Solo Çek Al Peçete 150'li

79 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solo Çek Al Peçete 150'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gelal shop Satıcı Ünvanı: ULAŞ ÖZKUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7010155537
    Bu ürün gelal shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SOLO GÜNLÜK PEÇETE 150'Lİ :
  • Her an elinizin altında olabilecek Solo Günlük Peçete pratik çek-al ambalajı sayesinde gereğinden fazla kullanımı önleyerek tasarruf sağlar.
  • Dekoratif tasarımları ile sofrada, ofiste, arabada istediğiniz her yerde sizin ve çocuklarınızın günlük kullanımına uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 150'li
Geri Bildirim Ver

Solo 150'li Çek Al Peçete

Gün içerisinde en çok ihtiyaç duyduğumuz ürünlerden biri peçetedir. Yüksek emiş gücü sunan peçeteler; ev, okul, araba ve iş gibi ortamlarda kolaylık sağlar. Ancak gün içerisinde farkında olmadan peçete israfı yapabiliriz. Ağaçlardan elde edilen selüloz ham maddesi kullanılarak üretilen peçeteyi israf ettiğimizde farkında olmadan doğal kaynaklara da zarar veririz. Solo çek al peçetenin üretim amaçları arasında israfı önlemek bulunur. Kutu içinde bulunan peçeteleri kullanmak için yalnızca çekmeniz yeterlidir. Her çekişte bir adet alınan peçete sayesinde israfın önüne geçilir. Peçetelerin içinde bulunduğu kutunun kullanımı oldukça pratiktir. Peçeteleri çıkarmak için ekstra enerji harcamanıza gerek kalmaz. Böylece peçeteliği; ev, iş yeri, okul ve araba gibi alanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Miktar: 150’li
  • Model: Çek-al
  • Tür: Kutulu

Solo Çek Al 150'li Peçetenin Özellikleri Neler?

Solo Çek Al 150'li Peçetenin Özellikleri Neler?

Solo çek al 150’li peçete israfı önlemek ve kullanımı kolaylaştırmak amacıyla üretilmiştir. Trendyol’da satışa sunulan ürünün içerisinde 150 adet peçete bulunur. Her bir peçetenin kalitesi ve emiş gücü oldukça yüksektir. Bu sayede yalnızca bir yaprakla maksimum verime ulaşmak mümkündür. Solo çek al peçete kutu içerisinde kullanıcıyla buluşur. Kutu formu ürünün yaşam alanlarında yer almasını da kolaylaştırır. Ofis ve iş yerlerinde bulunan masaların üzerinde güvenle bulundurabilirsiniz. İş yerlerinin yanı sıra arabalarda ya çantalarda da bu ürüne yer verebilirsiniz. Çek al peçetenin pratik ambalajı sayesinde gereğinden fazla kullanım önlenir. Böylece bütçeden tasarruf sağlanır. Kullanımı dizginleyen pratik ambalaja sahip peçeteler sayesinde çevreyi koruyabilirsiniz.

Solo Çek Al 150'li Peçetenin Emiciliği Nasıldır?

Solo çek al 150’li peçetenin dikkat çeken özellikleri arasında yüksek emiş gücü bulunur. Kutu içerisinden çıkardığınız bir yaprakla harikalar yaratabilirsiniz. Peçetenin üzerinde su ve kirleri hapsetmek için geniş gözenekler bulunur. Gözenekler, temas ettiği suyu ve kiri direkt olarak bünyesine hapseder. Böylece tek bir peçete ile hijyen sağlamak mümkündür. Solo peçetelerin kaliteli üretimi sayesinde yaprakların temas ettiği suda parçalanma ihtimali düşüktür. Çekerek kutudan çıkardığınız bir adet peçeteyle kısa sürede hijyen sağlayabilirsiniz. Solo çek al 150’li peçetenin ambalajı sayesinde her an tasarruf sağlamak mümkündür. Çektiğiniz anda yalnız bir adet peçeteye ulaşırsınız. Böylece sık kullanılan peçetelerin maliyetinden de korunabilirsiniz. Bütçe dostu ambalajı sayesinde Solo peçete, doğanın yanı sıra kullanıcılarını da korur. Bu özellikleri ile kullanıcılarını memnun etmeyi başarır.

Solo Çek Al 150'li Peçete Kaliteli mi?

Solo çek al 150’li peçete yorumları, ürünün kaliteli ve güvenilir olduğunu gösterir. Solo güvencesiyle üretilen peçeteler yüksek kaliteye sahiptir. Böylece suyla ve kirlerle temas ettiğinde etkili bir hijyen sağlar. Ürünlerin yüksek emiş gücü, peçete israfını ortadan kaldırmayı başarır. Böylece özellikle çocukların peçete kullandığı okul ve ev gibi ortamlarda israfı önlemek mümkün hâle gelir. Solo çek al 150’li peçetenin oldukça şık bir tasarımı bulunur. Şık kutu tasarımı sayesinde yaşam alanlarına güzel bir görünüm katar. Dekoratif tasarımı ile peçeteler; sofra, ofis, araba, mutfak, banyo ve aklınıza gelebilecek tüm diğer alanlarda kullanıma uygundur. Dışarıya çıkarken peçeteleri yanınızdan ayırmak istemediğinizde kutuyu çantanıza atarak kolayca taşıyabilirsiniz. Yaşamın her anında kolaylık sunan ve çevreyi koruyan peçeteleri gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz. Solo garantisiyle üretilen çek al 150’li peçete Trendyol’da satışa sunulmuştur. Kampanyalardan yararlanarak bu ürüne hesaplı bir şekilde sahip olabilirsiniz.