2
Lazer Yazıcı kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Pantum P2500w Wifi Mono Lazer Yazıcı

3.900 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.990 TL

Ürün Bilgileri

Pantum P2500w Wifi Mono Lazer Yazıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GOR Teknoloji Satıcı Ünvanı: GOR TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0396140630600001 Vergi Kimlik Numarası: 3961406306
    Bu ürün GOR Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pantum P2500W Wifi Mono Lazer Yazıcı Küçük bir işletmeniz olabilir ama büyük iş ihtiyaçlarınız olabilir. Ultra kompakt Pantum P2500W Lazer Yazıcı Çok İşlevli Yazıcı bireysel kullanıcılar düşünülerek tasarlandı. Kurulumu hızlı, günlük kullanımı kolay ve yazdırma performansı hızlıdır. Sınıfının En İyi Baskı Kalitesi ile Benzersiz Deneyim Lazer yazıcının 1200 x 1200 DPI piksel baskı çözünürlüğü sayesinde çıktılar kaliteli ve eksiksiz bir şekilde edinilir ve ayrıcalıklı bir hizmetten faydalanılabilir. Onlarca sayfa baskı her zaman aynı kalitede baskılar sunar. Siyah Beyaz Baskıda Mükemmel Sonuç Lazer yazıcının siyah beyaz baskı türü sınıfının en iyi performansını sağlayarak kullanıcılara profesyonel çözümler üretmektedir. Siyah beyaz baskı kalitesi sın teknoloji yenilikçi özellikler ile tasarlanmıştır. Yüksek Kalite Bit Değer ile Dâhili Bellek Lazer yazıcıda bulunan mükemmel özellikler sayesinde kullanıcılar benzersiz deneyimle elde edebilir. Yazıcının 24 Bit değeri ve 128 MB dâhili hafızası işlem yeteneğini kolaylaştırmak için tam güç çalışmaktadır. En Hızlı Baskılar İçin En Doğru Tercih Üründe bulunan baskı hızı dakikada 20 sayfalık siyah beyaz baskıyı en kaliteli şekilde kullanıcıları ile buluşturmaktadır. Kullanıcılar mükemmel baskı hızı sayesinde zamandan tasarruf ederek işlem yeteneklerini geliştirebilir. TEKNİK ÖZELLİKLER Marka Pantum Modeli P2500W Hız Dakikada 23 sayfaya kadar letter / Dakikada 22 sayfaya kadar A4 Görev Döngüsü Ayda 15.000 sayfaya kadar İşlemci / Bellek 600 MHz / 128 MB Wifi Var Çözünürlük 600 x 600 dpi (1200 x 1200’e kadar gelişmiş görüntü kalitesi) İlk sayfanın çıkış süresi En hızlı 7,8 saniye Sayfa Tanımlama Dilleri GDI Ağırlık 4,75 kg (10,47 Ib) Tarama YOK Faks YOK Bağlantı Hız USB 2.0
  • WiFi: IEEE 802.11b/g/n Kağıt Girişi 150 yaprak Kağıt Çıkışı 100 yaprak Garanti İki yıl garanti

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler WiFi Desteği
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Yazıcı Tipi Lazer Mono
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Pantum P2500W Wi-Fi Mono Lazer Yazıcı

Yazıcı, bilgisayarlardaki görsellerin ve yazıların kağıda aktarılmasını sağlayan elektronik cihazdır. Fotoğraflar, grafikler ve çizimleri somut hale dönüştüren bu cihaz sayesinde belgelerinizi net şekilde görebilirsiniz. Pantum P2500W Wi-Fi mono lazer yazıcı günlük kurulumu kolay ve yazdırma performansı hızlıdır. Bu yazıcının 1200 x 1200 DPI piksel baskı çözünürlüğü sayesinde kaliteli çıktılar elde edebilirsiniz. Pantum lazer yazıcının 2.0 USB giriş desteği bulunur. Bu sayede yazıcının diğer cihazlarla bağlantı kurması sağlanır. Pantum yazıcıyı kullanarak istediğiniz cihazdaki görüntüleri pratik bir şekilde kağıda aktarabilirsiniz. Pantum P2500W lazer Wi-Fi yazıcı mobil cihazlar ile 128 MB kablosuz bağlantı kurar. Bu bağlantı desteği sayesinde hızlı bir şekilde işlemlerinizi halledebilirsiniz. Siz de Pantum P2500W yazıcı Wi-Fi mono lazer yazıcı tercih ederek benzersiz deneyimler elde edebilirsiniz.

