Jumbo Smart Çırpıcı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Jumbo Smart Çırpıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUMBO TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: JUMBO EV GEREÇLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484087389433427 Vergi Kimlik Numarası: 4840873894
    Bu ürün JUMBO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mutfakların sevilen yardımcısı Jumbo Smart mikser! Pratik ve etkili kullanımı ile yemek yapmanıza yardımcı oluyor. Tatlı, tuzlu fark etmeksizin her türlü yemek çeşitlerinde kullanılabilir özelliğe sahip olan bu el mikseri tasarımı ile de pek kullanıcı tarafından beğeniliyor. Gri ve siyahın ön planda olduğu bu manuel el mikseri özellikle kek, puding, muhallebi gibi soslu veya kıvam alması gereken karışımların yapımında sıkça kullanılıyor. Malzemelerin homojen bir şekilde karışabilmesine yardımcı olan Jumbo Smart, mutfağınızdaki bir numaralı yardımcınız. Yemek veya tatlı hazırlama deneyiminizi keyifli bir hale getiren bu el mikseri ile karıştırabilir, yoğurabilir ve çırpma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Mutfakların olmazsa olmazları arasında yer alan Jumbo Smart mikser ile siz de çırpıma işlemi gerektiren yemek ve atıştırmalıklarınız kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Jumbo’nun bu eşsiz parçasını kaçırmadan sipariş vermeyi unutmayın. Pratik Kullanımıyla: Jumbo Smart Mikser Çırpma ve karıştırma işlemlerinizi kolaylaştıran Jumbo Smart el mikseri, modern ve şık tasarımıyla mutfak dekorasyonunuza uyum sağlıyor. Sade renkleri ve tasarımı diğer mutfak gereçleriyle de uyumlu. Hızlı ve pratik bir şekilde yemek yapabilmenize yardımcı olan parça yemek yapma deneyimizi de arttırıyor. Ergonomik yapısı ve avuç içine oturan tutma sapı ile dilediğiniz kıvamı da rahatlıkla tutturabilirsiniz. Kompakt tasarımı sayesinde her alana kolaylık sığabilen Smart mikseri mutfak tezgâhı üzerinde diğer servis gereçleri ile muhafaza edebilir, dilerseniz de çekmece içerisinde saklayabilirsiniz. Çok amaçlı kullanımı sayesinde her türlü sos ve hamur işleriniz hem keyifli hem de bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Dayanıklı malzemeden üretilen Jumbo Smart mikser, uzun yıllar boyunca mutfağınızda eşlik edebiliyor. Siz de mutfağınızda hızlı hareket etmek istiyorsanız Jumbo Smart mikseri hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver