olan yastıklar da benzer özelliklerde bulunan ürünlerden biridir. Gerek yapısı gerekse büyüklüğü kullanışlı bulunan ürün sayesinde yatak odalarını kolaylıkla süsleyebilirsiniz. Çocuk odalarına renk katan bu ürün ile çocukların keyifli şekilde zaman geçirmesine katkı sağlayabilirsiniz. Yeşilin farklı tonlarını üzerinde barındıran yastık, yüz tasarımı ile kullanışlı bir hal alır. Sevimli ve bir o kadar da ilgi çekici bulunan tasarım sayesinde odaları estetik bir görünüme ulaştırabilirsiniz. Avokado yastık modeli severek kullanılan ürünlerden biridir. Duvara ya da yatak kısmına destekleyerek kolaylıkla düz bir şekilde durmasını sağlayabilirsiniz. Kaliteli yapısıyla dikkat çeken Gift Moda bünyesinde yer alan avokado temalı yastık seçeneğini siz de deneyimleyebilirsiniz.

  • El ve ayak detaylı
  • Yeşil ve kahverengi renk tonları
  • Yumuşak yapı

Kaliteli Gift Moda Avokado Temalı Yastık Kullanım Alanları

Kaliteli Gift Moda Avokado Temalı Yastık Kullanım Alanları

Yastıklar, uzun zamandır kullanılan ve çeşitli açılardan ihtiyaç duyulan yapılar arasında yer alır. Çocuklar tarafından sevimli bulunan ve tasarımıyla kullanan kişileri memnun eden ürün sadece yaşam alanlarında değil, yolculuk yaparken de kullanılır. Yolculukları keyifli hale getirdiği için çocukların yaslanmak ya da uyurken başını koymak için tercih ettikleri yapılardan biri haline gelir. Zaman içerisinde yoğun olarak talep edildiğinden dolayı kaliteli şekilde üretilerek müşterilerin kullanımına sunulur. Gift Moda avokado yastık gülen yüz şekli ile birlikte çocukların dikkatini çekmeyi başarır. Özellikle küçük yaştaki çocukların ve bebeklerin birlikte zaman geçirdiği yumuşak materyallerden biridir. Hareket edebilen el ve ayak kısımlarının yanı sıra baş kısmında bulunan yeşil renkli bölüm de dikkat çeken kısımları arasında yerini alır. Ayrıca asma işlemini pratik hale getiren kulp kısmıyla da işlevsel bir hale dönüşen materyali alabilirsiniz.

Dikkat Çekici Gift Moda Avokado Temalı Yastık Özellikleri

Dikkat Çekici Gift Moda Avokado Temalı Yastık Özellikleri

Yeşil ve kahverengi kumaşların birleşiminden oluşan yastık, çocuklar tarafından sevimli bulunan surat detayıyla bütünleşir. Yatakların üzerinde ya da kitaplık ve benzeri alanlarda konumlandırılarak kullanılan bu ürün, dikiş kalitesiyle memnuniyet oranını artırır. Gift Moda avokado yastık kullananlar tarafından farklı biçimlerde değerlendiren ürün, canlı renk tonlarıyla müşterilerin kullanmaktan keyif aldığı materyaller arasında bulunur. Pelüş malzemeden üretilen bu ürünün 50 cm olması, çoğu kişinin beklentisini karşılar. Pelüş olduğundan dolayı ekstra bir yumuşaklık hissinin oluşmasını sağlar. Bu da çocukların uyurken ya da oyun oynarken sık sık bu ürünü tercih etmesine temel teşkil eder. Gift Moda avokado yastık satın alarak yaşam alanlarınızın çeşitli bölümlerinde tercih edebilirsiniz. Bulunduğu alanı renklendiren ve kullanışlı hale getiren tasarımı temin ederek uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Gift Yastık Fiyatları

Bütçe Dostu Gift Yastık Fiyatları

Dekoratif ürünler, yaşam alanlarını farklı açılardan tamamlayan detayları beraberinde getirir. Avokado tasarımlı materyalin el ve ayak kısımlarının yanı sıra baş ve gövde kısmı da bulunur. Birbirinden farklı büyüklüklere sahip olan bu kısımların birleşimi, sevimli bir objenin ortaya çıkmasına yardımcı olur. Gift Moda avokado yastık yorumlarını baz alarak ürünlerin kullanım alanı ve kullanım şekli ile ilgili detayları öğrenebilirsiniz. Yüz bölümünde bulunan ağız ve göz detayları sayesinde farklı bir hal alan pelüşler, belirli aralıklar ile yıkanarak temiz olarak kullanılabilir. Bu noktada makineden yardım alabilirsiniz. Çocukların sıklıkla vakit geçirdiği bu ürünlerin hijyenik olmasına dikkat ederek onların sağlığını koruma noktasında etkili bir adım atabilirsiniz. Gift Moda avokado yastık fiyat bilgisini alarak mevcut özellikler ile karşılaştırma yapabilirsiniz. Trendyol üzerinden filtreleme yaparak mevcut seçeneği kolaylıkla bulabilir ve sonrasında siparişinizi oluşturabilirsiniz.