Samsung Smart Hub Tv Kumanda

122 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
89,99 TL
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Samsung Smart Hub Tv Kumanda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lagom Endüstri İklimlendirme Satıcı Ünvanı: AYŞE YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9670102398
    Bu ürün Lagom Endüstri İklimlendirme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Samsung orijinal ürünüdür Uyumlu olduğu modeller Ue32h5303awxtk Ue32h5373asxtk Ue32h5570asxtk Ue32h6270asxtk Ue40h5203awxtk Ue40h5303awxtk Ue40h5373asxtk Ue40h5570asxtk Ue40h6270asxtk Ue40h6290asxtk Ue46h5303awxtk Ue46h5373asxtk Ue46h6273asxtk Ue48h5203awxtk Ue48h5570asxtk Ue48h6270asxtk Ue48h6290asxtk Ue48h6870asxtk Ue55h6270asxtk Ue55h6273asxtk Ue55h6290asxtk Ue55h6870asxtk Ue55hu7100sxtk Ue58h5203awxtk Ue58j5270asxtk Ue60h6203awxtk Ue60h6270asxtk Ue60h6273asxtk Ue65hu7100sxtk
Geri Bildirim Ver

Samsung Smart Hub TV Kumanda

Samsung, dünya çapında tanınan bir teknoloji markasıdır. Özellikle TV modelleri ile öne çıkan Samsung marka televizyonların vazgeçilmez aksesuarı Samsung smart hub TV kumandasıdır. Kumandalar basit bir ürün gibi gözükselerde bu küçük ve basit eşya televizyon keyfinizi rahatça yaşayabilmenizi sağlayan asıl üründür. Yorgun bir günün ardından konfor alanınız olan evinizde, rahatça televizyon izlerken smart hub TV kumanda her zaman elinizin altında olur. Bu ürün ile her an istediğiniz kanala tek tuşla ulaşabilirsiniz. Model sahip olduğu hafif tasarımı ile ilgi çeker. Kumandanın bir bölümü renkli bir bölümü de renksiz tuşlara sahiptir. Bu kullanışlı ürün, üzerinde pek çok fonksiyonel tuş barındırır. Info tuşu ile sizlere detaylı kanal bilgisi verir.

  • Kısayol tuşları
  • Kolay kullanım
  • Renkli tuş ayrımı

Samsung Smart Hub BN59-01178B TV Kumanda Özellikleri

Samsung Smart Hub BN59-01178B TV Kumanda Özellikleri

Samsung markasının eşsiz özelliklere sahip televizyonlarının önemli bir parçası olan smart hub TV kumandası BN59-01178B modeldir. Bu modele sahip olmasından kaynaklı pek çok Samsung televizyon modeli ile uyum gösterir. Renkli tuş sistemine sahip olan bu kullanışlı ürün, aynı zamanda başka pek çok fonksiyonu yerine getiren tuşlara da sahiptir. Ürün geleneksel rakam tuşlarının dışında mavi renkte ses ve kanal değiştirme tuşları barındırır. Yönlendirme tuşları sayesinde ise kanallar arasında gezinti yapmanız artık çok daha pratiktir. Son derece kaliteli bir maddeden imal edilen bu ürün, televizyon kullanımında sürdürülebilirlik sağlar. Bu kumandanın kaliteli üretim materyali sayesinde hiçbir sıkıntı yaşamadan uzun dönemler boyunca kullanım sağlayabilirsiniz. Ürün siyah renktedir. Dayanıklı yapısı ve kolay kullanımı sayesinde TV keyfi için olmazsa olmaz bir parçadır.

Samsung Smart Hub TV Kumanda Avantajları

Samsung Smart Hub TV Kumanda Avantajları

Samsung Smart Hub TV Kumanda yorumları dikkate alındığında ürünün oldukça olumlu geri dönüşler aldığı görülür. Smart hub TV kumandası sizler için özel inceliklerle ve malzemelerle dizayn edilerek üretilir. Tek tuşla dilediğiniz uzaklıktan televizyonunuzu açabilir, izlediğiniz video içeriklerini smart hub TV kumandası sayesinde istediğiniz zaman durdurabilir, ilerletebilir ya da geri alarak tekrardan izleyebilirsiniz. Video içeriklerini istediğiniz şekilde izleyebilme avantajı ile aileniz ya da arkadaşlarınızla güzel bir film ambiyansı yakalayabilirsiniz. TV izlerken kullanacağınız bu ürün, sahip olduğu boyutu ve tasarımı ile de ofis ya da evinizdeki genel havaya uyum sağlar. Bu kumanda müşteriler tarafından oldukça tercih edilen bir üründür. Ürünü satın aldıktan hemen sonra pratik kurulumu sayesinde TV’nize kolayca entegre ederek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Yüksek performansla çalışan bu ürün takılma yapmadan çalışarak kesintisiz seyir keyfi yaşamanızı mümkün kılar.

Samsung Smart Hub TV Kumanda Fiyatı ve Yorumları

Samsung Smart Hub TV Kumanda Fiyatı ve Yorumları

Samsung smart hub TV kumanda fiyatı ürünün bütün özellikleri dikkate alınarak değerlendirilir. Bu ürün performansına göre oldukça uygun fiyat aralığına sahiptir. Fiyatı oldukça uygun olan bu ürüne kolayca erişim sağlayabilir, böylece televizyon keyfinin tadını eksiksiz şekilde yaşayabilirsiniz. Sahip olduğu uygun fiyatı sayesinde herkesin evinde olabilecek bir üründür. Siyah renkli ve kendinden desenli olması nedeni ile diğer kumanda modelleri arasında kolay bir şekilde ayırt edilebilir. Samsung smart TV kumandası hakkındaki yorumlara Trendyol üzerinden erişim sağlayabilir ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ürettiği kaliteli ürünler ile adını duyurmuş olan Samsung markasının sattığı parça ürünler de kalitelidir. Samsung marka smart hub TV kumandası da markanın verdiği güvence ile sizi yarı yolda bırakmayacak bir televizyon vazgeçilmezidir. Modelin üretim materyalinin kaliteli yapısı sayesinde uzun vadede kullanabilirsiniz.