Mindware Pal Zeka Oyunu Q.bitz 8

849 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mindware Pal Zeka Oyunu Q.bitz 8

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CASKO EĞİTİCİ OYUNCAKLAR Satıcı Ünvanı: CAFER KONAÇOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5760274568
    Bu ürün CASKO EĞİTİCİ OYUNCAKLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Q-bitz görsel çevikliğinize meydan okuyan bir oyundur. 3 farklı görsellik içermesinden dolayı çoklu oyunlar için mükemmel bir seçenektir. İlk turda oyuncular küplerini kullanarak oyun kartları üzerindeki desenleri yeniden yapmaya çalışırlar. Kim deseni tamamlarsa kartı alır. İkinci turda oyuncular küplerini desenlerle eşleştirmeye çalışırlar. Üçüncü turda ise beyin gücü öne çıkar. Bu turda oyuncular akıllarından bir desen yapmaya çalışırlar. En çok kartı toplayan oyunu kazanır. 80 Q-bitz kart, 4 ahşap tabla ve 4 setten oluşan 16 adet küp. Zihinsel görsel dikkat, parça-bütün ve şekil-zemin ilişkisi, kısa süreli bellek, bilgiyi kopya etme ve transfer etme becerilerini geliştirir. Yaş Grubu: 8+ Yaş

Ürün Özellikleri

  • Dil Evrensel Dil
  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 8+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Mindware Q-Bitz

Oyun oynamak çocukların yaşamının vazgeçilmez bir parçasıdır. Oyun oynayarak çocuklar; bedensel, duygusal ve zihinsel olarak gelişirler. Aynı zamanda çocukların dil gelişimi de olumlu yönde etkilenir. Oyunlar aynı zamanda çocuğu hayata hazırlayan etkili araçlardır. Kendini ifade etme becerisi kazandırır. Bu sayede çocuğunuzun kelime dağarcığını da geliştirir. Onların duygusal ve sosyal gelişimlerini doğrudan etkiler. Bu tarz aktiviteler aracılığıyla insan ilişkilerini ve yardımlaşmayı öğrenebilirler. Dolayısıyla oyunlar, çocuğun sadece eğlendiği ve enerji attığı bir aktivite değildir. Mindware Q-bitz, zihin becerisi gerektiren bir oyundur. 3 farklı görsellik içerir. Bu özelliği sayesinde görsel çevikliği geliştiren bir aktivite olarak karşınıza çıkar. Konsantrasyon ve dikkat gerektirir. Bu oyun ile çocuğunuz konsantre olma yeteneği kazanır. 8 yaş üzerindeki çocuklarınız için hem eğlenceli hem de geliştirici bir aktivitedir.

  • Yüksek konsantrasyon
  • Yaratıcı düşünme
  • Algılamada artış

Eğlenceli ve Öğretici Mindware Q-Bitz Özellikleri

Eğlenceli ve Öğretici Mindware Q-Bitz Özellikleri

Bu oyun, üç farklı turdan oluşur. Çoklu aktiviteler için ideal bir seçenektir. Ürünün içeriğinde 80 adet kart, 4 ahşap tablo ve 4 setten oluşan 16 adet küp bulunur. İlk turda oyuncular küpleri kullanarak kartların üzerindeki desenleri yeniden yapmaya çalışırlar. İkinci turda ise küplerini desenlerle eşleştirirler. Son turda ise görsel zeka ön plana çıkar. Bu aşamada oynayan kişiler, bir desen yaratmaya çalışırlar. En çok kart sayısına ulaşan kişi kazanır. Dolayısıyla Q bitz oyunu, çocukların görsel çevikliğini artırmak için eşsiz bir seçenektir. Görsel dikkat ve konsantrasyonu geliştirmesiyle öne çıkar. Çocuğunuz, bu oyunu oynayarak dikkatini bir noktada yoğunlaştırabilmeyi öğrenir. Bu aktivite sayesinde çocuklar parça-bütün ilişkisini anlayabilir. Bu da onların yaratıcı düşünme yeteneklerini olumlu yönde etkiler. Çocukların eğlenerek öğrenmesini sağlayan keyifli bir aktivitedir. Aile bireyleriyle veya arkadaşlarla oynanabilir.

Konsantrasyonu Artıran Mindware Q-Bitz Yorumları

Konsantrasyonu Artıran Mindware Q-Bitz Yorumları

Çocuklar, aktiviteler sayesinde sosyalleşir. Çocuğunuz, arkadaşlarıyla oyun aracılığıyla iletişim kurar. Bu iletişim ise ileriki yaşamda işbirliği yapma ve yardımlaşma gibi duyguları geliştirir. Aynı zamanda özgür bir ortam sağlar. Bu sayede duygu ve düşüncelerini rahat bir şekilde dile getirebilirler. Oyunlar, aynı zamanda kuralları öğrenmek için de iyi bir yoldur çünkü kuralları vardır. Çocuklar ise bu kuralları öğrenmek ve akılda tutmak için çaba harcarlar. Bu sayede büyüdüklerinde sosyal hayattaki kurallara uyum sağlama becerisi kazanırlar. Rekabetçi bir oyun olmasıyla Mindware Q-bitz yorumları, büyük ölçüde memnuniyet içerir. Çocuklar başarılı olmak için çaba harcar. Başarılı olanlar sevinci deneyimler, kaybedenler ise üzülebilir. Ancak kaybeden çocuk, kazanmak için kendini motive eder. Dolayısıyla bu rekabet ortamının çocuklar üzerinde olumlu bir etkisi vardır. Üzüntü ve öfke gibi olumsuz duyguları pozitif bir hale getirebilir.

Yaratıcı Düşünceyi Artıran Mindware Q-Bitz Fiyatı

Yaratıcı Düşünceyi Artıran Mindware Q-Bitz Fiyatı

Mindware Q-bitz fiyatı, ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Bu ürün, zihinsel ve görsel dikkati artıran eğlenceli bir aktivitedir. Oyuncuların şekil-zemin ilişkisini kavramasını sağlar. Görsel zekayı geliştirmesiyle öne çıkar. Oyunda kullanılan kartlar sayesinde çocukların bilgiyi kopyalama ve aktarma yetenekleri gelişir. Dolayısıyla kısa süreli belleğin gelişmesine de katkı sağlar. Dikkatini kartlara ve küplere veren çocuklar konsantrasyonunu yoğunlaştırmayı öğrenir. Ürün sayesinde çocuğunuzun duyuları iyi çalışır. Mantık yürütme ve anlama düzeyleri olumlu yönde etkilenir. Aynı zamanda bu ürün oldukça verimli bir içeriğe sahiptir. Üç turdan oluşan içeriği sayesinde farklı oyunlar oynamak mümkündür. Bu ürün sayesinde hem eğlenceli vakit geçirebilir hem de çocuğunuzun gelişmesine katkı sağlayabilirsiniz. 8 yaş ve üstü çocuklar için oldukça öğretici olan bu ürüne Trendyol’dan indirimli fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.