Next Nextstar Next Digital Akıllı Kumanda 20 Model Uyumlu

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
151,30 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Next Nextstar Next Digital Akıllı Kumanda 20 Model Uyumlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Onur-Sat Satıcı Ünvanı: RESUL TOPCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8520068327
    Bu ürün Onur-Sat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Next Digital Programlanabilir Universal Akıllı Kumanda Kumanda Karmaşasına SON VERİN! Tek Kumanda ile Hem Televizyonu Hem de Next Uydu Alıcısını Kontrol Eder Markası Ne Olursa Olsun Televizyon Kumandasındaki Tuşları Öğrenir Next Markalı Uydu Alıcılarını Tek Kumanda ile Kontrol İmkanı Sunar Fosforlu Ses Kanal Değiştirme Tuşlarıyla Gece Kullanımını Kolaylaştırır! Televizyon Kumandasında En Çok Kullanılan Tuşlar: Açma/Kapama, Ses Değiştirme, Yön/Program Değiştirme, Kaynak Değiştirme ve Onay Tuşlarıdır. Bu Tuşları Next Digital Kumandanıza TV Marka-Modeliniz Ne Olursa Olsun Tanıtabilirsiniz. Böylece Hem Televizyon Hem Uydu Alıcısı İçin Ayrı Kumanda Kullanmanıza Gerek Kalmaz! Next 2071 Next 2053 Next 2023 Next 64 Next Kanky HD Next 2000 HD Internet Machina Next 2000 HD FTA Next 2000 HD CX Next 2000 USB Next Minix HD Tiger Next Minix HD Tango Blue Next Minix HD Tango Blue II Next Minix HD Tango Red Next Minix HD Tango Red II Next Minix HD Black II Plus Next Minix HD Black II S Plus Next Minix HD Punto Plus Next Minix HD Punto+Plus Starbox Onyx HD Xbox Forza HD Not: Kumandayı kullanabilmek için uydu alıcınızın yazılımını güncelleyiniz.
Geri Bildirim Ver

Next Nextstar EU-nxt-101 Next 20 Model Uyumlu Digital Akıllı Kumanda

Next Nextstar 20 model uyumlu digital akıllı kumanda, iki cihaz için tek ürün kullanılmasına olanak tanır. Next uydu alıcılarına uyumlu olarak tasarlanan kumanda, sahip olduğu teknik özellikler sayesinde televizyonla da eşleştirilebilir. Estetik tasarımıyla kişilere kolay kullanım imkânı sunan kumandayla televizyon izlemek sizin için daha keyifli bir hâle dönüşecektir. Renkli tuş tasarımlarına sahip olan kumandanın tuşları yumuşak dokuya sahiptir. İnce pille çalışan ürünü edinerek cihaz kontrolünü sizin için kolaylaştırabilirsiniz.

  • Next marka uydu alıcılara uyumludur.
  • Televizyon kontrol etmek için kullanılabilir.
  • Dayanıklı materyalden üretilmiştir.

Next Nextstar Digital Akıllı Kumandanın Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Next Nextstar Digital Akıllı Kumandanın Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Next Nextstar 20 model uyumlu digital akıllı kumanda, ergonomik tasarımıyla kişilere kullanım kolaylığı sağlar. Ürün üzerinde toplam 48 adet tuş bulunur. Siyah renkteki kumandada yer alan tuşların büyük çoğunluğu ürünle aynı renktedir. Açma-kapama ve ses kapama gibi sıklıkla kullanılan tuşlar renkli olarak tasarlanmıştır. Ele tam oturan ince tasarımı kumandanın konforlu bir şekilde kullanılmasına olanak tanır. Ürün üzerinde yer alan kanal ve ses değiştirme tuşları beyaz renktedir. Kumanda kullanılırken bu tuşlar renkli hâle dönüşür. Kumanda tuşları üzerindeki simge, yazı ve rakamlar ürünün kolay anlaşılır olmasını sağlar. Ürün üzerinde “Next Digital” ibaresi bulunur. İnce pille çalışan kumandayla uzaktan cihazınızı yönetebilirsiniz. Next Nextstar universal digital akıllı kumanda, kişilere televizyon izleme keyfini doyasıya yaşatır. Ürünü edinerek televizyonunuzu ve uydu alıcınızı kolayca edebilirsiniz.

Next Nextstar 20 Model Uyumlu Digital Akıllı Kumanda Kaliteli midir?

Next Nextstar 20 model uyumlu digital akıllı kumanda, kaliteli plastikten üretilmiştir. Elektronik devre üzeri güçlendirilmiş plastikten oluşan ürün, orta ve hafif şiddetli darbelerden etkilenmez. Tuş tasarımında yumuşak olmasını karşın dayanıklı materyal kullanılmıştır. Oldukça sık güç uygulanan kumanda tuşları kolay deforme olmaz. Fosforlu renkte kanal değiştirme tuşları, ürünün karanlık ortamda dâhi rahatlıkla ayırt edilmesini sağlar. Next Nextstar universal digital programlanabilir akıllı kumanda dayanıklı materyallerden tasarlanmasına rağmen oldukça hafiftir. Ürün, uzun süre kullanımda bilekte ağırlık oluşturmaz. Tuş tasarımıyla kişilere kullanım kolaylığı sağlayan kumandayla gün içerisinde televizyon izleme keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Farklı modeldeki televizyonlarla uyum sağlayan kumandanın birden fazla cihazla kullanılması mümkündür. Ele tam oturan ürünü uzun yıllar aynı kalitede kullanmayı sürdürebilirsiniz.

Next Nextstar Digital Akıllı Kumanda Hangi Modellerle Uyumludur?

Digital akıllı kumanda, Next markalı tüm uydu alıcıların kullanıma uygundur. Ürün uydu alıcısının yanı sıra televizyon kontrol etmek için de kullanabilir. Kumanda karışıklığı yaşanmasını önleyen ürünü televizyon kumandanızla eşleştirebilirsiniz. Yapılan bu işlemin ardından Next Nextstar 20 model uyumlu digital akıllı kumandayla hem uydu alıcısı hem de televizyonunuzu kontrol edebilirsiniz. Kumandalar arası eşleşme yapmak oldukça kolaydır. Düz bir zemin üzerine kumandaları karşılıklı olarak yerleştirerek işleme başlayabilirsiniz. Digital akıllı kumandanın yeşil ve kırmızı renklerine 5 saniye basılı tutmanızın ardından bu ürünün yeşil tuşuna bir kez basarak kırmızı ışık yanması beklemeniz gerekir. Yanıp sönen kırmızı ışığın ardından televizyon kumandasının açma-kapama tuşuna basılı tutulur. Kırmızı ışık sabit yandığında kumanda eşleşmesi tamamlanmış demektir. Ürün hakkındaki kullanıcı deneyimlerini merak ediyorsanız Next Nextstar 20 model uyumlu digital akıllı kumanda yorumlarını okuyabilirsiniz. Next Nextstar 20 model uyumlu digital akıllı kumanda fiyatı her bütçeye sahip kullanıcının ulaşabileceği oranlara sahiptir. Akıllı kumandayı uygun fiyat garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.