Taş Sandığı Çakra Taşlarından Pandül

273,35 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Taş Sandığı Çakra Taşlarından Pandül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Muhammet Salih Yıldırım (Taş Sandığı) Satıcı Ünvanı: MUHAMMET SALİH YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9570392741
    Bu ürün Muhammet Salih Yıldırım (Taş Sandığı) tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çakra Taşlarından Pandül ( SAKAÇ ) Pandül Uzunluğu : 3,7 cm 1 Ametist 2 Yeşim 3 Lapis 4 Aventurin 5 Kalsit 6 Akik 7 Jasper Not: Stok durumuna göre taşların sıralaması farklılık gösterebilir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Taş
  • Taş Cinsi Doğal Taş
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Taş Sandığı Çakra Taşlarından Pandül

Çakra, disk anlamına gelen bir kelimedir. İnsan bedeninde de belli noktalara karşılık gelir. Çakra taşları ise daire formundaki renkli kristal taşlardır. Bunlar kolye bileklik, pandül gibi çeşitli aksesuar ve eşyalarda bir araya gelebilir ve kullanılabilir. Pandüller geçmişe oranla fonksiyonel avantajlarından ziyade, meditasyon, zihni rahatlatma, şahsi aksesuar, süs eşyası gibi farklı maksatlarla kullanılır. Hatta nasıl kullanılacakları, doğru kullanımının nasıl olduğuna dair konferans videolarına dahi ulaşmak mümkündür. Ürün konik şeklinde renkli özel kristallerden meydana gelir. Bu taşlar zincir ucunda belirli bir sıraya göre konumlandırılır. Pandüller belirli pratiklerde zihin rahatlatmak ve belirli sorulara cevap aramak amacıyla kullanılan bir kılavuzdur. Taş Sandığı pandül tasarımı ve kullanım amacının çeşitliliğiyle beğeni toplar.

  • Çakra taşlarından üretim
  • Rahatlama etkisi
  • Aksesuar olarak kullanma imkanı

Taş Sandığı Çakra Taşlarından Pandül Özellikleri

Taş Sandığı Çakra Taşlarından Pandül Özellikleri

Ürün, ametist, yeşim, lapis, aventurin, kalsit, akıp ve jasper taşlarının birbirine geçirilerek bir araya getirilmesinden oluşur. Her taşın kendine özgü rengi ve özelliği bulunur. 3.7 cm uzunluğunda olan Taş Sandığı çakra taşlarından pandül tasarım özellikleri itibariyle, konikvari formdadır. Ürün malzemesi de çakra taşlarıdır. Form olarak, küçük, sivrilen konikvari bir tasarıma sahiptir. Bu özelliği, onun geçmişte mimaride ve yön bulmada kolaylık sağlaması için kullanılmasından gelir. Tılsımsı tasarımı sayesinde soyluluk özelliği de arz eden bir üründür. Ürünü rahatlama amacıyla kullanabileceğiniz gibi evinizin bir köşesinde şık bir dekorasyon objesi olarak da kullanabilirsiniz. Evrendeki her unsurun bir enerjisi ve bu enerji vesilesiyle sizin sorularınıza bir şekilde cevabı olduğundan, pandül de tasarımı ve doğru kullanımı itibariyle zihninizi aydınlatıcı bir üründür. Meditasyon, yol gösterici veya dekoratif anlamda üründen faydalanabilirsiniz.

Beğenilen Taş Sandığı Çakra Taşlarından Pandül Yorumları

Beğenilen Taş Sandığı Çakra Taşlarından Pandül Yorumları

Ürün meditasyon, ruhsal yolculuk gibi konulara ilgi kişilere de hitap eder. Zincirinin en ucundan tutarak, ona sorunuzu doğru ve net bir biçimde sorabilir ve ileri-geri, sağ-sol yönde hareketlerine bakarak, sorunuzun cevabını teyit edebilirsiniz. Pratikleriniz esnasında onu sabit tutmanız ve kendiniz yönlendirmeye çalışmamanız sonucun daha anlaşılır olmasını sağlar. Bu tarz pratiklerle ilgili kişiler için pek çok avantaj sunan ürün üzerindeki kristallerle de rahatlamanızı sağlar. Ayrıca, yön bulmada da yine bu hareketlerinden faydalanabilirsiniz. Taş Sandığı çakra taşlarından pandül yorumları aracılığıyla da ürün hakkında diğer müşterilerin de düşüncelerine ulaşabilirsiniz. Ürünün kullanım alanları, kalitesi ve diğer özelliklerine dair yorumlardan rahatlıkla bilgi edinebilirsiniz. Sarkaç pandül olarak da bilinen ürünü kişisel istek ve ilgi alanlarınıza göre farklı şekillerde kullanabilirsiniz. Bu rengarenk ürünle yaşam alanlarınıza canlılık katabilirsiniz.

Taş Sandığı Çakra Taşlarından Pandül Fiyatı

Taş Sandığı Çakra Taşlarından Pandül Fiyatı

Pandülde her bir kristal, bir çakraya karşılık geldiği için ip veya zincir bağlantı noktasından uca doğru sırasında yer alır. Vücutta taç, alın, boğaz, kalp, kaplan gözü, akik, kök adlarıyla yedi çakra olduğu gibi pandülde de karşılığı buna göredir. Kullanım esnasında pandül için merak ettiğiniz soruyu sorabilirsiniz. Ayrıca ürünü aklınızdaki başka sorularınıza cevap bulmak adına ya da meditasyon esnasında da kullanabilirsiniz. Bütün bunların yanı sıra ürünü yalnızca dekoratif amaçlı kullanmak da mümkündür. Farklı renkteki kristallerin doğal görünümü ve ürünün şık tasarımı kullanacağınız alana estetik bir dokunuş yapar. Ürünün satın alım avantajlarından haberdar olmak ve taş sandığı çakra taşlarından pandül fiyatını Trendyol üzerinden kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Böylelikle siz de bu şık ürüne kolayca sahip olabilir ve zihninizdeki sorulara cevap bulabilirsiniz.