6
Salata Kurutucu kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Tupperware Modern Sebze Kurutucusu 3.9l

1.350 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Modern Sebze Kurutucusu 3.9l

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlpTicaretGlobal Satıcı Ünvanı: AHMET KAYABAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5350248698
    Bu ürün AlpTicaretGlobal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modern Sebze Kurutucusu'nun kullanımı zahmetsizdir ve buzdolabınızda kompakt depolama sağlar. Hermetik ve su geçirmez esnek kapağı, sebzelerinizi saklamanıza ve taşımanıza olanak tanır. Modern Sebze Kurutucusu, kolay temizlik için kolayca demonte edilir. Yarı saydam kasesi ve cömert kapasitesi (3,9 litre) sayesinde salatanızı yıkamak artık bir angarya olmayacak. Çeviricinin kevgirindeki aralıkların sayısı ve boyutu, sebzelerin optimum döndürülmesi ve kurutulmasına izin verir ve marul vb yaprakların aralara kaçmasını önler. Modern Sebze Kurutucusu, kullanım sırasında iyi bir stabilite sağlamak için kaymaz bir disk üzerinde durmaktadır. • Ölçü: 3.9 L / 23.1 cm Ø x 18 cm Y.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

Tupperware Modern Salata Kurutucu

Mutfakta pratik kullanım sağlayan pek çok alet bulunur. Teknolojinin gelişmesi yeni fikirleri ve ürünleri ortaya çıkarır. Müşterilerin beğenisini kazanan Tupperware modern salata kurutucu da bu ürünlerden biridir. Çok amaçlı kullanıma sahip ürün; hazırlama, kurutma, saklama ve taşıma amaçlı kullanılır. Mutfakta geçen zamanı azaltan ürünlerden biri olması kullanımını artırır. Salata yapımında kullanılan sebzeler bol suyla yıkanır. Marul ve kıvırcık gibi sebzelerin suyunu kurulamak gerekir. Bu amaçla tasarlanan bu ürün salata malzemelerini kolay bir şekilde kuru hale getirir. Sebze ve yeşillikler kendi formları bozulmadan kısa sürede yemeye hazır hale gelir. Bu sayede sebzelerin suyunu çekmesi için uzun dakikalar beklemek zorunda kalmazsınız. Siz de mutfakta pratik kullanım sağlayan salata kurutucu tavsiyelerini okuyarak fikir edinebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Çok amaçlı
  • Geniş kullanım hacmi

Çok Amaçlı Tupperware Salata Kurutucu

Çok Amaçlı Tupperware Salata Kurutucu

Mutfakta pratik bir kullanım sunan yeşillik kurutucu Tupperware birinci sınıf kaliteli malzeme ile tasarlanır. Materyalinde kullanılan plastik dayanıklı ve kalitelidir. Kullanım şekli kişilerin tercihine bağlı olarak değişir. Ürünü, sebzeleri depolamak ve yeşillikleri kurutmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca gıdalardaki buzları açmak için de tercih edilir. Ürün ile zorlanmadan buzlanmış gıdaları açabilirsiniz. Yemek ve salata yapımı öncesi yıkanmış sebzeleri ürün sayesinde kısa sürede kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Müşterilerin beğenerek kullandığı bu ürün, aynı zamanda sebzelerin depolanması için de tercih edilir. Gelişmiş kapak sistemi yiyeceklerin uzun süre buzdolabında muhafazasını sağlar. Tupperware modern salata kurutucu OMUR61, mutfaklarda sıklıkla tercih edilir. Geniş kapasitesi ile ürünü istediğiniz sebze ve yeşillikleriniz için kullanabilirsiniz. Mutfakta pratiklik sağlayan bu modern ürünü sevdiklerinizin evine de hediye olarak alabilirsiniz.

Pratik Kullanıma Sahip Tupperware Modern Salata Kurutucu

Pratik Kullanıma Sahip Tupperware Modern Salata Kurutucu

Tupperware modern salata kurutucu kullananlar kullanım amaçlarına göre ürünü istedikleri gibi kullanabilir. Ürün, sebze ve yeşillikleri kurutmasının yanı sıra çıkarılıp takılabilir süzgeci sayesinde meyveleri süzer. Tüketmek istediğiniz meyveyi yıkadıktan sonra, süzgeçte bir süre bekletmeniz suyunun süzülmesini sağlar. Süzme sırasında biriken suyu kapağını çıkarmadan dökebilirsiniz. Ayrıca salataları buzdolabında depolamak için de bu ürün kullanılabilir. Kapaklı tasarımı ile ürün, depolama amaçlı da tercih edilebilir. Modern salata kurutucu silikon kaymaz tabana sahiptir. Kaliteli malzeme ile tasarlanan ürün, elde ve bulaşık makinesinde yıkanabilir. Uzun süreli kullanım için elde yıkanması tavsiye edilir. Ürün hakkındaki detaylı bilgileri Tupperware modern salata kurutucu yorumları ile öğrenebilirsiniz. Tupperware salata kurutucu kullananlar, deneyim ve tavsiyelerini yorumlar sayesinde diğer müşterilere aktarır. Siz de aklınızdaki soru işaretlerini yorumları okuyarak giderebilir, ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı Tupperware Modern Salata Kurutucu Fiyatı

Avantajlı Tupperware Modern Salata Kurutucu Fiyatı

Tupperware modern salata kurutucu fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünün; kaliteli malzemesi, çok amaçlı kullanımı, tasarımı ve rengi fiyatlandırmada etkili rol oynar. Müşterilerin ihtiyacına hizmet eden bu pratik ürün, yeşillikleri ve sebzeleri gıdaya zarar vermeden kullanıma hazır hale getirir. Kurutma sırasında yeşillikler formunu korur. Ürünü süzme işlemlerinizde de kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ürün, kapaklı tasarıma sahiptir. Salata ve yeşillikleri içine koyarak buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Ürünün diğer özelliklerini deneyimli müşterilerin yorumları ve değerlendirmeleri ile öğrenebilirsiniz. Öncesinde bu ürünü satın alıp kullanan müşteriler, Tupperware modern salata kurutucu yorumu ile değerlendirmelerini size aktarır. Bu yorumlar sayesinde aklınıza takılan soruların cevaplarını kısa sürede öğrenebilirsiniz. Ürünü tercih ederek mutfağınızda kolay ve pratik deneyimin tadını çıkarabilirsiniz. Siz de bu ürünü, Trendyol’dan inceleyerek uygun fiyata satın alabilirsiniz.