Koton Pink Crystal Parfüm

899 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Koton Pink Crystal Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FRUS Satıcı Ünvanı: FURKAN KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5781001156
    Bu ürün FRUS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pink Crystal Parfüm

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
Geri Bildirim Ver

Koton 2KAK61002AA Pink Crystal Parfüm

Benzersiz bir koku, güzelliğinizi pekiştirecek olan yegâne unsurdur. Koton Pink Crystal parfüm, şıklığınızı zirveye taşıyabilecek nitelikli seçeneklerin başında gelir. Enerjik esansıyla bu ürün, size de genç ve hareketli bir hava katabilir. Söz konusu parfümün etkisi, içeriğindeki notalarının belirginliği sayesinde kısa sürede hissedilir. Girdiğiniz ortamlarda fark edilmek, kokunuzla tarzınızı yansıtmak istiyorsanız bu parfüm doğru tercih olabilir. Günlük kullanıma uygun bu özel kokuyla siz de kendinizi her an bakımlı hissedebilirsiniz.

  • Oryantal notalarıyla öne çıkar.
  • EDT koku tipi kategorisindedir.
  • 100 Ml hacme sahiptir.

Koton Pink Crystal Parfümün İçeriği Nedir?

Koton Pink Crystal Parfümün İçeriği Nedir?

Notalarıyla benzersiz bir etki bırakan Koton Pink Crystal parfüm, farklı kokuları ahenkle buluşturur. Bu büyüleyici parfüm hem meyvemsi hem de oryantal tarzı yansıtan içeriğiyle öne çıkar. Bahsedilen ürünün üst notasında taze meyve özleri bulunur. Parfümün bu özelliği çevrede tatlı ve enerjik bir his uyandırmayı sağlar. Söz konusu kokunun alt notasında Çam yer almaktadır. Ürün bu sayede oldukça dinginleştirici bir etkiye sahiptir. Koton Pink Crystal parfümün orta notasında ise Şakayık vardır. Parfüm, kalbindeki notanın etkisiyle hafif ve Güle benzer bir aroma yayar. Bahsi geçen kokunun içerisinde mor meyveler ve belirgin bitki özleri yer aldığından güçlü bir etkisi vardır. Bu sayede parfümün yaydığı koku kısa sürede çevreyi etkisi altına alır. Özgün kokusuyla bu ürün, farklı görünmeyi seven kadınlar için doğru seçim olabilir.

Koton Pink Crystal Parfüm Kimlere Hitap Eder?

Koton Pink Crystal Parfüm Kimlere Hitap Eder?

Kalıcılığı ve yoğun esansıyla dikkat çeken Koton Pink Crystal kadın parfümü yoğun ilgi gören ürünlerin başında gelir. Bu koku, belirgin mor meyve özleri sayesinde gücünü ve enerjisini yansıtmak isteyen kadınların ilk tercihlerindendir. Feminen esansa sahip parfüm, cazibesini ortaya çıkarmaktan çekinmeyen her kadına hitap eder. Koton Pink Crystal parfüm, doğada kendine has kokularıyla öne çıkan bitki özlerini içerdiğinden tarzıyla cesaretine vurgu yapan kadınlar için ideal olabilir. Bahsedilen ürün, sadeliği ve zarafeti bir arada bulmak isteyen tüm kullanıcıların ilgisini çekebilir. Koton Pink Crystal kadın parfümü, kadınsılığı yansıtırken çocuksu enerjisinden vazgeçmeyen yetişkinler için de uygun bir seçenektir. Farklılığı ve cesareti vurgulayan bu parfüm, her yaştan kadına yakışabilecek niteliktedir. Siz de kendinizi yansıtacak güçlü bir koku arıyorsanız bu ürün doğru tercih olabilir.

Koton Pink Crystal Parfümün Kokusu Nasıldır?

Mor meyvelerin çiçeklerle buluştuğu Koton Pink Crystal kadın parfümü, benzersiz bir kokuya sahiptir. Söz konusu ürünün içerisindeki Şakayık, baskın ve ferahlatıcı bir koku yayar. Esansı yoğun olsa da parfüm, çevrede ağır ve rahatsız edici bir hissiyat yaratmaz. Üstelik ürünün Çam özü içermesi hem kullanan kişide hem etrafında ormanda yürüyüş yapıyormuşçasına dingin hissettirir. Koton Pink Crystal parfümün esansındaki bitki notaları, belirgin kokular olmalarına rağmen hafif ve hoş bir his uyandırır. Bahsedilen ürün, EDT grubu koku tipidir. Bu sayede parfümün esans yoğunluğu %4 ile %10 arasındadır. Parfümün esansı etkisini minimum 3-4 saat sürdürür. Söz konusu ürünü biraz uzak mesafeden kulak arkalarına ve bileklere sıkmak yeterlidir. Böylece koku teninize kolayca işler. Kalıcı ve iz bırakan bir kokuya sahip olmak isteyen kadınlar, bu parfümü rahatlıkla sepetlerine ekleyebilirler. Ürünü kullananların değerlendirmelerini görmek için Koton Pink Crystal parfüm yorum bölümüne göz atabilirsiniz. Ayrıca ürünü Trendyol’dan hızlı ve güvenli bir şekilde uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.