7
Xbox Aksesuarları kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

logitech G920 Force Pc/xbox Direksiyon 941-000123

18.950 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

logitech G920 Force Pc/xbox Direksiyon 941-000123

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR Satıcı Ünvanı: VATAN BİLGİSAYAR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632003607286721 Vergi Kimlik Numarası: 6320036072
    Bu ürün VATAN BİLGİSAYAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Logitech yarış direksiyonu, bilgisayarlar ve oyun konsollarıyla uyumludur. Windows ve Xbox gibi sistemlerle kullanılabilir.
  • Logitech G G920 direksiyon setinin 900° dönüş açısı sayesinde oyunlarda gerçekçi sürüş deneyimini yaşayabilirsiniz.
  • Debriyaj, fren ve gaz fonksiyonlarına sahip Logitech G G920 direksiyon seti ile oyunlarda daha gerçekçi bir sürüş hissi elde edebilirsiniz.
  • Titreşim özelliği sayesinde oyunlardaki yolların ve arazi koşullarının hissedilmesini sağlayan Logitech yarış direksiyonu daha etkileyici bir oyun deneyimi sunar.
  • Logitech G G920 Driving Force yarış direksiyonu setinin USB bağlantı tipi sayesinde kolayca bilgisayara veya konsola bağlayabilirsiniz.
  • Logitech G G920 5099206058996 direksiyon seti, 2250 gram ağırlığıyla sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Kablolu
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Uyumlu Cihaz PC
  • Ürün Türü Direksiyon
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

Logitech G920 Driving Force Yarış Direksiyonu XBOX PC 941-000123 Fiyatı - Trendyol

Teknolojinin gelişmesiyle farklı tasarımlara sahip birçok oyun tasarlanır. Bu oyunları konforlu hale getiren ekipmanlar bulunur. Araba yarışı gibi oyunlar için direksiyon seti tasarlanır. Logitech G920 direksiyon seti gerçekçi bir sürüş deneyimi yaşamanıza fırsat verir. Hem çocuk hem de yetişkinler için tasarlanan ürün her kitleye hitap eder. Direksiyon sınavına hazırlanan kişiler için araba sürmeyi kolaylaştırır. Özellikle debriyaj fren ilişkisini bu ürünle olaylıkla kavrayabilirsiniz. Böylece gerçek sınavı kolaylıkla geçebilirsiniz. Logitech direksiyon seti G920 modeli ile çocuklarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Ürün tasarlanırken kaliteli malzeme ve materyaller kullanılır. Direksiyon, yüksek kaliteye sahip silikon ile sağlamlaştırılır. Böylece bu ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Bu ürünün avantajlarından kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Ürünün diğer özellikleri şöyledir:

  • Kaliteli materyal kullanımı
  • İşlevsel tuş tasarımı
  • Kullanışlı pedallar

Etkileyici Tasarımıyla Logitech G920 Direksiyon Seti

Etkileyici Tasarımıyla Logitech G920 Direksiyon Seti

Oyun dünyasının vazgeçilmezlerinden olan yarış oyunları için kullanışlı ekipmanlar tasarlanır. Bunlardan biri Logitech G920 Force PC/Xbox direksiyon 941-000123 modelidir. Kablolu olarak sunulan ürün adaptör ile birlikte satılır. Direksiyon simidi, deri ve metal detaylardan oluşur. Böylece elinizden kayma veya terleme gibi problemler engellenir. Elinizle tuttuğunuzda gerçek yarış arabasında gibi hissedebilirsiniz. Direksiyonun orta kısmında Logitech logosu bulunur. Direksiyonun üzerinde birçok tuş olduğundan dolayı oyunda avantajlı olabilirsiniz. Radyo açabileceğiniz bir tuş da ürün üzerinde bulunur. Bu sayede sesi yükseltip kısabilirsiniz. Diğer tuşları ise oynadığınız oyuna göre özelleştirebilirsiniz. 5099206058996 model ürünü masaya kolaylıkla sabitleyebilirsiniz. Etkileyici tasarım ile simülasyon havasına bürünebilirsiniz. Direksiyon, iki tur çevirmenize fırsat verir. Birçok oyunda avantaj sağlayabileceğiniz ürünle yaptığınız her hareket ekrana anında yansıyabilir. Logitech Xbox direksiyon setine kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Kullanışlı ve Eğlenceli Logitech Direksiyon Seti G920

Kullanışlı ve Eğlenceli Logitech Direksiyon Seti G920

Logitech G920 Driving Force Xbox/PC direksiyon PS3, PS4, bilgisayar, Xbox ve One S ile uyumludur. Araç, manuel olarak kullanabileceğiniz şekilde tasarlanır. Direksiyonla birlikte H vites ve pedallar sunulur. Logitech direksiyon G920 oyunda yaşadığınız her eylemi gerçek gibi hissetmenizi sağlar. Üründe Force Feedback özelliği bulunur. Bu özellik sayesinde hızlı gittiğinizde direksiyonun sertleşmesini sağlayabilir, viraj almaya çalışırken veya kaldırıma çıktığınızda her hareketi detaylı olarak hissedebilirsiniz. Ürünün yazılımı da son derece kullanışlıdır. Direksiyon üzerindeki tuşları ve vitesi istediğiniz özelliğe atayabilirsiniz. Ürün, siyah, kırmızı ve mavi renklerden oluşur. Böylece şık bir görünümle zevkinizi de ortaya çıkarabilirsiniz. Bu kullanışlı ve eğlenceli oyun setine avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Logitech G920 direksiyon seti kullananlar size ürün hakkında tavsiye verebilirler. Böylece ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir, satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz.

Logitech G920 Direksiyon Seti Yorumları ve Fiyatları

Logitech G920 Direksiyon Seti Yorumları ve Fiyatları

Logitech G920 Force PC/Xbox direksiyon 941-000123 fiyatı ürünün tasarımına, özelliklerine, barındırdığı teknolojiye, kullanılan malzeme ve materyallere göre belirlenir. Ürün her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Siz de eğlenceli bu ürüne cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Ürünün pedal tasarımı da oldukça ilgi çekicidir. Pedal bölümü metalden oluşurken alt bölümü kaydırmaz tasarıma sahiptir. Ayrıca ürünü sabitleyerek de oyun sırasında sert hareketler yaptığınızda direksiyonun kaymasını önleyebilirsiniz. Fren sertken gaz pedalı bir o kadar yumuşaktır. Debriyaj ise yapay hissiyatın tersine gerçekçi bir deneyim yaşatır. Vites ise deri malzemeden oluşur. Model, 6 vitese sahiptir. Logitech G920 direksiyon seti yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü satın alan kişilerin tecrübe ve deneyimlerini içerir. Bu değerlendirmeler ile bilgi sahibi olabilirsiniz. Tasarım harikası ürüne Trendyol üzerinden cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz.