1
Rende kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

IKEA Idealısk Paslanmaz Çelik Rende

220 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
13 saat 43 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
100 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13 saat 43 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
500 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

IKEA Idealısk Paslanmaz Çelik Rende

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trend Home Life Satıcı Ünvanı: YASİN CEBECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2040163630
    Bu ürün Trend Home Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ikea ıdealısk paslanmaz çelik rende stoktan ebatlar uzunluk: 12 cm genişlik: 10 cm yükseklik: 20 cm bakım talimatları bulaşık makinesine girebilir.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

IKEA BRBN-IDEALISK-RENDE Idealısk Paslanmaz Çelik Rende

Mutfakta zaman kazandıran malzemeler arasında bulunan rende, yemek yaparken sık kullanılan araçlardandır. IKEA Idealisk paslanmaz çelik rende, birçok gıdayı kolaylıkla ince dilimler ve toz hâline getirir. Yemeklerin içine eklenecek soğan, sarımsak, havuç gibi besinleri küçülten bu araç, her mutfakta yer alması gereken ürünlerdendir. IKEA Idealisk rende, çelik yapısı sayesinde besinleri zorlanmadan parçalara ayırmanızı sağlar. Salata malzemeleri, peynir, çikolata gibi pek çok farklı gıdayla kullanabilen IKEA paslanmaz çelik rende, gıdaları ince ince dilimlemeye yardımcı olur. Uzun ömürlü kullanıma uygun üretilen bu ürün, mutfakta size pratiklik kazandırır. Kullanımı kolay ve dayanıklı bir rendeye ihtiyaç duyan herkes için IKEA Idealısk rende iyi bir seçenektir.

  • Paslanmaz çelik malzeme
  • 12 x 10 x 20 cm boyutlar
  • Uzun ömürlü kullanıma uygun yapı

Ikea Idealısk Paslanmaz Çelik Rendenin Özellikleri

Ikea Idealısk Paslanmaz Çelik Rendenin Özellikleri

Yemek yapmayı kolaylaştırdığı kadar keyifli hâle getiren IKEA Idealısk rende, uzun ömürlü kullanıma uygun üretilir. Paslanmaz çelikten üretilen bu ürün, her çeşit malzemeyi akıcı bir şekilde rendeleyebilir. Mutfakta işlevsel açıdan pratik olan IKEA Idealisk rende, aynı zamanda hoş bir mutfak aksesuarıdır. Bu ürün mutfaktaki diğer paslanmaz çelik araç-gereçlerle kullanışlı ve dekorasyonu tamamlayan bir takım oluşturur. IKEA Idealısk paslanmaz çelik rende, elde tutuşu kolay boyutlardadır. Uzunluğu 12, yüksekliği 20 ve genişliği 10 cm olan bu ürün, ebatları sayesinde de mutfağın her alanında saklanabilir. Bir tarafıyla malzemeleri çok daha küçük boyutlarda inceltip toz hâline getirilmesini sağlayan IKEA Idealısk rende, diğer tarafıyla ise malzemeleri daha büyük boyutta inceltmeye yarar. Yemek yaparken işleri pratikleştiren IKEA Idealisk rende, oldukça işlevseldir.

Ikea Idealısk Paslanmaz Çelik Rende Temizliği Nasıldır?

Ikea Idealısk Paslanmaz Çelik Rende Temizliği Nasıldır?

Pek çok malzemeyi eli zorlamadan incelten IKEA Idealısk rende, temizliğinin kolay olmasıyla da sıklıkla tercih edilir. Kaliteli çelik malzemeden üretilen IKEA Idealısk rendeden kabuk ve leke kalıntılarını zahmetsiz bir şekilde çıkarabilirsiniz. IKEA Idealısk rende bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Ürün bu yönüyle kullanım ve temizlik aşamasında kolaylık sağlar. IKEA Idealısk rendede uzun süre suyun altında kalıntıları çıkarmakla uğraşmanıza gerek kalmaz. IKEA Idealısk rendenin kolay yıkanabilir özelliği sebze, soğan, sarımsak, peynir, çikolata gibi birçok malzemeyi rendelemek için tercih edilebilir. Mutfağında pratik ve uzun süreli kullanıma uygun paslanmaz bir çelik rende isteyenler için bu ürün güçlü bir seçenektir. IKEA Idealısk rende hem işlevselliği hem de paslanmaz çelik takımınızı tamamlayacak kullanışlı bir parçadır.

Ikea Idealısk Paslanmaz Çelik Rende Kaliteli midir?

Ikea Idealısk Paslanmaz Çelik Rende Kaliteli midir?

Her çeşit gıdayı zorlanmadan ufak parçalara ayırmanızı sağlayan IKEA Idealısk rende çelik malzemeden üretilir. Ikea İdealisk rendenin çelikten üretilmesinin artısı suya ve temas ettiği her çeşit gıda malzemesine rağmen paslanmamasıdır. Bu ürün, sahip olduğu kaliteyle mutfakta pratik ve işlevsel bir kullanım sağlar. IKEA Idealısk rende üzerinde kalan yiyecek kalıntılarını ekstra bir güç sarfetmeden temizlemenize yardımcı olur. Üstelik IKEA 12x10x20 cm paslanmaz çelik rende boyutlarıyla fazla yer işgal etmez. IKEA Idealısk paslanmaz çelik rende, her çekmecede ve dolapta saklanabilir. IKEA Idealısk paslanmaz çelik rende, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürün hakkındaki gerçek deneyimlerden yararlanmak için IKEA 12x10x20 cm Idealısk paslanmaz çelik rende yorum bölümüne göz atmanız mümkündür. Ürünü Trendyol’un avantajlı fırsatlarından yararlanarak hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.