Solo Kapaklı 90'lı Islak Havlu

57,47 TL
(0,64 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
77,90 TL
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
89,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Solo Kapaklı 90'lı Islak Havlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solo ıslak havlu kapaklı 90'lı ıslak mendil, havlu

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 90 ve üstü
Geri Bildirim Ver

Hijyenik Formülü ile Solo Tüm Yüzeyler Islak Mendil

Solo Kapaklı 90’lı Islak Havlu 83843 Solo 90’lı ıslak havlu, kişisel temizlik ve diğer yüzey temizlik alanlarında rahatlıkla kullanabileceğiniz temizlik ürünlerinin başında gelmektedir. Solo ürün çeşitleri arasında bütçenize uygun birden fazla seçenek bulabilirsiniz. Satın almış olduğunuz ıslak havluların anti alerjen özellikleri de bulunmaktadır. Islak mendil çeşitleri arasında emiş gücü yüksek, çok katmanlı ve anti alerjenik ürün çeşitleri bulmak mümkündür. Sola ıslak havluların anti alerjen özelliği sayesinde bebek ve çocuklarınızda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Solo kapaklı 90’lı ıslak havlu içeriği okumanız size fayda sağlayacaktır. Solo ıslak havlu seçenekleri arasında 90'lı, 45'li ve 20'li ürün seçeneği bulmanız mümkündür. Islak havlu seçimi yaparken cildinize uygun ürün çeşidi bulmanız doğru olacaktır. Cildinizle uyum sağlamayacak ürünler size olumsuz yan etkiler yapabilir. Islak havlu kullanımlarında dikkat etmeniz gereken noktalardan bir tanesi de kullanım sağlayacağınız alanın belirlenmesidir. Kaliteli ve doğru ürün seçimleri yaptığınız zaman olası olumsuz durumların önüne geçmeyi başarırsınız. Sağlıklı ve temiz bir görünüm elde etmek istediğiniz alanlarda Solo 90'lı havlu içerikleri sizin için oldukça ideal bir seçenek olacaktır.

  • Kaliteli
  • Uyumlu pH değeri
  • Pratik kullanımlı

Solo Islak Mendil Özellikleri

Solo Islak Mendil Özellikleri

Solo 90’lı ıslak havlu ile cildinizin temizliğini sağlayabileceğiniz gibi cildiniz hak ettiği kaliteyi de Sola ıslak havluları ile verebilirsiniz. Temiz içerikli bir ürün tercih etmek isteyen kişiler Solo ıslak havlu çeşitleri arasından ürün satın alabilirler. Islak mendil kullanımının başladığı ilk günden bugüne oldukça işlevsel ve temizleyici ürün olma özelliği ile kendini kanıtlamayı başarmıştır. Her üründe olduğu gibi ıslak mendillerden de en iyi sonucu alabilmek için doğru ürün seçimi yapmanız gerekmektedir. Islak mendil satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalardan bir tanesi de cildinizin hassasiyet derecesini bilmenizdir. İhtiyacınıza uygun solo 90’lı ıslak havlu ve kalitesine Solo ile ulaşabilirsiniz. Solo kapaklı 90’lı ıslak havlu farklı katman özellikleri ve koku seçenekleri ile kullanıcılarının beğenisine sunulmuştur. Solo kalitesi ile etkin temizlik gücünün farkını yaşayabilirsiniz. Marka üzerinden tercih edeceğiniz tuvalet kağıtları ilk kullanımında bile farkını hissettirecektir. Solo kapaklı 90’lı ıslak havlu içeriği cilt pH değerleriyle uyumlu olarak üretilmektedir. Solo kapaklı 90'lı ıslak havlu kullanımını deneyimlemek için siz de hemen bu ürünü satın alabilirsiniz.

Islak Havlu Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Islak Havlu Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hassas ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği Solo 90’lı ıslak havlu müşterilerinden tam not almayı başarmıştır. Islak havlular günlük kullanım için oldukça ideal bir temizlik üründür. Kullanım sonrasında kolaylıkla yüzeylerde temizlik sağlayabilirsiniz. Islak havlular hemen hemen tüm yüzey temizleme işlemlerinde kullanılan pratik bir temizleme ürünüdür. Solo kapaklı 90’lı ıslak havlu özellikleri ve kalitesini arttırmak amacıyla özel ıslak havlular tasarlanmaktadır. Pratik ve kullanılabilir olan ürünler kullanıcılarına zamandan kazandırmayı başarmıştır. Solo ıslak havluların sahip olduğu özellikler arasında kullanıcıları için etkin temizlik gücü başta gelmektedir. Pek çok özelliğe sahip Solo 90’lı ıslak havlu bulmak mümkündür. Solo ıslak havluları yalnızca cilt üzerinde değil, birden fazla yüzeyde de kolaylıkla kullanım sağlayabilirsiniz. Bu nedenle Solo ıslak havlu seçerken Solo ürün özelliklerine bakabilirsiniz.

Solo Islak Havlu Çeşitleri

Solo Islak Havlu Çeşitleri

Solo ıslak havlu çeşitlerinin kullanım rahatlığı ile sizde tanışın. Solo ürünlerinin en iyi şekilde kullanılması ıslak havludan en iyi şekilde verim alınmasını sağlar. Solo kapaklı 90’lı ıslak havlu ı üstün kat seçeneğini de değerlendirebilirsiniz. Solo 90’lı ıslak havlu yumuşaklığı sayesinde cildinizde rahatsızlık ve tahriş hissetmeniz. Kullanımlarınızda hafif kokular hissetmek isterseniz. Solo parfümlü ıslak havlu seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Parfümlü ürün kapsamında marka çeşitli kokulara sahiptir. Solo kapaklı 90’lı ıslak havlu kullananlar ürünün temizleme kalitesi ve uzun süreli kullanımından oldukça memnun kalmaktadır. Trendyol'da yer alan Solo kapaklı 90’lı ıslak havlu yorumları bölümüne göz atarak siz de kendinize uygun Solo ıslak havlu çeşitlerinden birini satın alabilirsiniz.