Solgar Magnesium Citrate 200 Mg 60 Tablet Mineral

348 TL
(5,80 TL / tablet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (40)
9 saat 12 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
21 saat 12 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
354,99 TL
22 saat 12 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20 saat 12 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
420,51 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solgar Magnesium Citrate 200 Mg 60 Tablet Mineral

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Park Ecza Optik Satıcı Ünvanı: PARK ECZA OPTİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721094879300001 Vergi Kimlik Numarası: 7210948793
    Bu ürün Park Ecza Optik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solgar Magnesium Citrate 200 mg 60 Tablet Mineral

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Tablet
  • Paket İçeriği 60'lı
  • Set İçerik Adeti Tekli
  • Ek Özellik Vegan
  • Hedef Sağlıklı Yaşam
Geri Bildirim Ver

Solgar Magnesium Citrate Magnezyum Sitrat 60 Tablet

Magnezyum Sitrat tablet gün içerisinde enerjisi düşüp halsizlik hissedenler için enerji verici olarak kullanılır. Vücutta düşen değerleri yükseltir ve dengeli hale getirir. Bağırsaklardaki problemleri giderek boşaltım sistemine katkı sağlar. Solgar Magnezyum Sitrat 200 mg 60 tablet sayesinde kaslarınız rahatlar ve magnezyum ihtiyacınız karşılanır. Vücuttaki magnezyum mineralinin yeterince alınmaması sebebiyle oluşan sorunları giderir ve yaşam kalitenizi yükseltir. Sakinleşmeye ve rahatlamaya yardımcı olur. Günlük hayatta enerjinizi düşüren bağırsak ve kas problemlerinizi giderilmesine yardımcı olur. Solgar Magnezyum Sitrat 60 tablet sayesinde gününüzü daha enerjik ve dinamik geçirirsiniz. Mineral düşüklüğünü gidermek için günde bir kez Solgar Magnezyum Sitrat tablet kullanmak sizi zinde tutar. Sosyal aktivitelerinizin tadını çıkarır ve rahatsızlık hissetmezsiniz. Vücudunuzun mineral dengesine katkıda bulunursunuz.

  • Bağırsakları düzenleme
  • Magnezyum değerini dengeleme
  • Kasları rahatlatma

Enerjinizi Yükseltmenin Sağlıklı Yolu

Enerjinizi Yükseltmenin Sağlıklı Yolu

Vücutta magnezyum düşüklüğü pek çok olumsuz sonuca yol açar. Enerji düşüklüğü, uyku bozukları ve bağırsak sorunlardan bunlardan bazılarıdır. Yaygın adıyla Solgar Magnesium Citrate 200 mg kullanmak şikayetlerinizi giderilmesine yardımcı olur. Mineral düşüklüğü sebebini bilmediğimiz sorunlar yaşamaya yol açabilir. Günlük mineral takviyesi sayesinde şikayetler kolaylıkla giderilir. Bağırsak sorunları yaşamak günlük hayatta rahatsızlık oluşturur. Karın ağrısı ve huzursuzluk gibi sorunlara yol açar. Magnezyum Sitrat tablet kullanmak bu sorunların giderilmesine ve rahatlamaya yardımcı olur. Magnezyum mineralinin düşüklüğünün sebep olduğu bir diğer sorun ise uyku bozukluklarıdır ve bu durum baş ağrılarına da sebep olur. Magnezyum Sitrat efervesan takviye almak kemiklere ve diş sağlığına da katkıda bulunur, aynı zamanda güçlenmesini sağlar. Mineral desteği sayesinde daha zinde olmanıza yardımcı olur. Solgar Magnesium Citrate kullanarak daha dinç olabilirsiniz.

Vücut Direncinizi Takviye ile Güçlendirin

Vücut Direncinizi Takviye ile Güçlendirin

Magnezyum Sitrat Solgar markası tarafından satışa sunulur. Her kapsül 200 mg Magnezyum Sitrat içerir. Gıda takviyesi olarak kullanılır ve alerjen içermez. Vegan kullanımına uygundur. Solgar Magnesium Citrate 60 tablet içeren cam şişelerde satışa sunulur. Oda sıcaklığında ve kuru ortamda saklanması tavsiye edilir. Ürün üzerinde belirtilen son kullanma tarihine uygun şekilde ve günde bir tablet tüketilmesi öneriler arasındadır. Daha etkin olması için tercihen yemek zamanında tüketilmesi önerilir. Özellikle mineral düşüklüğü ve buna bağlı problemleri yaşayanlar için tavsiye edilen bir üründür. Günde bir kez yemek saatinizde Solgar Magnesium Citrate Magnezyum Sitrat 60 tablet tüketmek vücudunuzdaki değerlerin düzenlenmesine ve şikayetlerinizin azalmasına yardımcı olur. Kaslarınızda rahatlama sağladığı gibi zihninizde de olumlu etkilerde bulunur. Magnezyum Sitrat fiyat aralığı sayesinde siz de hemen satın alabilirsiniz.

Solar Magnesium Uygun Fiyatlarla Trendyol'da

Solgar Magnesium Citrate (Magnezyum Sitrat) 60 tablet cam şişelerde sağlıklı bir şekilde satışa sunulur. Ürünü kullananlar gördükleri faydalardan bahseder ve olumlu yorumlar da bulunur. Mineral düşüklüğü yaşayanlar için tavsiye edilir. Aynı zamanda buna bağlı olarak bağırsak problemleri, uyku düzensizliği ve kas krampları yaşayanlar için önerilir. Sağlığına olumlu katkı da bulunmak isteyenlerin tercih ettiği bir üründür. Herkes için uygun olarak değerlendirilir. Solgar Magnesium Sitrate fiyat Çeşitli aralıklarda satışa sunulur. Solgar Magnezyum Sitrat fiyatının belirlenmesinde birden fazla faktör etkili olur. Şişelerin boyutu ve tabletlerin sayısı doğrudan etki eder. Magnezyum Sitrat 60 tablet alerjen maddeler içermediği ve vegan üretildiği için mineral takviyesi almak isteyen herkes tarafından tercih edilebilir. Solgar Magnesium Citrate 200 mg 60 tablet erişmek herkes için uygun fiyat aralıklarıyla Trendyol’da satışa sunulur.