Gübretaş Micro Sıvı Gübre 1 lt

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
400 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Gübretaş Micro Sıvı Gübre 1 lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Demirler Tarım Satıcı Ünvanı: DEMİRLER ZİRAİ ÜRÜNLER İNŞAAT GIDA EMLAK OTOMOTİV TURİZM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0278095191900012 Vergi Kimlik Numarası: 2780951919
    Bu ürün Demirler Tarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Micro 1 lt

Ürün Özellikleri

  • Hacim 0,5 - 1,5 L
Geri Bildirim Ver

Gübretaş Micro Sıvı Gübre 1 lt

Gübretaş Micro sıvı gübre formülü her çeşit bitkinin iz element ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanır. Mikro besin maddeleri için güçlü bir destek sunan bu besin çözeltisi, zengin içeriği ile amatör botanikçilerin başarılı sonuçlar almasını sağlar. Profesyonel tarım faaliyetlerinde zirai verimi artırmak ve sağlıklı mahsuller elde etmek için kullanılabilir olan ürün hem bitki hem de toprak için güvenlidir. Çeşitli nedenlerle toprakta meydana gelen yapısal bozukluğu onarır ve eskisinden daha sağlıklı olması için çalışır. Bitkileri kökten uca kadar dengeli şekilde besleyen ürün gelişim aşamalarındaki olası problemleri minimuma indirir. Bitkilerin standart boylarını uzatır. Dalların sayısını artırır ve yaprak alanının genişlemesini sağlar. Gür ve dolgun bir çiçeklenme için ideal içeriğe sahiptir.

  • Kolay uygulama ile pratik çözüm
  • Hızlı ve güçlü etki
  • Tamamen organik içerik

Güvenilir Gübretaş Micro Sıvı Gübre 1 lt İçeriği ve Özellikleri

Güvenilir Gübretaş Micro Sıvı Gübre 1 lt İçeriği ve Özellikleri

Gübretaş Micro sıvı gübre 1 lt boyutunda kullanışlı ve ergonomik bir şişe içinde sunulur. Formülünde bakır, mangan, çinko, bor ve demir gibi temel besin elementleri yer alır. %100 doğal içerikli olan bu formül her çeşit bitki için güvenlidir. Bitkilerin bol miktarda çiçek açmasını, dane bağlamasını ve meyve tutumunu teşvik ederken uzun süreli kalıcı etki gösterir. Düzenli ve doğru kullanım sonunda meyve dökümü gibi olumsuz durumları en aza indirger. Sağlıklı ve kaliteli sonuçlar vadeden bu ürün hem toprağın hem de bitkinin verimini artırır. Ürün, organik tarım için güvenli olduğuna dair resmi otoriteler tarafından verilen kullanım sertifikasına sahiptir. Çiçekli ya da çiçeksiz bitkilerdeki yeşil renkli yaprak yiyen kurtları minik yeşil böcekleri tamamen temizler. Haşeratı uzaklaştıran etkin formül sayesinde randımanlı sonuçlar alabilirsiniz.

Kaliteli Gübretaş Micro Sıvı Gübre 1 lt Yorumları ve Puanları

Kaliteli Gübretaş Micro Sıvı Gübre 1 lt Yorumları ve Puanları

Micro sıvı gübrenin uygulama şekli kolaydır. Standart bakım ve gübreleme için 1 litre suya 2 gram ürün karıştırılması yeterlidir. Daha büyük miktarda uygulama için 100 litre suya 250 ml ürün karıştırabilirsiniz. Uygulamayı sırt pompası ile yapacaksanız 1 ya da 2 kapak ürün eklemeniz kafidir. İnsektisit gibi farklı maddelerle kombin yapılmasında herhangi bir sakınca yoktur. Her çeşit sebze, meyve ve çiçekli bitkide gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Zeytinde tohur tutturma, ceviz fidanı coşturma veya kaktüs bakımında da rahatlıkla değerlendirebilirsiniz. Üzüm bağı gibi alanlarda çiçeklenmeden önce ve sonra olmak üzere iki uygulama yapmanız tavsiye edilir. Gübretaş Micro sıvı gübre 1 lt yorumları ve ürün puanları müşterilerin memnuniyet seviyesini görmeniz için önemli parametrelerdir. Bu verileri inceleyerek Micro sıvı gübrenin kullanım alanlarını ve etkilerini gözlemleyebilirsiniz.

Avantajlı Micro Sıvı Gübre 1 lt Fiyatları ve Kampanyaları

Avantajlı Micro Sıvı Gübre 1 lt Fiyatları ve Kampanyaları

Gübretaş Micro sıvı gübre 1 lt fiyatı ekonomik bir çözüm olarak değerlendirilebilir. Çok az bir miktar ürünle çok geniş bir alanın gübrelenmesi sayesinde avantajlı bir seçim olabilir. Müşteri yorumlarından ve ürün değerlendirmelerinden yüksek puan alan bu ürünü bahçenizde, bağınızda, tarlanızda veya saksı bitkilerinde güvenle kullanabilirsiniz. Kısa sürede büyük etki vadeden formül sayesinde her zamankinden çok daha verimli mahsuller almak mümkündür. Fide dikiminden itibaren uygulama yapabileceğiniz bu ürünü bazı bitkilerde gelişim süreci boyunca düzenli aralıklarla kullanmanızda bir sakınca yoktur. İleri safhalara kadar azaltarak ekleyeceğiniz Micro sıvı gübre sayesinden toprağınızı tazeleyebilir ve ölmüş süs bitkilerinizi dahi canlandırabilirsiniz. Hastalıklara karşı direnci artan toprağı ve bitkileri böceklenmeye karşı da koruyabilirsiniz. Uygun fiyat karşılığında yüksek verim alacağınız bu ürünü Trendyol üzerinden güvenle temin edebilirsiniz.