Parex Twıster Sap Yedek

279,99 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Parex Twıster Sap Yedek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MERAL Satıcı Ünvanı: MERAL KONFEKSİYON ELEKTRONİK EŞYA HALI VE DAYANIKLI TÜKETİM MADDELERİ PAZARLAMA SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0616005109600015 Vergi Kimlik Numarası: 6160051096
    Bu ürün MERAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgileri Teleskopik sapın boyu dilediğiniz şekilde ayarlanır. Kilitli mekanizması ile açılıp-kapanır. Yıkarken ve kuruturken kilidi açık konuma getiriniz.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Sap
Geri Bildirim Ver

Parex 2107795 Twister Yedek Sap

Parex Twister yedek sap, ayarlanabilir boyutu sayesinde oldukça kolay bir kullanım imkânı sunar. Teleskopik sap olarak adlandırılan bu teknoloji sayesinde son derece kolay şekilde boyu ayarlanabilen bu ürün, dilediğiniz zaman koltuk altlarına kolaylıkla ulaşmanıza yardımcı olur. Ergonomik tasarımı sayesinde tutuş kolaylığı sunan Parex Twister yedek sap, yüzey temizliği yaparken yorulmamanızı sağlar. Eğilmeden yerleri temizlemenize yardımcı olacak bu ürün ayarlanabilir hâliyle yetişemediğiniz alanlara ulaşmanızı sağladığı gibi kişiye özel boya da getirilebilir. Bu sayede kısa ya da uzun gelmeden tam size uygun uzunluğa getirilen bu ürünle beliniz ağrımadan temizlik yapabilirsiniz. Oldukça dayanıklı materyalden üretilen bu malzeme, uzun süre boyunca temizlikteki yardımcılarınızdan biri olmaya hazırdır.

  • Parex Twister’la uyumludur.
  • Kilitli mekanizması bulunur.
  • Ayarlanabilir boyuyla kolay kullanım sunar.

Parex Twister Yedek Sapın Özellikleri Nelerdir?

Parex Twister Yedek Sapın Özellikleri Nelerdir?

Parex Twister yedek sap, ayarlanabilir oluşuyla pek çok kişinin oldukça beğendiği ürünler arasındadır. Dilediğiniz yeri silerken zahmetsizce ulaşmanızı sağlayacak bu sap sayesinde dolap ve yatak altlarının temizliği son derece kolay şekilde yapılabilir. Ayrıca merdiven ya da sandalye gibi bir eşyayla yüksek yerlere ulaşmak istemeyenler için bu ürünün ayarlanabilir boyutta olması oldukça konforlu bir deneyimi de beraberinde getirir. Herhangi bir yere çıkmanıza gerek kalmadan yüksekleri temizleyebileceğiniz bu ürün, ev kazalarının oluşmasını engellemek konusunda da size yardım eder. Parex Twister yedek sap, kilitli mekanizması bulunan bir üründür. Paspasın yıkamasını kolaylaştırmak için döner başlığın hareket imkânını sunan bu ürünün, temizlik sırasında zorluk çıkarmaması için kilitlenme özelliği bulunur. Orijinal ürün olduğu için paspasıyla tam uyum sağlayan bu sap, son derece kalitelidir.

Parex Twister Yedek Sap Ergonomik midir?

Parex Twister yedek sap, kullanım sırasında herhangi bir rahatsızlık vermemesi için son derece ergonomik şekilde tasarlanmıştır. Ayarlanabilir boyda oluşuyla dik durmanızı destekleyen bu ürün, yanlış duruş sebebiyle meydana gelen ağrıların oluşmasına izin vermez. Kolay kullanım imkânı sunması için özel olarak tasarlanan bu ürün, kilitli mekanizmasıyla da döner başlığın sağlam şekilde tutturulmasını sağladığı için son derece rahat bir temizlik deneyimi sunar. Tüm bunların yanı sıra kolay hareket imkânı sağlaması sayesinde bu ürün, ergonomik tasarımını kullanım sırasına da taşır. Ev işlerinde yardımcınız olmaya aday olan bu ürün, kolay kullanım imkânı sunmasıyla sıklıkla önerilen malzemeler arasındadır. Rahatlıkla kavranabilen sapıyla yüzey temizliği yapmanızı kolaylaştıracağı için gün içindeki işleriniz kısa sürede tamamlanır ve keyif yapmanız için geri kalan zaman, size kalır.

Parex Twister Yedek Sap Dayanıklı mıdır?

Parex Twister yedek sap, son derece dayanıklı materyalden üretildiği için uzun yıllar boyu güvenle kullanılabilir. Kilitli mekanizmasından tutma yerine, sapın gövdesinden birleşme kısmına kadar her detay incelikle tasarlanarak üretilmiştir. Bu sayede uzun süre kullanım imkânı sunmayı başaran bu sap, temizliklerdeki dayanıklı yardımcılarınızdan biri olmaya adaydır. Mekanizmanın tekrar eden hareketlere karşı güçlendirilmiş hâli, bu ürünün uzun süre boyunca ilk günkü gibi kullanılmasını sağlar. Parex Twister yedek sap yorumları, bu yardımcı ürünün oldukça dayanıklı olduğu yönündedir. Bu sayede güvenle ve uzun yıllar boyu kullanabildiklerini belirten kullanıcılar, özellikle ayarlanabilir boyda oluşunu beğenmişlerdir. Siz de sahip olduğu özellikler sayesinde deneyenlerinden tam not alan bu ürünü satın almak isterseniz Parex Twister yedek sap fiyatını Trendyol üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Böylece kolaylıkla oluşturacağınız sipariş kaydının ardından ürünün dilediğiniz adrese getirilmesini sağlayabilirsiniz.