1
Küp Şeker kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Irmak Küp Şeker 1 kg

69 TL
(69 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye %5 İndirim
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Irmak Küp Şeker 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bodrum Asel kozmatik Satıcı Ünvanı: SULTAN KOCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5640624072
    Bu ürün Bodrum Asel kozmatik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çay ve kahvenin vazgeçilmez tamamlayıcısı olan küp şekerler, toz şekerlerin makinede belli kalıplarda preslenmesi ve kurutulması işlemiyle elde edilir. Işlem sırasında el değmeden buhar kullanılır ve içerisinde hiçbir katkı maddesi bulunmaz.Evde kek ya da pasta yapmak istiyorsunuz fakat toz şekeriniz yok. Küp şekerlerinizi rondodan geçirerek pudra şekeri kıvamında toz şeker elde edebilirsiniz.Işletme Kayıt NoTR-42-K-001418Net Miktar (g/ml)1000MenşeiTÜRKIYEIçindekilerKüp Şeker ( Beyaz kristal toz şeker %100 pancar şekeridir.)Saklama KoşullarıSerin ve Kuru ortamda muhafaza edinizGıda Işletmecisi / Üretici / Ithalatçı / DağıtıcıIŞMEN GIDA SAN.VE TIC.LTD.ŞTI.Ürün Bilgilerini Kullanma HakkındaInternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Geri Bildirim Ver

Çayların Vazgeçilmezi Irmak Küp Şeker Çeşitleri

Kesme olarak da bilinen küp şekerler, içeceklerin uygun şekilde tatlandırılması için yapılır. Tüketim alışkanlıklarına dikkat edilerek ideal boyutta şekillendirilen küp şekerler, kullanıcıların içeceklerini diledikleri gibi tatlandırmalarına olanak tanıyor. 1 kg küp şeker genel olarak ev, ofis, kafe ve restoran gibi mekanlarda çay, kahve veya diğer sıcak içeceklerle servis edilmektedir. Şeker kamışı ve şeker pancarından üretilen küp şekerler, farklı alanlarla kullanım için çeşitli seçeneklerle karşımıza çıkıyor. Ambalaj içerisinde paketlenen küp şekerlere ek olarak bazı küp şekerler, kullanıcıların ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak şekilde tek tek paketlenmektedir. Çayla birlikte yaygın olarak kullanılan Irmak Küp Şeker, sıkıştırılmış şekli ile kullanım kolaylığı sağlar ve çay miktarının belirlenmesini kolaylaştırır. Çay, kahve ve başka sıcak içeceklere katılan küp şeker, kullanıcılara tadı ayarlamak için net bir ölçü sağlar.

  • Lezzetli
  • Hijyenik
  • Sağlıklı

Hijyenik Ortamlarda Üretilen Irmak Küp Şekeri

Hijyenik Ortamlarda Üretilen Irmak Küp Şekeri

Küp şeker, çayın yanına en çok yakışan tatlardan biridir. Dayanıklı, su geçirmez ambalajlara sarılmış Irmak Küp Şeker 1000 gr, özellikle çay üstüne damladığında erimiş şeker görünümünden rahatsızlık duyan kullanıcılar arasında en popüler şeker türlerinden biridir. İçindeki şekeri korumak için özenle sarılmış bu ürünler ile şeker ihtiyacınızı kolayca giderebilirsiniz. Pek çok tüketici tarafından tercih edilen küp şekerler, kullanım kolaylığı ile hala öne çıkıyor. Yıllardan beri değişmeyen lezzetiyle tüketiciler tarafından kullanılan küp şekerler, gıda ve şeker ihtiyaçlarına pratik çözümler sunmaktadır. El değmeden üretimi yapılan Irmak Küp Şekerler, hijyenik bir ortamda ambalajlanarak tüketiciye sunulmaktadır. Küp şeker, normal şekerlerin yanı sıra zamanla erime ve ıslanma gibi sorunlara neden olmaz. Böylece uzun süreli kullanımlarda bile ilk günden itibaren tadı ve şeklinden ödün vermez.

Irmak Küp Şeker Özellikleri

Irmak Küp Şeker Özellikleri

Irmak Küp Şeker; şık ambalajı, tüketici dostu tasarımı ile kullanımda fonksiyonel avantajlar sunar. Küp şekerler hem şık bir görüntü getiriyor hem de aile veya iş misafirlerine hizmet verirken kolaylık sağlıyor. Daha fazla kullanım için rahatlıkla tercih edilebilecek gramajlar arasından en fazla tercih edilen boyutu genellikle 1000 gram olarak ön plana çıkıyor. Şeker ihtiyacını en kullanışlı tasarımıyla yansıtan küp şekerler, sıcak suya atıldığında daha az zaman içerisinde ve verimli bir şekilde çözülür. Karton kutuda satılan ambalajlı Irmak Küp Şekerleri, 1000 gr ağırlık oranında müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Irmak Küp Şeker fiyatı oldukça uygun bir şekilde kullanıcılara sunulmaktadır. Irmak markası tarafında kullanıcıların tüketimine sunulan 1 kilo küp şeker kampanya fiyatı ile sahip olmak için Trendyol sayfasına göz atabilirsiniz.

Irmak Küp Şeker Fiyat ve Yorumları

Irmak Küp Şeker Fiyat ve Yorumları

Sıkıştırılmış şeker olarak da bilinen küp şeker, sıcak içeceklerle birlikte kullanılır. İçme alışkanlıklarına göre en uygun boyutta şekillendirilen şekerler, kullanıcıların içeceklerini diledikleri kadar tatlandırmalarına olanak tanıyor. Hayatın her alanında kullanılan şekerler, tatlıların vazgeçilmez tamamlayıcılarından biridir. Küp şekerler ise genel olarak içecekler içerisinde tercih edilir. Irmak markasının ürün gamında yer alan küp şeker, kullanıcıların en fazla tercih ettiği ürünler arasında yer almaktadır. Irmak Küp Şeker fiyatı her bütçeye hitap etmesi ile de çoğu kişinin dikkatini çekmektedir. Bu ürüne en kısa yoldan sahip olmak için yıllardan beri kaliteli hizmet sunan Trendyol sayfasında yer alan arama filtresine Irmak 1 kg küp şeker satın al yazabilirsiniz. Ayrıca Irmak Küp Şeker yorumlarına göz atarak ürüne dair detaylı bilgiler edinebilirsiniz.