2
Diğer Şarküteri Ürünü kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Red Tiger Yengeç Surimi Stick 500 gr

399,90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Red Tiger Yengeç Surimi Stick 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elisa Gıda Satıcı Ünvanı: BERKER ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1094950127800001 Vergi Kimlik Numarası: 2210733202
    Bu ürün Elisa Gıda tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Yengeç aroması ile beyaz etli okyanus balıklarından üretilmiştir.
  • İçeriği: Balık eti (Surimi) (%37), su, nişasta (Tapyoka ve Mısır), bitkisel yağ, tuz, şeker, doğal aroma verici (Yengeç Aroması), Mirin (Pirinç Sirkesi), Stabilizör (Sorbitol), Stabilizör (Sodyum Polifosfa), Renklendirici Paprika Ekstraktı (E160c), Renklendirici Karmin (E120)
  • Menşei: Türkiye
  • Kullanım Önerisi : Ordövr, salata, makarna, sandöviç veya sushi California Roll yapımında kullanabilirsiniz. Tam pişmiştir. Makarna pişip suyu süzüldükten sonra katılıp 2-3 dakika beraber çevrilirse çok lezzetli olur. Akdeniz yeşillikleri ve hardal sos ile karıştırılıp kepekli bir lavaşa sarılarak soğuk bir wrap yapılabilir. Orta incelikte kıyılıp, yoğurt, mayonez ve dereotu ile karıştırılarak sandöviç malzemesi hazırlanabilir.
Geri Bildirim Ver

Red Tiger Yengeç Surimi Stick 500 gr

Red Tiger yengeç surimi stick 500 gr kullanıldığı yiyeceklere farklı bir aroma katarak lezzet şöleni yaratır. Ürün ağırlığı 500 gr değerindedir ve korumalı şeffaf paketi ile müşterinin eline güvenle ulaşır. Eşsiz ve lezzetli yengeç aromasına sahiptir ve beyaz etli okyanus balıkları kullanılarak üretilir. Kendine has tadı ile beğenilen yengeç surimi sayesinde harika öğünler hazırlayabilirsiniz. Salata, makarna ve sandviçlerde kullanabilir, her gün yeni bir lezzet deneyebilirsiniz. Derin dondurucuda muhafaza edilmesi önerilir. İçerisinde yaklaşık 20 adet stick bulunur. Taze bir şekilde üretilerek müşteri beğenisine sunulur. Yengeç lezzeti sevenlerin gönül rahatlığı ile tercih edebileceği bir üründür. Özellikle suşi yaparken sıkça kullanılan ürünün öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Geniş bir kullanım yelpazesi
  • Eşsiz bir lezzet deneyimi
  • Uzun süre korunan tazelik

Lezzet Katan Red Tiger Marka Yengeç Surimi Stick 500 gr

Lezzet Katan Red Tiger Marka Yengeç Surimi Stick 500 gr

Red tiger yengeç surimi birçok kullanışlı özelliği bulunan oldukça kaliteli bir balık etidir. Her türlü yemeğe yakışacak ve damak tadınıza kolayca uyum sağlayacak şekilde özenle üretilir. Eşsiz tadı sayesinde kısa zamanda tercih haline gelir. İsteğe göre evde suşi yapımında da kullanarak yemeğinizi zenginleştirebilirsiniz. Buzdolabında olmasa dahi 15 gün boyunca taze kalma özelliği mevcuttur. Kullanım sonrası paketin ağzını kapatarak buzdolabında rahatça muhafaza edebilirsiniz. Makarnalarınızın yanında da iyi bir aperatif seçeneği sağlar. Eşsiz lezzeti ile sofralarınızda gönül rahatlığı ile yer verebileceğiniz lezzet kalitesi yüksek bir üründür. Ağızda kolay dağılan bir yapıya sahiptir. Salataya ekleyebilir, deniz mahsullü leziz bir öğlen yemeği hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz isteğe göre lavaşa sararak evde kendi yengeç tadında balık etli wrap yapabilirsiniz. Çocukların da seveceği ve favorisi haline gelecek bir üründür.

Red Tiger Marka Yengeç Surimi Stick 500 gr Yorumları

Red Tiger Marka Yengeç Surimi Stick 500 gr Yorumları

Red Tiger surimi ürününün lezzeti renklendirici ve doğal aroma vericiler ile zenginleştirilir. Eşsiz tadı ve aroması sofralarda bir lezzet şöleni yaşatır. Pratik ve kolay bir tüketim seçeneği mevcuttur. Ana yemeklerin yanında iyi bir atıştırmalık seçeneğidir. Yumuşak ve ağızda hemen dağılan kıvamı sayesinde tadını bütünüyle hissedebileceğiniz lezzete ve yüksek kaliteye sahip bir et ürünüdür. Piştiğinde mutfağınıza kötü ve ağır kokular yayarak sizi rahatsız etmez. Oldukça kalorisi düşük ve hafif bir besin kaynağıdır. Tüketim sonrası vücudunuza ağırlık hissi vermez. Kalitesi ve lezzeti ile öne çıkan yengeç surimi stick, farklı tatlardan hoşlananlar için de idealdir. Eğer ürün hakkında değerlendirmeleri ve yorumları merak ederseniz Red Tiger yengeç surimi stick 500 gr yorumları bölümünden göz atabilir ve yeterli bilgi sahibi olduktan sonra satın alabilirsiniz.

Red Tiger Marka Yengeç Surimi Stick 500 gr Fiyatları

Red Tiger Marka Yengeç Surimi Stick 500 gr Fiyatları

Et ve balık ürünleri tercih edilirken sağlıklı ve kaliteli olma düzeyine göre seçim yapılması büyük ölçüde önem taşır. Red Tiger yengeç surimi stick 500 gr fiyatı belirlenirken ürünün lezzet kalitesi ve müşteri için uygun olup olmadığı göz önünde bulundurulur. Kullanacağınız kadar ürünü alıp kalan kısmını hava almayacak bir şekilde buzdolabının üst bölmesinde muhafaza etmeniz uzun süreli bir kullanım için tavsiye edilir. Son derece lezzetli yengeç stick, taze bir şekilde size ulaşır. Sofralarınızı süsleyecek ve farklı bir renk katacak lezzete sahiptir. Herhangi bir yan etkiye ya da alerjiye sebep olacak bir içeriği bulunmaz. Sağlıklı şekilde özenle üretilerek müşterinin beğenisine sunulur. Dilerseniz hakkında yapılan değerlendirmelere ve yorumlara göz atabilir, ürüne online alışverişin keyifli adresi Trendyol güvencesiyle kolayca ulaşabilirsiniz.