  • Kolay kurulum
  • Hızlı yazdırma performansı
  • Yüksek baskı çözünürlüğü

Pantum P2500W Wi-Fi Mono Lazer Yazıcı ile Kaliteli Baskılar

Pantum P2500W Wi-Fi Mono Lazer Yazıcı ile Kaliteli Baskılar

Pantum yazıcı hızlı işlem yeteneği sayesinde çıktıları kısa sürede almayı sağlar. Üründe bulunan baskı hızı, dakikada 20 sayfalık siyah beyaz baskıyı kaliteli şekilde sunar. Bu hız sayesinde zamandan tasarruf edebilirsiniz. Pantum P2500W yazıcı 24 bit değeri ve 128 MB dahili hafızası bulunur. İşlem yeteneğini kolaylaştıran ve tam güç çalışan bu ürünü tercih ederek yüksek performans elde edebilirsiniz. P2500W, Linux, MacOS ve Windows işletim sistemlerini desteklemesi ile müşterilere büyük avantaj sağlar. Lazer yazıcı A4, A5 kağıt boyutları ile size farklı alternatifler sunar. Ürünün geniş kağıt haznesi sayesinde 150 kağıt girişi 100 kağıt yaprak çıkış kapasitesi bulunur. Siz de bu model hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz Pantum P2500W Lazer Wi-Fi yazıcı yorumları kısmını inceleyerek ürünü satın alan müşterilerin değerlendirmelerini okuyabilirsiniz.

Fonksiyonel Pantum P2500W Lazer Wi-Fi Yazıcı

Fonksiyonel Pantum P2500W Lazer Wi-Fi Yazıcı

Pantum markasının lazer yazıcısı hem siyah beyaz hem de renkli çıktı alınmasını sağlayan teknolojik bir cihazdır. Dakikada 20 sayfalık baskı hızı sayesinde iş ortamında oldukça rahat edebilirsiniz. Yazıcının tonerinin düşük maliyetli olması müşterilere avantaj sağlar. Ayrıca uzun süreli kullanım imkanına sahip olan bu ürünü tercih ederek yüksek tasarruf imkanı elde edebilirsiniz. Sessiz çalışan Pantum P2500W mono lazer yazıcı kullanılan ortamda gürültü kirliliğinin önüne geçmenize imkan tanır. Yüksek performansa sahip bu cihaz sayesinde iş yükünüzü de hafifletebilirsiniz. Pantum P2500W ile tek tonerle 100 yaprak kağıt çıkışına ulaşabilirsiniz. Üründe bulunan USB girişi ve 128 MB dahili hafızası işlem yeteneğini oldukça kolaylaştırır. Yüksek performansı ve uygun fiyatı ile beğeni toplayan bu ürünü kullanarak işlerinizi kolay hale getirebilir, kaliteli ve net baskılar elde edebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Pantum Lazer Wi-Fi Yazıcı

Avantajlı Fiyatlarla Pantum Lazer Wi-Fi Yazıcı

Pantum marka lazer Wi-Fi yazıcı tercih ederek birden çok çıktıya aynı anda ulaşabilirsiniz. Her daim her yerde tercih edebileceğiniz bu ürün ile sadece çıktı değil fotokopi işlemi de yapabilirsiniz. Pantum P2500W fiyat ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Uygun maliyetli olması müşterilere ekonomik yönden yüksek avantaj sağlar. Pantum yazıcıyı tercih ederek işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Bu ürün sayesinde kolay baskı yapma imkanı bulabilirsiniz. Bu yazıcı, çeşitli işletim sistemleri ile aksaklık yaşamadan çalışır. Siz de bu ürünü tercih ederek kaliteli ve eksiksiz bir şekilde çıktılarınızı elde edebilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz Pantum P2500W yorum kısmını inceleyerek ürünü satın alan müşterilerin değerlendirmelerini okuyabilirsiniz. Yüksek performans ve fiyat avantajı sağlayan bu modeli Trendyol üzerinden güvenli ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.