Paranit Bit Şampuanı 100 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (61)
Kurumsal Fatura
198,45 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
306 TL231 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269 TL249 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paranit Bit Şampuanı 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MEDİSSUPHARMA Satıcı Ünvanı: SANOGEN SAĞLIK VE MEDİKAL PAZARLAMA DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0744116163900001 Vergi Kimlik Numarası: 7441161639
    Bu ürün MEDİSSUPHARMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saçtaki biti gidermek için geliştirilmiş bit şampuanıdır. Paranit şampuan, saç biti ve sirklerini giderir. 10 dakikada saç bitinden kurtulmanızı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Arındırıcı
  • Hacim 0-199 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Paranit Bit Şampuanı 100 ml

Paranit bit şampuanı 100 ml bitlenme gibi durumlarda doğru bir kullanımla oldukça etkili olur. Birbirleriyle aşırı yakın temas kurmaları nedeniyle çocuklarda bitlenme yetişkinlere göre daha fazla görülür. Ayrıca çocukların okula gitmesi daha fazla yayılmasına sebep olabilir. Bu ürün ile birlikte bit sorunları kabus olmaktan çıkar, kısa sürede tedavi edilir. Ürünün en önemli özellikleri arasında böcek ilacı içermemesi yer alır. Yepyeni ve eşsiz bir formüle sahip olan bu ürün sayesinde bitler boğulur ve sıvı kaybı yaşayarak ölür. Doğru şekilde kullanımı bitleri öldürme ve temizleme konusunda her zaman işe yarar. Şampuanı oldukça kolay bir şekilde kullanarak bitlerden kurtulabilirsiniz. Paranit’in sahip olduğu özellikler sayesinde uygun dozaj ile ihtiyaç olan bölgeye uygulama yapabilirsiniz. Daha sonrasında Paranit’in kendi tarağını kullanarak bitlerden tarama yöntemiyle kurtulabilirsiniz.

  • Böcek ilaçsız etkili formül
  • Kimyasal madde içermez
  • Hızlı ve etkili çözüm

Paranit Bit Şampuan 100 ml Yorumları ve Özellikleri

Paranit Bit Şampuan 100 ml Yorumları ve Özellikleri

Bit ve pirelerin tedavisinde etkili olan Paranit bit şampuanı iki farklı kullanım çeşidine sahiptir. Yetişkin kişiler ve çocuklar için 2 çeşidi bulunur. Çocuklar için kullanılma amacıyla geliştirilen çeşidi çocukların cilt yapılarına göre özel çalışmalar yapılarak üretilir. Böylece çocuklar üzerinde kullanıldığında herhangi bir sağlık sorunu ortaya çıkmaz. Yetişkinler için üretilen çeşidinde de çok sayıda laboratuvar testi yapılır. Bu ürünleri kullanarak saç ve kafa derisindeki bitler ve pireler etkili bir çözüm sonucu temizlenir. Bu ürünü satın aldığınızda içerisindeki aparatları da kullanmanız daha hızlı sonuç almanızı sağlar. Bitlenme gibi istenmeyen durumlar ile karşı karşıya kalındığında hemen bu ürünü kullanabilirsiniz. Daha önce kullanarak tecrübe edenler Paranit bit şampuanı 100 ml yorum ve tavsiyelerinde bulunarak bu ürünün özelliklerini başka kişilerin de faydalanması amacıyla paylaşırlar.

Beğenilen Paranit Bit Şampuan 100 ml Avantajları

Beğenilen Paranit Bit Şampuan 100 ml Avantajları

Ürünü araştıran kişiler öncelikli olarak bit şampuanı hakkında bilgi sahibi olurlar. Daha sonra kendisi için bu ürünün uygun olduğuna karar veren kişiler hemen bu ürünü sipariş verir. Etkili formülü ile şampuan, bitlenme karşısında oldukça önemli bir tedavi süreci sunar. Bu tedavinin uygulanmaması durumunda bitlerin aile ya da bulunulan ortamdaki diğer kişilere bulaşması da kısa süre içerisinde gerçekleşebilir. Bu sebeple şampuan tercih edildiğinde düzenli ve olması gerektiği şekilde kullanılmalıdır. Böylece çoğalması veya başkasına geçmesi engellenir. Saç derisine ve saçlara uygulanmasının ardından kullanım şeklinde belirtildiği kadar saçta bir süre bekletilmelidir. Daha sonra bol su ile durulama aşamasına geçirilir ve tarakla taranarak bitlerden kurtulunur. Paranit bit şampuanı 100 ml kullananlar ve yaptıkları değerlendirmeleri inceleyerek siz de bu ürünü sipariş edebilirsiniz.

Etkili Formülü ile Paranit Bit Şampuan 100 ml Fiyatları

Etkili Formülü ile Paranit Bit Şampuan 100 ml Fiyatları

Saç bitinin tedavisini sağlamak için bu şampuan çok sayıda avantaj sağlar. Paranit markasına ait bu şampuan, hiçbir şekilde cilt problemlerine yol açmaz. Talimata uygun bir şekilde kullanıldığında istenilen sonuç kısa süre içerisinde elde edilir. Bu ürünün özellikleri ve mevcut avantajları göz önünde bulundurulduğunda Paranit bit şampuanı 100 ml fiyat durumu bu detaylara göre belirlenir. Satış değeri ile kıyaslandığında çok daha yüksek özelliklere sahip olan bu ürün kullananları memnun edecek kapasiteye sahiptir. Şampuanı satın almak istediğinizde Trendyol üzerinden ürünü önce inceleyip sonra sipariş oluşturabilirsiniz. Oldukça kaliteli ve etkili bir formüle sahip olması sayesinde tek kullanımda kısa sürede etkisini gösterir. Saç ve kafa biti sorunlarına doğrudan etkili bir çözüm arıyorsanız özel formüle sahip Paranit bit şampuanı 100 ml satın alabilirsiniz.