MICLO CLEANING Mandallı Teleskobik Mop +2 Bez

289 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

MICLO CLEANING Mandallı Teleskobik Mop +2 Bez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MICLO Fabrika Satış Satıcı Ünvanı: BARIŞ ÇALIŞKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2260658152
    Bu ürün MICLO Fabrika Satış tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miclo Cleaning Markasının yeni ürünüdür. MOP PALETİ ÖLÇÜSÜ BOY 38CM EN 20 CMDİR. Koltuk ve yatak altlarında, tavan ve duvarlarda, 360 derece dönebilen başlığı sayesinde uzanamadığınız tüm noktaları temizleyebilirsiniz. Mandallıdır, yanında 2 adet bezi ile beraber gönderilir. Mandalları sayesinde dilediğiniz bezi takarak kullanabilirsiniz. Renk olarak mor ve yeşil mevcuttur. stok durumuna göre ikisinden biri gönderilir.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Set
Geri Bildirim Ver

Miclo Cleaning Mandallı Teleskobik Mop + 2 Bez

Temizlik yapmak Miclo Cleaning mandallı teleskopik mop ile son derece eğlenceye bir hale gelir. Mükemmel leke çıkarma ve toz toplama özelliğiyle teleskopik ürün, temizliğin olmazsa olmaz ürünleri arasında yer almayı başarır. Bu sayede başka malzemelere ihtiyaç kalmaz. Ürün, mikrofiber bezleri ile dikkat çeker. Tasarımı sayesinde kusursuz hijyen sağlar. Bu seçenek ile temizlik esnasında çıkmayan lekelerden ve toz toplamayan malzemelerden rahatsız olma sorunu ortadan kalkar. Miclo Cleaning mandallı teleskobik mop + 2 bez, kullanım sırasında sizi uğraştırmaz. Aynı zamanda hızlı ve kolay yöntemlerle evinizin temizliğinin keyfine varmanızı sağlar. Özellikle çalışan insanlar için bir zulüm olan yer silme işlemi bu mop ile kısa sürede ekstra sonuç verir. Siz de iyi bir temizlik için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Hızlı temizlik
  • Mükemmel hijyen
  • Ergonomik tasarım

Miclo Cleaning Mandallı Teleskobik Mop + 2 Bez Özellikleri

Miclo Cleaning Mandallı Teleskobik Mop + 2 Bez Özellikleri

Mükemmel derecede hijyeni çok kısa sürede ve uğraşsız olarak elde etmenizi bu ürün, pek çok mikrofiber beze uygun boyutlarda üretilir. Söz konusu mop paletinin eni 20 cm, boyu ise 38 cm şeklindedir. Ayrıca model; mevcut bezleri eskise dahi farklı mikrofiber bezler ile kullanımı da mümkündür. Mandallı yapısı ile bezi iyi biçimde tutar. Böylece silme esnasında kayma olmasını engeller. 360 derece döner başlığıyla dolap üstleri, duvarlar, kapı arkaları, koltuk altları ya da tezgah altları ulaşamadığınız her alana girebilir. Aynı zamanda tek bir toz zerresi dahi bırakmadan bu işin üstesinden gelmenize yardımcı olur. Mandallı temizlik mop, pratik tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlar. Siz de bu seçenek ile hızlı ve mükemmel temizliğin keyfine varabilirsiniz. Bu model ile kısa sürede hijyene kavuşabilirsiniz.

Miclo Cleaning Mandallı Teleskobik Mop + 2 Bez Yorumları

Miclo Cleaning Mandallı Teleskobik Mop + 2 Bez Yorumları

Temizlik konusunda Mıclo cleaning markasını tercih eden çok fazla insan mevcuttur. Müşteriler, bu ürün ile temizliği zor bir iş olarak görmekten vazgeçerler. Beğeni kazanan seçenek ile siz de hızlı ve kolay bir şekilde temizlik işinizi halledebilirsiniz. Bu anlamda Miclo Cleaning mandallı teleskobik mop + 2 bez kullananlar da üründen son derece memnun olduklarını belirtirler. Ürün kalitesini bu yorumlar aracılığıyla da görmeniz mümkündür. Miclo Cleaning mandallı teleskobik mop + 2 bez satın aldığınızdan itibaren, kolay ve hızlı hijyen deneyimini yaşamaya başlayabilirsiniz. Böylece temizliğe daha az vakit ayırırsınız. Teleskopik mop, bu açıdan da zaman tasarrufu yapmanıza olanak tanır. Siz de hem kolay hem hızlı sonuç alabileceğiniz bu mopu en kısa sürede temin edebilirsiniz. Bu sayede keyifli deneyimin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Cazip Miclo Cleaning Mandallı Teleskobik Mop + 2 Bez Fiyatı

Cazip Miclo Cleaning Mandallı Teleskobik Mop + 2 Bez Fiyatı

Son derece kaliteli cleaning mop seçeneğine cazip fiyatlar ile ulaşmanız mümkündür. Fiyat aralıklarının belirlenmesinde ürün kalitesi, üretim malzemesi ve diğer detayların tamamı göz önünde bulundurulur. Belirlenen satış rakamları, müşterilerin yüzünü güldürmeyi başaracak şekildedir. Miclo Cleaning mandallı teleskobik mop + 2 bez fiyat olarak da size avantajlı seçim imkanı sunar. Farklı bütçelere uygun olarak temin edilebilen Miclo Cleaning mandallı teleskobik mop + 2 bez yorumlarına baktığınızda ürünün fiyat ve performans açısından mükemmel deneyim sunduğunu görebilirsiniz. Uzun süre kullanım için kaliteli özelliklere sahip bu mop, vazgeçilmez hale gelir. Siz de Trendyol avantajlarından faydalanarak beğeni kazanan bu seçeneğe kolayca sahip olabilirsiniz. Konforlu kullanımı ve mükemmel hijyeni son derece kısa süre içinde sağlayabileceğiniz bu mopu cazip rakamlar ile kolayca satın alabilirsiniz.